Πώς να παγώσετε τη συνδρομή στο Planet Fitness

Το Planet Fitness είναι μια αμερικανική αλυσίδα γυμναστικής με περισσότερα από 2000 κλαμπ και 15 εκατομμύρια πλέον μέλη στο όνομά της. Το Planet Fitness επιδοκιμάζει τον εαυτό του ως μια Ζώνη χωρίς κρίση και υπόσχεται στα μέλη του ένα μη εκφοβιστικό και φιλικό περιβάλλον. Ενθαρρύνει επίσης κάθε μέλος να επιτύχει αποτελεσματικά τους στόχους φυσικής κατάστασης. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι επιδιώκουν να παγώσουν τη συνδρομή στο Planet Fitness για κάποιο λόγο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για να μάθετε περισσότερα για αυτό καθώς και για το τέλος ακύρωσης του Planet Fitness.

Πώς να παγώσετε τη συνδρομή στο Planet Fitness

Δυστυχώς, δεν θα μπορείτε να ακυρώσετε ή να παγώσετε τη συνδρομή στο Planet Fitness στο διαδίκτυο. Ανατρέξτε σε ολόκληρο το άρθρο για να μάθετε τους εναλλακτικούς τρόπους για να παγώσετε τη συνδρομή σας.

  Πώς να καθαρίσετε οποιοδήποτε Smartwatch, Wearable ή Fitness Band

Μπορείτε να παγώσετε τη συνδρομή σας στο Planet Fitness; Μπορώ να παγώσω τη συνδρομή My Planet Fitness;

Ναι, μπορείτε να παγώσετε τη συνδρομή στο Planet Fitness ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο. Μπορείτε να παγώσετε τη συνδρομή στέλνοντας μια επιστολή αιτήματος ακύρωσης συνδρομής ή επισκεπτόμενοι το Planet Fitness κλαμπ σας για αυτοπροσώπως ακύρωση.

Τι συμβαίνει όταν παγώνετε τον λογαριασμό σας στο Planet Fitness;

Όταν παγώσετε τη συνδρομή στο Planet Fitness, ο λογαριασμός σας θα τεθεί σε παύση ή θα τεθεί σε αναμονή για έως και 3 μήνες. Μπορείτε να παγώσετε τη συνδρομή σας στο Planet Fitness για έως και 3 μήνες, με την προϋπόθεση ότι έχετε κατάλληλους ιατρικούς λόγους για το ίδιο. Μετά τη συνέχιση της συνδρομής σας, θα έχετε ακόμα τον ίδιο αριθμό ημερών πριν από τη λήξη της συνδρομής στον λογαριασμό σας, όπως πριν από τη δέσμευση.

Πού και πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο έντυπο ακύρωσης του Planet Fitness;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη φόρμα ακύρωσης του Planet Fitness είτε πρώτα:

  • Σύνταξη επιστολής αίτησης για την ακύρωση της συνδρομής σας.

  • Επισκεφθείτε το Planet Fitness Club σας και ζητήστε αυτοπροσώπως την ακύρωση.

Πώς μπορώ να αναστείλω τη συνδρομή My Planet Fitness Online;

Δεν μπορείτε να αναστείλετε τη συνδρομή στο Planet Fitness μέσω οποιασδήποτε διαδικτυακής λειτουργίας. Όλα τα κλαμπ του Planet Fitness λειτουργούν από διαφορετικούς μεμονωμένους ιδιοκτήτες. Επομένως, για να αναστείλετε τη συνδρομή σας στο Planet Fitness, πρέπει να επισκεφτείτε την τοποθεσία του κλαμπ Planet Fitness ή να στείλετε μια ταχυδρομική επιστολή ζητώντας την αναστολή της συνδρομής. Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη συνδρομή, επισκεφθείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις για την ιδιότητα μέλους Planet Fitness.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Planet Fitness;

Είναι δύσκολο να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Planet Fitness επειδή:

