Πώς να παίξετε παιχνίδια Jackbox Online με το Zoom

Το ωραίο πράγμα για Ψηφιακά παιχνίδια πάρτι Jackbox μόνο ένα άτομο πρέπει να τα κατέχει και να τα διαχειρίζεται. Για να παίξετε με τους φίλους και την οικογένειά σας, μπορείτε απλώς να μοιραστείτε την οθόνη σας μαζί τους στο Zoom. Στη συνέχεια, μπορούν να παίξουν το παιχνίδι μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης σε οποιοδήποτε smartphone, tablet ή υπολογιστή.

Το Ideal Online Party Game

Τα παιχνίδια Jackbox σχεδιάστηκαν για προσωπικά πάρτι. Μερικοί άνθρωποι συγκεντρώνονται γύρω από μια οθόνη, ανοίγουν έναν ιστότοπο στα smartphone τους και μετά μπορούν να παίξουν όλοι. Μόνο το άτομο που φιλοξενεί το παιχνίδι πρέπει να το κατέχει.

Με το Zoom (ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κοινής χρήσης οθόνης), μπορείτε να μεταδώσετε ροή της οθόνης ώστε όλοι να μπορούν να τη δουν και να παίξουν παιχνίδια Jackbox στο διαδίκτυο.

  Πώς να σταματήσετε την εκτέλεση εφαρμογών στο παρασκήνιο όταν ο Microsoft Edge είναι κλειστός

Είτε γράφετε αστεία για οικογένειες, είτε ανταγωνίζεστε με αγενείς ζωγραφιές είτε προσπαθείτε να καταλάβετε ποιος λέει ψέματα ότι είναι μυστικός εξωγήινος, τα παιχνίδια Jackbox είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για κοινωνικά παιχνίδια. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι τώρα επειδή προσφέρουν έναν διασκεδαστικό τρόπο σύνδεσης με την οικογένεια και τους φίλους.

Πώς να ξεκινήσετε να παίζετε

Παιχνίδια Jackbox Συνήθως κυκλοφορούν σε “Party Packs” με μισή ντουζίνα περίπου ψηφιακά παιχνίδια. Κάθε ένα είναι σχεδιασμένο για τέσσερις έως 10 παίκτες. Τα πακέτα είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να ξεκινήσετε το πάρτι του Jackbox. Τα περισσότερα από τα πακέτα πάρτι διατίθενται επίσης κατά καιρούς. Μπορείτε επίσης να αγοράζετε πάντα συγκεκριμένα παιχνίδια μεμονωμένα, όπου κι αν είναι διαθέσιμα.

Αυτά τα παιχνίδια είναι πολλαπλών πλατφορμών, επομένως τρέχουν σε οτιδήποτε, από υπολογιστές με Windows και Mac, μέχρι κονσόλες παιχνιδιών και αποκωδικοποιητές. Μπορείτε να βρείτε επίσημα προϊόντα Jackbox στο Steam, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Nintendo Switch, Apple TV και iPad, Amazon Fire TV, Humble Store, Fanatical, Epic Games, Comcast Xfinity, Mac App Store και Android TV .

  Πώς να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων από το iPhone σας

Για να ξεκινήσετε με το Jackbox μέσω του Zoom, αγοράστε τα παιχνίδια Jackbox ή τα πακέτα που θέλετε από οποιαδήποτε ψηφιακή βιτρίνα στον υπολογιστή ή το Mac σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να τα αγοράσετε από Ατμός, ή το Επικά παιχνίδια ή App Προμήθεια. Και πάλι, πρέπει να αγοράσετε το παιχνίδι μόνο μία φορά—οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορούν να παίξουν δωρεάν, ακόμα κι αν δεν έχουν αντίγραφο.

Εγκαταστήστε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας (κανείς άλλος δεν θα χρειαστεί να το κάνει για να παίξει). Όταν είναι σε λειτουργία, είστε έτοιμοι να το μεταδώσετε σε ροή στους φίλους και την οικογένειά σας μέσω του Zoom. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο λογισμικό κοινής χρήσης οθόνης προτιμάτε, συμπεριλαμβανομένου του Steam Remote Play Together.

Πώς να παίξετε παιχνίδια Jackbox στο Zoom

Όταν το παιχνίδι σας Jackbox εκτελείται στον υπολογιστή ή στο Mac σας, οι φίλοι σας θα πρέπει να δουν την οθόνη σας για να παίξουν το παιχνίδι. Αυτό είναι εύκολο να το κάνετε στο Zoom. μόλις κάντε κλικ στο “Λήψη” στην ενότητα “Πελάτης ζουμ για συσκέψεις” στον ιστότοπο και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το.

  Πώς να αντιστοιχίσετε εύκολα τις γραμματοσειρές Google σωστά

Κάντε κλικ

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Zoom στην εφαρμογή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Νέα σύσκεψη”.

Κάντε κλικ

Όταν η σύσκεψη είναι ανοιχτή, κάντε κλικ στο “Πρόσκληση” για να στείλετε προσκλήσεις σε οποιονδήποτε θέλετε να συμμετάσχετε. Αφού συμμετάσχουν όλοι στη σύσκεψη Zoom, κάντε κλικ στην επιλογή “Κοινή χρήση οθόνης”.

Κάντε κλικ

Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε το παιχνίδι Jackbox που εκτελείτε στον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή “Κοινή χρήση ήχου υπολογιστή” ώστε οι φίλοι σας να μπορούν να ακούσουν το παιχνίδι και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Κοινή χρήση”.

Κάντε κλικ στο παιχνίδι Jackbox, κάντε κλικ στο πλαίσιο δίπλα στο

Αφού μοιραστείτε το παράθυρο του παιχνιδιού Jackbox, όλοι οι άλλοι θα χρειαστεί να ανοίξουν τα δικά τους προγράμματα περιήγησης, μεταβείτε στο Jackbox.tvκαι πληκτρολογήστε τον κωδικό με τέσσερα γράμματα που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Αφού μπουν όλοι στο παιχνίδι και μπορούν να δουν την οθόνη σας, είστε έτοιμοι να παίξετε Jackbox!