Πώς να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS σε ένα iPhone

Αποποίηση ευθύνης: Ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν σύνδεσμο συνεργατών. Αυτό δεν επηρεάζει το editorial μας με κανέναν τρόπο.

Τα τηλέφωνα Android έχουν το ίδιο υλικό GPS με ένα iPhone. Ωστόσο, οι περιορισμοί του iOS καθιστούν έτσι ώστε το να κάνετε το τηλέφωνο να εκτελεί οποιοδήποτε κομμάτι κώδικα που οδηγεί σε εκτέλεση προγραμμάτων χωρίς επίβλεψη είναι είτε μια δύσκολη μάχη είτε μια απόλυτη αδυναμία.

Λοιπόν, υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαπατήσετε το iPhone σας ώστε να πιστέψετε ότι βρίσκεστε σε διαφορετικό μέρος; Είναι δυνατό, αλλά όχι με απλές τροποποιήσεις λογισμικού.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς μπορείτε να παραποιήσετε την τοποθεσία σας GPS σε ένα iPhone.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Πώς μπορώ να αλλάξω την τρέχουσα τοποθεσία μου σε ένα iPhone;

Η προσποίηση τοποθεσίας GPS μπορεί να βοηθήσει με ορισμένα παιχνίδια όπως το Pokémon Go. Ωστόσο, δεν λειτουργεί με όλες τις εφαρμογές και πολλές εφαρμογές προσπαθούν να αποτρέψουν την πλαστογράφηση του GPS.

Η χρήση πλαστής τοποθεσίας GPS σε περιβάλλον παιχνιδιού μπορεί να οδηγήσει σε απαγόρευση εάν εντοπιστεί, ανάλογα με το παιχνίδι. Πολλές εφαρμογές απαιτούν την τοποθεσία σας για να λειτουργήσει καθόλου, όπως το Tinder ή το Bumble. Ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εφαρμογή καιρού σας, η οποία δεν θα λειτουργεί σωστά με ένα πλαστό GPS.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η Apple αναγνωρίζει γρήγορα τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την πλαστογράφηση της τοποθεσίας σας. Εάν σας εντοπίσουν ότι χρησιμοποιείτε “απαγορευμένο” λογισμικό, ενδέχεται να λάβουν μέτρα για να τερματίσουν τη λειτουργία του λογισμικού σας.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Τέλος, εάν αποφασίσετε να κάνετε jailbreak το iPhone σας, μπορεί να χαλάσει ή ακόμα και να καταστραφεί η συσκευή σας με περισσότερους από έναν τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της ακύρωσης της εγγύησης.

  Πώς να κάνετε streaming gameplay από ένα PS4

Για όλους αυτούς τους λόγους, το να κάνετε jailbreaking το iPhone σας για πρόσβαση στην πλαστογράφηση GPS είναι ένας αρκετά επικίνδυνος τρόπος να το κάνετε. Αλλά, αν επιμένετε, δείτε πώς να παραποιήσετε την τοποθεσία σας GPS στο iOS.

Παραποιήστε την τοποθεσία σας GPS κάνοντας Jailbreaking το iPhone σας

Από σχεδίαση, ένα jailbreak αντιπροσωπεύει την εισβολή του iPhone σας, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τις περισσότερες από τις εγγενείς ρυθμίσεις. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα αποθετήριο jailbreak που να λειτουργεί καλά με iOS 12 και νεότερη έκδοση. Ναι, η Apple συμβαδίζει με τις πιο πρόσφατες εισβολές.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Ωστόσο, εάν έχετε μια παλαιότερη συσκευή που είναι χαμηλότερη από το iOS 12, θα πρέπει να μπορείτε να την κάνετε jailbreak. Οι οδηγίες για την εκτέλεση ενός jailbreak είναι πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου, αλλά θα πρέπει να διαβάσετε την επισκόπηση του jailbreak για να μάθετε πώς να εκτελέσετε αυτήν την εργασία.

Μόλις κάνετε jailbreak το iPhone σας, δύο εφαρμογές Cydia μπορεί να αξίζουν την προσοχή σας: το LocationHandle και το akLocationX. Το πρόβλημά είναι ότι το akLocationX υποστηρίζει συσκευές iOS με το τσιπ A7, που σημαίνει ότι τα iPhone 5 και τα iPad της εποχής με iOS 6 ή 7. Το LocationHandle είναι μια επί πληρωμή εφαρμογή που λειτουργεί με iOS 9 και 10, αλλά θα πρέπει να εγκαταστήσετε – joystick οθόνης.

