Πώς να περιστρέψετε φωτογραφίες για το Snapchat

Το Snapchat δεν σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες σε οριζόντια λειτουργία. Εάν έχετε μια φωτογραφία που τραβήξατε σε οριζόντια λειτουργία, θα περιστραφεί στο πλάι σύντομα. Περιττό να πούμε ότι η φωτογραφία θα φαίνεται άσχημη και είναι πολύ πιθανό ότι οποιοδήποτε κείμενο που προσθέτετε θα κρύβει το θέμα της φωτογραφίας. Τα προγράμματα προβολής φωτογραφιών τόσο σε iOS όσο και σε Android διαθέτουν δυνατότητα περιστροφής, αλλά αυτό δεν κάνει και πολύ καλό σε αυτήν την περίπτωση. Για να περιστρέψετε φωτογραφίες για το Snapchat, πρέπει να γίνετε λίγο δημιουργικοί. Εδώ είναι τρεις λύσεις, οι οποίες δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα, τις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε.

Στιγμιότυπο οθόνης

Αυτό είναι το πιο νωχελικό κόλπο σε αυτήν τη λίστα, αλλά λειτουργεί με ακρίβεια εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή και δεν είστε διατεθειμένοι να περικόψετε καμία από τις φωτογραφίες. Ανοίξτε τη φωτογραφία στην εφαρμογή φωτογραφιών στοκ στο τηλέφωνό σας. Πατήστε το για να εξαφανιστούν όλα τα στοιχεία ελέγχου επεξεργασίας και κοινής χρήσης. Θα σας μείνει η φωτογραφία σας και, καθώς είναι σε οριζόντιο προσανατολισμό, μαύρες ράβδους στο επάνω και στο κάτω μέρος.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να καταγράψετε πολλαπλά Snaps στο Snapchat

Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης και μοιραστείτε το στο Snapchat. Η εικόνα σας θα έχει μαύρες γραμμές στο επάνω μέρος, αλλά δεν θα περικοπεί. Το πιο σημαντικό, το Snapchat θα το δει ως φωτογραφία σε λειτουργία πορτρέτου.

Καλλιέργεια

Αυτό πάλι δεν απαιτεί εφαρμογή τρίτου μέρους, αλλά θα χάσετε μέρος της εικόνας σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ξανά η εφαρμογή σας στοκ φωτογραφιών. Ανοίξτε τη φωτογραφία και περικόψτε την έτσι ώστε να μην έχει πλέον το μέγεθος μιας φωτογραφίας τοπίου. Αυτό σημαίνει ότι θα κόψετε τη φωτογραφία από τα πλάγια αρκετά. Μόλις έχετε μια φωτογραφία που έχει μεγαλύτερο ύψος από το πλάτος, το Snapchat δεν θα την περιστρέψει.

  Μπορούν οι υπάλληλοι του Snapchat να δουν τα Snaps σας;

Τετράγωνες Φωτογραφίες

Η αποκοπή ενός σημαντικού μέρους της φωτογραφίας σας μόνο και μόνο για να πιστεύει το Snapchat ότι είναι σε λειτουργία πορτραίτου δεν είναι ελκυστική. Ένας καλύτερος τρόπος για να το περικόψετε αλλά να χάσετε λιγότερο από την εικόνα είναι να το περικόψετε σε τετράγωνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Instagram για να το κάνετε αυτό. Απλώς επιλέξτε τη φωτογραφία από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας, αλλά αποθηκεύστε την αντί να τη ανεβάσετε στο Instagram.

Εναλλακτικά, βρείτε ένα κολάζ φωτογραφιών ή μια εφαρμογή κορνίζας που σας επιτρέπει να περικόψετε μια φωτογραφία σε τετράγωνο. Μόλις το περικόψετε, το Snapchat θα το ανεβάσει σε κατακόρυφη λειτουργία.

  Τι είναι το εικονίδιο της Σελήνης στην εφαρμογή Snapchat

Το Snapchat πρέπει να είναι η μόνη εφαρμογή που μπορεί να κάνει τα κατακόρυφα βίντεο δημοφιλή και να αναγκάσει τους ανθρώπους να αποφύγουν τη λήψη φωτογραφιών σε οριζόντια λειτουργία. Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε επειδή το Snapchat είναι μια εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αυτός ο συγκεκριμένος προσανατολισμός φωτογραφίας ταιριάζει στην εφαρμογή και στους χρήστες της. Οι άνθρωποι συνήθως δεν κρατούν τα τηλέφωνά τους στο πλάι, επομένως ανεξάρτητα από το είδος της φωτογραφίας που μοιράζονται, το Snapchat δεν πρόκειται να τους δείξει με άλλο τρόπο.