  • Η ιδιότητα μέλους δεν μπορεί να ακυρωθεί διαδικτυακά ή μέσω κλήσης.
  • Πρέπει να επισκεφτείτε το Planet Fitness Club σας ή να στείλετε μια επιστολή αιτήματος μέσω ταχυδρομείου για να λάβετε τη φόρμα ακύρωσης.
  • Το Planet Fitness χρειάζεται τη φυσική υπογραφή του μέλους που επιθυμεί να ακυρώσει τη συνδρομή. Έτσι, είναι δύσκολο να ακυρώσετε εάν στέλνετε κάποιον άλλο για την ακύρωση της συνδρομής σας.
  • Επίσης, το τέλος ακύρωσης της συνδρομής Planet Fitness είναι 58 $, δυσκολεύοντας την ακύρωσή του.

Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης του Planet Fitness;

Η πολιτική του Planet Fitness σχετικά με την Ακύρωση Συνδρομής αναφέρει:

  • Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη μηνιαία συνδρομή σας και να διακόψετε τη χρέωση έως τις 17 οποιουδήποτε μήνα, πρέπει να υποβάλετε γραπτή επιστολή μέσω ταχυδρομείου ή να επισκεφτείτε το κλαμπ σας. Και αυτό πρέπει να γίνει στις ή πριν από τις 10 του ίδιου μήνα.
  • Για να ακυρώσετε τη συνδρομή πριν από τη χρέωση της ετήσιας συνδρομής μέλους, πρέπει να υποβάλετε το έντυπο ακύρωσης το αργότερο στις 25 του μήνα πριν από την εν λόγω χρέωση.

Το Planet Fitness χρεώνει τέλος ακύρωσης; Τι είναι το τέλος ακύρωσης του Planet Fitness;

Ναι, το Planet Fitness χρεώνει ένα τέλος ακύρωσης εάν η μηνιαία συνδρομή σας έχει μια ελάχιστη διάρκεια και αποφασίσετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν τη λήξη της. Μπορείτε επίσης να χρεωθείτε εάν οι λόγοι ακύρωσης δεν αναφέρονται στο συμφωνητικό συνδρομής σας. Το Planet Fitness χρεώνει ένα τέλος ακύρωσης ή εξαγοράς 58 $ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πώς να αποφύγετε το τέλος ακύρωσης του Planet Fitness;

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αποφύγετε τις χρεώσεις ακύρωσης του Planet Fitness όπως:

  • Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπογράφετε μια συμφωνία ιδιότητας μέλους χωρίς ελάχιστη διάρκεια, ενώ εγγράφεστε για το planet fitness.
  • Σε περίπτωση που μετακομίσετε σε νέο μέρος, μπορείτε να τους δώσετε λεπτομέρειες για το ίδιο εάν δεν υπάρχει κλαμπ Planet Fitness κοντά σας.
  • Εάν είστε μέλος για περισσότερο από ένα χρόνο, τότε η χρέωση ακύρωσης ακυρώνεται αυτόματα.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Planet Fitness Gym μετά από έναν μήνα;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο γυμναστήριο Planet Fitness μετά από ένα μήνα. Φροντίστε όμως να υποβάλετε μια γραπτή ειδοποίηση στο σύλλογο της έδρας σας έως τις 10 του μήνα για να σταματήσετε τη συνέχιση του κύκλου τιμολόγησης.

Μπορώ να παγώσω την πρώτη μου συνδρομή στο Fitness;

Ναι, μπορείτε να παγώσετε τη συνδρομή σας στο Fitness First είτε για ιατρικούς λόγους είτε εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό ή βρίσκεστε εκτός σταθμού σε κάποια αποστολή. Για να παγώσετε τη συνδρομή σας στο Fitness First, φροντίστε να υποβάλετε έγγραφη ειδοποίηση εκ των προτέρων. Ωστόσο, θα χρεωθείτε με το πάγωμα.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να παγώνετε τη συνδρομή στο planet fitness. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.