Πώς μπορώ να πλαστογραφήσω τη θέση μου GPS στο iPhone χωρίς να την κάνω jailbreaking;

Εάν ανησυχείτε για το bricking του iPhone σας όταν το κάνετε jailbreak, χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο για να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας χωρίς να κάνετε jailbreaking το τηλέφωνό σας.

Αυτή η μέθοδος απαιτεί iBackupBot, ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή για την πραγματοποίηση αλλαγών σε αρχεία αντιγράφων ασφαλείας. Αρχικά, θα ήταν σκόπιμο να δημιουργήσετε ένα κύριο αντίγραφο ασφαλείας του μη τροποποιημένου συστήματός σας για να είναι ασφαλές. Δείτε πώς να παραποιήσετε την τοποθεσία σας GPS χωρίς jailbreaking.

  • Αφού συνδέσετε το iPhone σας σε έναν υπολογιστή, ξεκινήστε το iTunes και κάντε κλικ στο εικονίδιο του iPhone για πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές. Επιλέξτε «Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα» (διατηρήστε μη επιλεγμένο το «Encrypt iPhone»).
  • Αφού ολοκληρωθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, κλείστε το iTunes και εκκινήστε το iBackupBot, το οποίο θα πρέπει να εντοπίσει και να ανοίξει αυτόματα τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας.
  • Τώρα, πρέπει να αναζητήσετε το αρχείο plist των Χαρτών Apple, το οποίο μπορεί να βρεθεί σε μία από τις δύο τοποθεσίες: «Αρχεία εφαρμογής χρήστη > com.Apple.Χάρτες > Βιβλιοθήκη > Προτιμήσεις» ή «Αρχεία συστήματος > HomeDomain > Βιβλιοθήκη > Προτιμήσεις».
  • Όταν ανοίγετε το αρχείο, αναζητήστε την ετικέτα και εισαγάγετε τον ακόλουθο κώδικα ακριβώς από κάτω:
    _internal_PlaceCardLocationSimulation
    <αληθές/>
  •   Τρόπος γρήγορης σίγασης ενοχλητικών ειδοποιήσεων σε Mac
  • Μετά από αυτό, μπορείτε να κλείσετε το iBackupBot αλλά να διατηρήσετε το iPhone συνδεδεμένο και να μην ανοίξετε ακόμα το iTunes.
  • Προχωρήστε στην απενεργοποίηση του “Find My Phone” ως εξής:
    Ρυθμίσεις > Το Apple ID σας > iCloud > Εύρεση του τηλεφώνου μου (πατήστε για εναλλαγή)
  • Με αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο iTunes και να κάνετε επαναφορά από το τροποποιημένο αντίγραφο ασφαλείας.
  • Εκκινήστε τους Χάρτες της Apple και μεταβείτε στην τοποθεσία στην οποία θέλετε να βρίσκεστε.
  • Πατήστε το κάτω μέρος του παραθύρου για να λάβετε πληροφορίες τοποθεσίας και θα πρέπει να προσαρμόσετε τη δυνατότητα Προσομοίωσης τοποθεσίας. Πατήστε για επιβεβαίωση και επαλήθευση εάν λειτουργεί για τις άλλες εφαρμογές σας.
  • Άλλοι τρόποι για να παραποιήσετε την τοποθεσία σας στο iPhone

    Το iTools είναι μια εφαρμογή υπολογιστή που λειτουργεί με iOS 12 και παλαιότερες εκδόσεις (αν και πολλοί χρήστες έχουν δηλώσει ότι λειτουργεί σε iOS 14). Έρχεται με έναν διαχειριστή αρχείων πέρα ​​από την πλαστογράφηση GPS. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν είναι ακριβώς φιλική προς το χρήστη.

    Πρέπει να συνδεθείτε σε έναν υπολογιστή με καλώδιο USB και να πλοηγηθείτε στη λειτουργία Εικονική τοποθεσία. Στη συνέχεια, θα αφαιρούσατε χειροκίνητα τον ψεύτικο δείκτη GPS.

