Πώς να παρακολουθήσετε τοπικά κανάλια στο Roku

Το Roku είναι μέλος μιας οικογένειας συσκευών ροής πολυμέσων που εκτελούνται με το δικό τους λογισμικό Roku. Είναι το έκτο μέλος της οικογένειας, εξ ου και το όνομα Roku, που σημαίνει έκτο στα Ιαπωνικά. Οι χρήστες πρέπει να αγοράσουν τις συσκευές και αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία χρέωση που πρέπει να πληρώσουν οι χρήστες για τη ροή των καναλιών στο Roku. Θα χρειαστεί να πληρώσουν ξανά εάν θέλουν να αγοράσουν άλλη συσκευή από τη Roku. Είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές τοπικής τηλεόρασης εκεί έξω, με τόνους τοπικών καναλιών σε ροή. Στο Roku lingo, πλατφόρμες όπως το Netflix και το Amazon Prime Video ονομάζονται κανάλια. Τώρα λοιπόν, αν έχετε ερωτήσεις όπως πώς να παρακολουθείτε τοπικά κανάλια στο Roku ή πώς να παρακολουθείτε δωρεάν τοπικά κανάλια, παρακάτω είναι ο οδηγός με όλες τις ερωτήσεις σας. Με αυτό το άρθρο, θα μάθετε επίσης ποια είναι τα τοπικά κανάλια ροής και η δωρεάν εφαρμογή τοπικής τηλεόρασης.

Πώς να παρακολουθήσετε τοπικά κανάλια στο Roku

Το Roku έχει τον απλούστερο τρόπο να παρέχει στους χρήστες του περιεχόμενο, και αυτός είναι συνδέοντας άλλες πλατφόρμες ροής με το Roku. Μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας ταινία ή την αγαπημένη σας με μερικά κλικ. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή τοπικών καναλιών δωρεάν στο Roku. Και μπορεί να χρειαστείτε μια συνδρομή για άλλες πλατφόρμες όπως το CBS και το Netflix. Θα μάθετε πώς να παρακολουθείτε τοπικά κανάλια στο Roku περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πότε έρχεται το Sombra στο PS4;

Ποια είναι τα τοπικά κανάλια που μεταδίδουν ροή στο Roku;

Το Roku είναι γεμάτο με πολλά τοπικά κανάλια ειδήσεων και ταινιών από πολλές πηγές.

  • Το Roku Channel Store: Χιλιάδες ψυχαγωγικά και ειδησεογραφικά κανάλια είναι διαθέσιμα δωρεάν στο Roku Channel.

  • Συνδρομή CBS All Access: Πρόσβαση σε όλα τα κανάλια που υποστηρίζονται από το CBS στο Roku χωρίς επιπλέον χρέωση.

  • Συνδρομή Hulu+: Παρακολουθήστε όλα τα κανάλια και το περιεχόμενο Hulu+ δωρεάν στο Roku.

Αυτές είναι μόνο τρεις από τις πολλές επιλογές που έχετε στο Roku για ροή και παρακολούθηση των αγαπημένων σας εκπομπών και ταινιών. Τώρα που έχετε αυτές τις προσβάσεις, τίθεται το πραγματικό ερώτημα για το πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τοπικά κανάλια δωρεάν. Παρακάτω είναι οι τρόποι που είναι εντελώς δωρεάν.

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν τοπικά κανάλια μέσω του Roku Channel Store;

Ας δούμε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τοπικά κανάλια μέσω του Roku Channel Store.

1. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα στο τηλεχειριστήριό σας για πρόσβαση στην αρχική οθόνη της συσκευής σας Roku.

2. Επιλέξτε την επιλογή Κανάλια ροής.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Featured Free από το αριστερό παράθυρο. Επιλέξτε το επιθυμητό κανάλι που θέλετε να παρακολουθήσετε δωρεάν από τη διαθέσιμη λίστα επιλογών όπως ειδήσεις, αθλητικά και άλλα είδη ψυχαγωγίας καναλιών.

Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τοπικά κανάλια στο Roku;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν πλατφόρμες όπως το NewsON και το Haystack News για να παρακολουθήσετε δωρεάν τοπικά κανάλια.

1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή Roku και ανοίξτε το μενού HOME.

