Πώς να παρακολουθήσετε το TikTok χωρίς εφαρμογή

Το TikTok, ο κορυφαίος προορισμός για βίντεο σύντομης μορφής για κινητά, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2017. Δεν είχαν όλοι μεγάλες ελπίδες για αυτήν την πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν μια από τις πιο σημαντικές εφαρμογές. Με τα viral βίντεο που βγαίνουν από αυτήν την πλατφόρμα, οι άνθρωποι τείνουν να βρίσκουν τρόπους να παρακολουθούν το TikTok χωρίς εφαρμογή, ιδιαίτερα μεταξύ των εφήβων, η εφαρμογή TikTok έχει εκθετική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Οι δημιουργοί περιεχομένου σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να μοιράζονται τα βίντεό τους σε διαφορετικούς τύπους ειδών. Ο φίλος σας μπορεί να σας έχει στείλει έναν σύνδεσμο προς ένα ιογενές βίντεο TikTok, αλλά δεν θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό TikTok και απλώς θέλετε να απολαύσετε αυτό το βίντεο. Ας δούμε, λοιπόν, μερικούς τρόπους αναζήτησης και χρήσης του TikTok χωρίς λογαριασμό και πώς να προβάλετε ανώνυμα το TikTok.

Πώς να παρακολουθήσετε το TikTok χωρίς εφαρμογή

Θα μάθετε πώς να παρακολουθείτε το TikTok χωρίς εφαρμογή περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς να παρακολουθήσετε το TikTok χωρίς εφαρμογή;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο TikTok χωρίς την εφαρμογή; Η απάντηση είναι ναι. Για να παρακολουθήσετε βίντεο στο TikTok χωρίς εφαρμογή, ένας από τους απλούστερους τρόπους είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του TikTok. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον επίσημο ιστότοπο ή την εφαρμογή και εξακολουθείτε να θέλετε να παρακολουθείτε τα βίντεο στο TikTok. Λοιπόν, μπορείτε να το κάνετε και αυτό, καθώς υπάρχουν πολλές πλατφόρμες και υπηρεσίες όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο TikTok. Οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram έχουν εκπληκτικά χιλιάδες βίντεο TikTok στις πλατφόρμες τους. Καθώς οι δημιουργοί του TikTok τείνουν να αναδημοσιεύουν τα βίντεό τους TikTok σε αυτές τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και ακόμη και το YouTube έχει ορισμένα ειδικά κανάλια ειδικά για βίντεο TikTok.

  Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο TikTok

Έτσι, μπορείτε εύκολα να απολαύσετε βίντεο TikTok ακόμα και χωρίς να χρησιμοποιήσετε τον επίσημο ιστότοπο ή την εφαρμογή και να παρακολουθήσετε το TikTok χωρίς εφαρμογή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να παρακολουθήσετε το TikTok χωρίς εφαρμογή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:

Σημείωση: Το TikTok είναι περιορισμένο σε ορισμένες χώρες, επομένως βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό του και να παρακολουθήσετε βίντεο.

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του Τικ Τοκ στο πρόγραμμα περιήγησής σας, καθώς η κύρια ροή θα εμφανίζεται με τα βίντεο να αναπαράγονται αυτόματα.

2. Κάντε κλικ στο βίντεο που θέλετε για να εμφανιστεί η πλήρης περιγραφή του και τα σχόλια που άφησαν οι χρήστες.

Σημείωση: Δεν θα μπορείτε να σχολιάσετε ή να σας αρέσει κανένα βίντεο χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Κοινή χρήση για να μοιραστείτε το βίντεο μέσω του συνδέσμου Ιστού.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο X στην επάνω αριστερή γωνία για να κλείσετε το βίντεο και να επιστρέψετε στην κύρια ροή.

5. Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης που βρίσκεται στο επάνω μέρος της κύριας σελίδας ροής για να αναζητήσετε τα επιθυμητά βίντεο ή τους δημιουργούς του TikTok.

Ορίστε! Τώρα μπορείτε απλά να απολαύσετε τα βίντεο που θέλατε να παρακολουθήσετε στο TikTok και αυτό χωρίς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το TikTok χωρίς λογαριασμό;

Με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες στο TikTok, μπορεί και εσείς να έχετε την περιέργεια να ελέγξετε τα διάσημα βίντεο στο TikTok, αλλά επίσης να μην θέλετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να απολαύσετε ή απλώς να παρακολουθήσετε μερικά βίντεο. Όντας μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TikTok χωρίς λογαριασμό ή ακόμα και να παρακολουθήσετε το TikTok χωρίς εφαρμογή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω και να παρακολουθήσετε τα βίντεο που θέλατε να παρακολουθήσετε εδώ και καιρό.

  Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο TikTok στο τηλέφωνό σας

Πώς να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο TikTok χωρίς λογαριασμό;

Τώρα ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε το TikTok χωρίς λογαριασμό ή την εφαρμογή. Είναι όμως δυνατή η αναζήτηση στο TikTok χωρίς λογαριασμό; Η απάντηση είναι ναι και θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό. Ελέγξτε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε αναζήτηση στο TikTok χωρίς λογαριασμό.

1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Τικ Τοκ στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης από την κορυφή της σελίδας Για εσάς.

3. Πληκτρολογήστε το όνομα του επιθυμητού βίντεο ή του δημιουργού που θέλετε να αναζητήσετε.

4. Κάντε κλικ στο προφίλ τους από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να αναζητήσετε τους αγαπημένους σας δημιουργούς στο TikTok χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Πώς να προβάλετε ανώνυμα το TikTok;

Το TikTok διαθέτει μια λειτουργία με την οποία οι χρήστες που έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα σύντομων βίντεο μπορούν να ελέγξουν ποιος επισκέφτηκε το προφίλ τους. Και όσοι αναρωτιούνται εάν είναι δυνατό να προβάλετε το TikTok ανώνυμα χωρίς ο χρήστης να γνωρίζει ότι έχετε επισκεφτεί το προφίλ του ή απλώς να χρησιμοποιήσει ανώνυμα το TikTok χωρίς λογαριασμό, σίγουρα μπορείτε να τα κάνετε όλα, και αυτό επίσης με το να είστε ανώνυμοι. Δείτε τις ακόλουθες μεθόδους για να χρησιμοποιήσετε ανώνυμα το TikTok:

  • Χρήση ιστότοπου TikTok: Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο Τικ Τοκ σελίδα και μεταβείτε στο προφίλ του οποίου τα βίντεο θέλετε να παρακολουθήσετε ανώνυμα.

  • Δημιουργία άλλου λογαριασμού: Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό εάν δεν θέλετε να παραβιάσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας και τις πληροφορίες του και θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι κατά την εξερεύνηση του προφίλ και των βίντεο του δημιουργού. Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στο TikTok χωρίς να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία ή τις πληροφορίες σας και ακολουθήστε το προφίλ που θέλετε να δείτε, αφήστε ένα σχόλιο ή ανώνυμα like στα βίντεο.

  • Χρησιμοποιήστε την επιλογή Περιήγηση ως επισκέπτης στην εφαρμογή TikTok: Μια άλλη μέθοδος είναι η εγκατάσταση της εφαρμογής TikTok στη συσκευή σας. Όταν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα έχετε την επιλογή Περιήγηση ως επισκέπτης. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λειτουργία για να δείτε ανώνυμα το TikTok και χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο ανέμελα. Αλλά χρησιμοποιώντας τη Λειτουργία επισκέπτη, δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε άλλες επιλογές αλληλεπίδρασης.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή TikTok χωρίς λογαριασμό;

Απ. Η εφαρμογή TikTok απαιτεί να είστε συνδεδεμένοι για να παρακολουθήσετε βίντεο. Ωστόσο, μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του TikTok στο πρόγραμμα περιήγησής σας σε οποιαδήποτε συσκευή και να απολαύσετε τα βίντεο χωρίς λογαριασμό.

Ε2. Θα γνωρίζουν οι άλλοι ότι παρακολούθησα το βίντεό τους όταν δεν είμαι συνδεδεμένος;

Απ. Όχι, θα παραμείνετε ανώνυμοι εάν δεν είστε συνδεδεμένοι όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο στο TikTok.

Ε3. Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το TikTok στο πρόγραμμα περιήγησής μου;

Απ. Απλώς πρέπει να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του TikTok και απλά να απολαύσετε τα βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Ε4. Μπορώ να αφήσω ένα σχόλιο χωρίς να συνδεθώ στο TikTok;

Απ. Όχι, δεν μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο ή ακόμα και να σας αρέσει το βίντεο χωρίς να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο TikTok. Ωστόσο, μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά σας μέσω του κουμπιού κοινής χρήσης ή κοινοποιώντας τον σύνδεσμο Ιστού του βίντεο.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να παρακολουθείτε το TikTok χωρίς εφαρμογή. Μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε εύκολα τα viral βίντεο που σας έχει στείλει ο φίλος σας χωρίς να ανησυχείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό ή ακόμα και να μπείτε στον κόπο να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.