Πώς να παρακολουθήσετε την πτώση της μπάλας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Το να παρακολουθείτε την πτώση της μπάλας της Παραμονής Πρωτοχρονιάς μπορεί να είναι μεγάλη υπόθεση, οπότε αν είστε κάποιος που αγαπά να κουδουνίζει τη νέα χρονιά, μπορεί να θέλετε να τη μεταδώσετε σε ροή. Εδώ είναι οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους θα μπορείτε να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Πίνακας περιεχομένων

YouTube

Το YouTube είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθήσετε την πτώση της μπάλας χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια δεκάρα σε μια υπηρεσία ροής τηλεόρασης. Αρκετοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι μεταδίδουν ζωντανό περιεχόμενο για να μπορείτε να παρακολουθείτε την πτώση της μπάλας καθώς συμβαίνει. Είτε είναι αυτό CNN, ABC News, ή CBS News, αυτές οι εταιρείες το μεταδίδουν σε ροή κάθε χρόνο, ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε χωρίς να ξοδεύετε χρήματα σε μια υπηρεσία ροής.

  Ξεκινήστε τα έργα δημιουργώντας ένα περίγραμμα και οργανώνοντας το περιεχόμενό σας

YouTube TV

Το YouTube TV είναι μια εξαιρετική επιλογή για ζωντανή τηλεοπτική ροή, καθώς διαθέτει πολλά κανάλια για να διαλέξετε, ειδικά για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Για $50 το μήνα, μπορείτε να μεταδώσετε το New Year’s Rockin’ Eve του Dick Clark και να παρακολουθήσετε τον Ryan Seacrest να μιλάει με μερικούς από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Αν αυτό δεν είναι το αγαπημένο σας, άλλα κανάλια όπως το CBS και το CNN θα έχουν μια πιο παραδοσιακή εκπομπή για να παρακολουθήσετε.

Hulu Live TV

Το Hulu Live TV έχει μερικά υπέροχα κανάλια για να διαλέξετε μόνο $45 το μήνα. Έχει πολλές διαφορετικές επιλογές για ζωντανά κανάλια που θα σας επιτρέψουν να γιορτάσετε το τέλος μιας δεκαετίας. Θα μπορείτε να χτυπήσετε τη νέα χρονιά με όλους τους φίλους σας ενώ μετράτε αντίστροφα για την επόμενη χρονιά.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το νησί «Animal Crossing: New Horizons».

Sling TV

Το Sling TV είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν λίγα δολάρια από τις συνδρομές τους σε ζωντανή ροή, αλλά αυτή η μειωμένη τιμή σας κοστίζει στις επιλογές καναλιών. Το Sling είναι τακτικά $25 το μήνα, αλλά προς το παρόν πωλείται για 15 $ το μήνα. Το μειονέκτημα είναι ότι το μόνο κανάλι που θα μεταδίδει το ball drop θα είναι το CNN, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ παρακολουθείτε το 2019 να εξαφανίζεται.

AT&T WatchTV

Μια άλλη προσιτή επιλογή για εσάς είναι το AT&T WatchTV, το οποίο διαθέτει μια άλλη λεπτή επιλογή καναλιών για να διαλέξετε. Για $15 το μήνα, θα έχετε πρόσβαση σε κανάλια ψυχαγωγίας, όπως το AMC και το TVLand. Προσφέρει επίσης το CNN ως πηγή ειδήσεων, ώστε να μπορείτε να δείτε την μπάλα να πέφτει ακριβώς όπως συμβαίνει.

  Πώς να χωρίσετε το Ubuntu μεταξύ HDD και SSD

fuboTV

Το FuboTV είναι η πιο ακριβή επιλογή σε ό,τι αφορά τη ζωντανή τηλεοπτική ροή, αλλά αν χρειάζεστε μεγάλη ποικιλία επιλογών καναλιών, είναι αυτή που πρέπει να διαλέξετε. Εσύ πληρώνεις $60 το μήνα και έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 100 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων αρκετών πηγών ειδήσεων. Με το NBC, το Fox News, το CBS και άλλα, μπορείτε να μεταδώσετε σε ροή οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα κανάλια και να δείτε την μπάλα να πέφτει καθώς χτυπάτε το νέο έτος με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Είτε θέλετε να αποκτήσετε μια υπηρεσία ροής μόνο για μία νύχτα είτε ίσως θέλετε να επενδύσετε στην υπηρεσία για έναν ολόκληρο χρόνο, οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές σίγουρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τη νέα χρονιά λαμπερή. Μεταδώστε ζωντανά την εκπομπή της Πρωτοχρονιάς από τη Νέα Υόρκη και ξεκινήστε την επόμενη χρονιά με όλα τα άτομα που αγαπάτε.