    Μέχρι πρόσφατα, η χρήση μιας υπηρεσίας VPN ήταν ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να παραποιήσετε την τοποθεσία σας GPS. Το NordVPN είναι από τα πιο δημοφιλή για iPhone και διατίθεται για iOS 9.0 ή νεότερη έκδοση. Θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό, όμως.

    Η λύση υλικού που πολλοί περίμεναν

    Το θεμελιώδες ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες iPhone είναι ότι η Apple δεν θέλει άτομα να πλαστογραφούν τοποθεσίες iPhone, επομένως απαγορεύει στους προγραμματιστές εφαρμογών να γράφουν εφαρμογές iOS που θα μπορούσαν να εκτελέσουν αυτήν την εργασία.

      Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα Xbox Series X|S

    Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες μια εταιρεία υλικού έχει δημιουργήσει ένα σύστημα συμβατό με την Apple που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τη συσκευή σας iOS όπου θέλετε εικονικά! Δεν είναι δωρεάν ή φθηνό, αλλά λειτουργεί καλά και είναι μια ισχυρή και αξιόπιστη λύση.

    Το GFaker είναι το όνομα τόσο της εταιρείας όσο και του προϊόντος και είναι ουσιαστικά μια μικροσκοπική συσκευή υλικού στην οποία συνδέετε το iPhone ή το iPad σας, σαν να συνδέεστε σε έναν υπολογιστή Apple.

    Ωστόσο, οι συσκευές GFaker παρουσιάζονται στο iOS ως εξωτερικές συσκευές GPS, χρησιμοποιώντας chipset εγκεκριμένα από την Apple και συμμορφώνονται με το πρότυπο Εξωτερικών Αξεσουάρ της Apple. Στη συνέχεια, εκτελείτε την παρεχόμενη εφαρμογή, η οποία δεν απαιτεί jailbreaking, για να ορίσετε την τοποθεσία που θέλετε. Η συσκευή GFaker, που υποδύεται το νέο GPS, λέει σε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στη συσκευή σας iOS ότι η τρέχουσα τοποθεσία σας είναι ό,τι έχετε προγραμματίσει. Είναι τόσο κομψό και απλό. θα νομίζετε ότι έχετε τηλέφωνο Android.

    Το GFaker διατίθεται σε δύο διαφορετικά μοντέλα, το GFaker Phantom και το GFaker Pro. Το Phantom (289 $) λειτουργεί σε όλα τα iPhone και τις εκδόσεις iOS από το iOS 9 έως το iOS 15. Ωστόσο, έχει έναν περιορισμό – δεν αναφέρει δεδομένα υψομέτρου, επομένως οι εφαρμογές που είναι εξαιρετικά «παρανοϊκές» σχετικά με τις συντεταγμένες GPS ενδέχεται να μην το αντιμετωπίσουν . Ωστόσο, για το 99% των αιτήσεων, αυτό δεν είναι θέμα. Το GFaker Pro (279 $) είναι ένα παλαιότερο μοντέλο, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί τέλεια με το iOS 9 έως 12 και απαιτεί πρόσθετα βήματα για τα IOS 13 και 14, και πιθανώς αργότερα.

    Αν και αυτά τα προϊόντα έχουν κόστος (το οποίο έχει αυξηθεί σημαντικά από το 2020), για τους χρήστες που χρειάζονται μια αξιόπιστη και απλή λύση GPS, το GFaker φαίνεται να είναι η καλύτερη προσέγγιση. Μερικές φορές, ειδικά με τα προϊόντα της Apple, παίρνετε αυτό που πληρώνετε πραγματικά.

    Τελικές σκέψεις

    Κλείνοντας, η παραποίηση της τοποθεσίας σας GPS σε ένα iPhone είναι αρκετά δύσκολη, εκτός εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε κάποια σοβαρά μετρητά για μια υπηρεσία VPN ή μια συσκευή GPS GFaker.

    Θυμηθείτε, υπάρχει πιθανότητα ορισμένες από τις μεθόδους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο να λειτουργούν με νεότερο iOS, αν και η Apple μπορεί να το αποκλείσει με μια νέα ενημέρωση. Αν ψάχνετε για μια δωρεάν λύση, το iTools είναι το καλύτερο στοίχημά σας.