Πώς να παίξετε Pokèmon Go με απενεργοποιημένη την οθόνη σας [Android]

Το Pokèmon Go είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να βγεις έξω για να παίξεις. Το παιχνίδι όχι μόνο πρέπει να συνεχίζει να λειτουργεί συνεχώς, αλλά χρειάζεται επίσης ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Όταν βρίσκεστε έξω, αυτή η σύνδεση στο διαδίκτυο θα είναι το πρόγραμμα δεδομένων σας και η κατανάλωση της θα επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Η διατήρηση του παιχνιδιού σε λειτουργία και η οθόνη σας ανά πάσα στιγμή θα επηρεάσει επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας εκτός από τη συνεχή ανάγκη της εφαρμογής να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας μέσω GPS. Το θέμα είναι, όσο διασκεδαστικό κι αν είναι αυτό το παιχνίδι, είναι μια σημαντική εξάντληση της μπαταρίας. Οι παίκτες μπορούν να διατηρήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τα δεδομένα κατεβάζοντας έναν χάρτη της πόλης σας εκτός σύνδεσης, αλλά οι χρήστες Android μπορούν πραγματικά να παίξουν το παιχνίδι με την οθόνη απενεργοποιημένη χάρη σε μια μικρή εφαρμογή που ονομάζεται Battery Extender Go.

  Πώς να ελέγξετε εάν το τηλέφωνό σας Android είναι πιστοποιημένο από την Google

Το Battery Extender Go είναι μία από αυτές τις εφαρμογές που αναπτύχθηκαν μετά το Pokèmon Go. Μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι που έχει την ίδια απαίτηση «πάντα ενεργό» που κάνει το Pokèmon Go. Η εφαρμογή δεν απαιτεί ριζωμένη συσκευή.

Για να σας ηρεμήσει? Η χρήση αυτής της εφαρμογής δεν συνιστά εξαπάτηση με οποιαδήποτε έννοια της λέξης. Επίσης, δεν θα σας απαγορεύσει. Η Niantic δεν έχει κανέναν τρόπο να γνωρίζει ότι χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή και δεν χρειάζεται να συνδεθεί στον λογαριασμό σας Google.

Εκκινήστε την εφαρμογή και επιλέξτε σε ποια ομάδα είστε μέλος. Η εφαρμογή έχει μια έκδοση premium, αλλά η δωρεάν έκδοση είναι απόλυτα λειτουργική για αυτήν τη βασική ανάγκη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε πώς θα αφυπνίσετε τη συσκευή σας με την εφαρμογή σε λειτουργία.

  Πώς να μεταφέρετε τις επαφές σε ένα νέο τηλέφωνο Android

Αφού το ρυθμίσετε, σύρετε προς τα κάτω για να εμφανιστεί η περιοχή ειδοποιήσεων και πατήστε την ειδοποίηση «Πατήστε εδώ για εξοικονόμηση μπαταρίας» της εφαρμογής. Η οθόνη σας θα τεθεί σε αδράνεια αμέσως.

Κάθε φορά που το τηλέφωνό σας δονείται, π.χ. όταν ένα νέο Pokèmon γεννιέται κοντά, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα που έχετε ορίσει για την αφύπνιση της συσκευής για να την αφυπνίσετε. Θα βρείτε το Pokèmon Go να τρέχει ακριβώς όπως το αφήσατε.

Είναι πολύ σημαντικό να σημειώσετε ότι ποτέ, μα ποτέ, δεν χρησιμοποιείτε το πραγματικό κουμπί λειτουργίας για να θέσετε τη συσκευή σε κατάσταση αδράνειας. Πρέπει επίσης να κρατήσετε το Pokèmon να τρέχει στο προσκήνιο. Η εφαρμογή δεν θα σας αφήσει να εκτελέσετε το παιχνίδι στο παρασκήνιο. Σκοπός του είναι να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, επιτρέποντάς σας να απενεργοποιήσετε την οθόνη και να μην σας βοηθήσει να εξαπατήσετε.

  Μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android με Facebook Like Floating Bubbles

Το Battery Extender Go δεν είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS και δεδομένης της φύσης του iOS, πιθανότατα δεν θα είναι ποτέ. Ίσως κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει σε μια συσκευή με jailbroken, αλλά προς το παρόν, οι χρήστες iOS θα πρέπει να σταματήσουν αυτή τη συσκευή.

Εγκαταστήστε το Battery Extender Go από το Google Play Store