Πώς να παίξετε PUBG Mobile στα Windows 10

Το Playerunknown’s Battle Grounds είναι ένα παιχνίδι για υπολογιστή που κοστίζει 30 $ για να παίξετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Η έκδοση για κινητά, ωστόσο είναι δωρεάν και φαίνεται ότι ορισμένοι παίκτες την προτιμούν από την έκδοση για υπολογιστές. Δεν είναι μυστικό ότι μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές για κινητά σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή εάν θέλετε να εκτελέσετε έναν εξομοιωτή και για τον ίδιο σκοπό, οι παίκτες κατάφεραν να εκτελέσουν το PUBG για κινητά στα Windows 10.

Φυσικά, δεν είναι όλοι έτοιμοι να τρέξουν παιχνίδια μέσω εξομοιωτών και γι’ αυτό η Tencent, οι προγραμματιστές του PUBG για κινητά έχουν κυκλοφορήσει τον δικό τους, εύκολο στην εγκατάσταση εξομοιωτή που μπορεί να τρέξει το PUBG στα Windows 10. Είναι σε έκδοση beta, αλλά η χρήση του είναι τόσο εύκολη όσο εγκατάσταση μιας εφαρμογής και εκτέλεσή της.

  Πώς να αλλάξετε την ώρα στα Windows 10

PUBG Mobile στα Windows 10

Κατεβάστε τον εξομοιωτή από Ο ιστότοπος της Tencent εδώ. Είναι ένα απλό αρχείο EXE που πρέπει να εκτελέσετε. Θα κατεβάσει τον εξομοιωτή και μετά τα αρχεία του παιχνιδιού. Δεν χρειάζεται κυριολεκτικά καμία παρέμβαση για λογαριασμό σας.

Θα εγκαταστήσει πρώτα τον φίλο Tencent Gaming. Μόλις γίνει, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη.

Μόλις εγκατασταθεί, θα κατεβάσει αρχεία για το PUBG Mobile. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο, ανάλογα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Μόλις γίνει αυτό, θα δείτε την παρακάτω οθόνη. Αυτός ο εξομοιωτής έχει κατασκευαστεί για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. για να παίξετε PUBG για κινητά στα Windows 10, έτσι ώστε να γνωρίζει ήδη ότι έχετε πληκτρολόγιο και ότι το πληκτρολόγιο είναι ήδη διαμορφωμένο. Δεν θα έχετε πολλά πλήκτρα ελέγχου για να ρυθμίσετε, αλλά μπορεί να θέλετε να βελτιώσετε λίγο την ανάλυση, ειδικά αν έχετε έναν υπολογιστή που μπορεί να τρέξει παιχνίδια σε HD.

  Γιατί το Omegle δεν λειτουργεί;

Πρέπει να αναφέρουμε ότι μόνο και μόνο επειδή εκτελείτε ένα παιχνίδι για κινητά σε επιτραπέζιο υπολογιστή, δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα μπορείτε να το παίξετε στις υψηλότερες διαθέσιμες ρυθμίσεις. Αυτό δεν συμβαίνει ανεξάρτητα από τον εξομοιωτή ή το παιχνίδι που παίζετε. Ομοίως, ο εξομοιωτής φιλαράκων Tencent Gaming έχει περιορισμούς υλικού όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών.

Το παιχνίδι τρέχει όπως συμβαίνει στο κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να παίξετε ως επισκέπτης ή μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook. Οι κανόνες είναι οι ίδιοι αλλά οι έλεγχοι είναι προφανώς διαφορετικοί. Υπάρχει υποστήριξη για έναν ελεγκτή εάν έχετε. Επιπλέον, ο εξομοιωτής σάς επιτρέπει να καταγράφετε παιχνίδι, να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης και ακόμη και να παίζετε σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

  Πώς να προσαρμόσετε τη σκιά στα Windows 10

Γιατί;

Το PUBG είναι διαθέσιμο για Windows 10 στο κατάστημα Steam. Μπορεί να κοστίζει λίγα χρήματα, αλλά έχει την ίδια τιμή με το Minecraft, επομένως δεν είναι ακριβώς ακριβό. Αυτό θέτει το ερώτημα γιατί μπορεί να θέλετε να παίξετε την έκδοση για φορητές συσκευές του παιχνιδιού στον υπολογιστή σας αντί να παίξετε την έκδοση για υπολογιστές στον υπολογιστή σας.

Για ορισμένους παίκτες μπορεί απλώς να προτιμούν την έκδοση για κινητά, αλλά δεν έχουν φορητή συσκευή που να μπορεί να τρέξει το παιχνίδι, π.χ., ένα iPhone 6 δεν μπορεί να το τρέξει. Ανεξάρτητα από αυτό, έχετε έναν απλό τρόπο για να παίξετε το PUBG για κινητά στα Windows 10 και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε επίδειξη του παιχνιδιού, αν αναρωτιέστε αν θα απολαύσετε ή όχι την πλήρη έκδοση για υπολογιστές.