2. Επιλέξτε την επιλογή Αναζήτηση από το αριστερό παράθυρο και αναζητήστε και επιλέξτε το κανάλι NewsON ή Haystack News στο Roku Channel Store.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη καναλιού.

Τώρα, μπορείτε να βρείτε τόνους τοπικών και διεθνών καναλιών ειδήσεων στα NewsON και Haystack News. Και μπορείτε να αρχίσετε να τα παρακολουθείτε με ένα μόνο κλικ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Roku Screen Casting και Screen Mirroring;

Ας δούμε τη διαφορά μεταξύ του screen mirroring και του casting στο Roku.

1. Screen Casting

Η λειτουργία μετάδοσης οθόνης λειτουργεί για επιλεγμένες εφαρμογές, αλλά σας επιτρέπει να εκτελείτε διάφορες άλλες δραστηριότητες στο τηλέφωνό σας ενώ προβάλλεται στην τηλεόρασή σας. Η μετάδοση είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS. Για τη μετάδοση, τα πολυμέσα σας, τόσο η τηλεόραση Roku όσο και το κινητό σας πρέπει να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή Roku Media Player για να απολαύσετε μουσική, βίντεο και φωτογραφίες από τους υπολογιστές σας ή άλλους διακομιστές πολυμέσων. Αυτή η εφαρμογή Roku Media Player υποστηρίζει επίσης κανάλια ροής. Το ενδιαφέρον μέρος είναι ότι, εάν η συσκευή/τηλεόρασή σας/η τηλεόραση Roku διαθέτει θύρα USB, μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενό σας και με μονάδες flash USB

2. Screen Mirroring

Αυτή η δυνατότητα αναπαράγει την οθόνη σας στην άλλη συσκευή. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του κινητού σας στην τηλεόραση Roku, πρώτα πρέπει να ρυθμίσετε και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης (Έξυπνη προβολή) στη συσκευή σας Android ή Windows. Μετά από αυτό, ζητήστε μια σύνδεση με τη συσκευή σας Roku και επιβεβαιώστε το αίτημα. Στη συνέχεια, θα δημιουργηθεί η σύνδεση για να δείτε την οθόνη του τηλεφώνου σας στην τηλεόρασή σας.

Πώς να συνδέσετε το iPhone με τη συσκευή Roku χρησιμοποιώντας το AirPlay;

Ακολουθούν τα βήματα για να συνδέσετε το iPhone σας στη συσκευή Roku χρησιμοποιώντας το AirPlay.

1. Συνδέστε το iPhone και τη συσκευή Roku στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

2. Σύρετε προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας για να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου για μοντέλα iPhone X ή μεταγενέστερα και iPadOS 13 ή νεότερη έκδοση.

Σημείωση: Για iPhone 8 ή νεότερη έκδοση και iPadOS11 ή παλαιότερα μοντέλα, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης σας.

3. Πατήστε στο Screen Mirroring.

4. Επιλέξτε τη συσκευή Roku από τη λίστα.

Σημείωση: Εάν ένας κωδικός πρόσβασης αναβοσβήνει στη συσκευή λήψης, πληκτρολογήστε τον στη συσκευή προέλευσης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το YouTube για ροή τοπικών καναλιών;

Ναί. Σήμερα, πολλά κανάλια εκπέμπουν ζωντανά στο YouTube 24/7. Ακόμα κι αν δεν βρείτε τη ζωντανή μετάδοση, σίγουρα θα βρείτε εύκολα επεισόδια, κλιπ ή άλλα τμήματα. Για να χρησιμοποιήσετε το YouTube, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη του εφαρμογή YouTube και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google, αναζητήστε το κανάλι που ψάχνετε και αρχίστε να παρακολουθείτε.

***

Το Roku έχει γίνει μια απαραίτητη συσκευή σε κάθε νοικοκυριό στις ΗΠΑ. Έχει πολλά προνόμια, αλλά η συμβατότητα με το μεγαλύτερο μέρος της πρόσφατης τεχνολογίας είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν τους ανθρώπους να επενδύσουν σε αυτό. Όταν η τεχνολογία είναι τόσο προηγμένη, όλοι χρειάζονται έναν οδηγό για να τους καθοδηγήσει στα βήματα. Ας ελπίσουμε ότι μπορέσαμε να λύσουμε το ερώτημά σας σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης τοπικών καναλιών στο Roku. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.