Πώς να παίξετε την έκδοση Minecraft Bedrock εκτός σύνδεσης στα Windows 10

Η Microsoft αγόρασε το Minecraft πριν από μερικά χρόνια και έκτοτε κυκλοφόρησε μια έκδοση UWP της εφαρμογής που αναφέρεται ως έκδοση Bedrock. Αυτή η έκδοση έχει όλα όσα κάνει η έκδοση Java και ενσωματώνεται στο Xbox live. Όταν εγκαθιστάτε το παιχνίδι, σας λέει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Xbox και δεν μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι μέχρι να το κάνετε. Κάθε φορά που ξεκινάτε το παιχνίδι μετά από αυτό, πρώτα σας συνδέει στο Xbox και στη συνέχεια φορτώνει το παιχνίδι.

Αυτό είναι ενοχλητικό στην καλύτερη περίπτωση. Το Minecraft μπορεί να παιχτεί εκτός σύνδεσης. Πάντα είχε την επιλογή όσον αφορά την έκδοση Java. Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε την έκδοση Minecraft Bedrock εκτός σύνδεσης.

  Πώς να προσθέσετε και να προσαρμόσετε γραφικά στοιχεία στην αρχική οθόνη του iPad

Έκδοση Minecraft Bedrock εκτός σύνδεσης

Το Minecraft χρησιμοποιεί την εφαρμογή Xbox και τον λογαριασμό σας Xbox ή Microsoft live, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόβλημά σας δεν είναι τόσο με την εφαρμογή Minecraft και περισσότερο με την εφαρμογή Xbox. Η λύση είναι να αποσυνδεθείτε από το Xbox.

Ανοίξτε την εφαρμογή Xbox και κάντε κλικ στο κουμπί του οδοντωτού τροχού στη στήλη στα αριστερά για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή αποσύνδεσης κάτω από τον λογαριασμό σας.

Αυτή η έξοδος είναι καλή, αρκεί να μην ανοίξετε ξανά την εφαρμογή Xbox. Εάν το κάνετε, θα συνδεθείτε ξανά πριν μπορέσετε να αλληλεπιδράσετε μαζί του. Χρειάζεται να συνδεθείτε στο Xbox μόνο μία φορά κατά την πρώτη εκκίνηση του παιχνιδιού. Μετά από αυτό, δεν έχει σημασία αν είστε συνδεδεμένοι στο Xbox live ή όχι.

  Πώς να μάθετε ποιος χρήστης εγκατέστησε ή αφαίρεσε μια εφαρμογή στα Windows

Η αποσύνδεση σημαίνει ότι μπορείτε να μπείτε στο παιχνίδι σας πιο γρήγορα. Η είσοδος στο Xbox διαρκεί ασυνήθιστα και δεν τη χρειάζεστε εάν παίζετε παιχνίδια στο τοπικό σας σύστημα. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να εισαγάγετε παιχνίδια διακομιστή εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Xbox, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Μπορείτε πάντα να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Xbox, αλλά αυτό λειτουργεί μόνο εάν δεν παίζετε σε διακομιστές.

Το πρόβλημα με το Minecraft Bedrock είναι ότι δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση στο Xbox. Η εφαρμογή Xbox δεν έχει επιλεκτική έξοδο για παιχνίδια, αλλά το Minecraft θα μπορούσε να το είχε διορθώσει επιτρέποντας στους χρήστες να απενεργοποιήσουν την επιλογή σύνδεσης. Προφανώς, η Microsoft θέλει να προωθήσει την πλατφόρμα της, αλλά με την έκδοση Minecraft Bedrock, φαίνεται περιττό. Οι χρήστες που έχουν ένα Xbox και παίζουν Minecraft σε αυτό θα χρησιμοποιήσουν τους λογαριασμούς τους Xbox. Όσοι προτιμούν να παίζουν σε υπολογιστή μπορεί να αποφεύγουν οτιδήποτε έχει να κάνει με μια κονσόλα και αυτό καθιστά πιο δύσκολο να το διαχειριστούν.

  Πώς να διορθώσετε την υψηλή χρήση μνήμης του Desktop Window Manager στα Windows 10