Πώς να παίξετε παιχνίδια Discord Channel

Ενώ οι περισσότεροι παίκτες χρησιμοποιούν το Discord για να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους συμπαίκτες τους κατά τη διάρκεια έντονων συνεδριών παιχνιδιού, το Discord εργάζεται αναπτύσσοντας μια εμπειρία παιχνιδιού μέσα στην πλατφόρμα. Τα παιχνίδια που ονομάζονται Channel Games, μπορείτε να παίξετε αυτά τα παιχνίδια σε διακομιστές Discord με μέλη διακομιστή χωρίς να φύγετε από την εφαρμογή συνομιλίας. Σε αυτό το άρθρο, εξηγήσαμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να παίξετε παιχνίδια καναλιού Discord.

Παίξτε Discord Channel Games (2022)

Το Discord εξακολουθεί να δοκιμάζει παιχνίδια καναλιών αυτή τη στιγμή. Από τώρα, τα παιχνίδια καναλιών είναι διαθέσιμα μέσω του διακομιστή Games Lab της εταιρείας. Ωστόσο, έχουμε συμπεριλάβει επίσης μια μέθοδο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παίξετε παιχνίδια καναλιών σε οποιονδήποτε διακομιστή Discord αυτήν τη στιγμή.

Λίστα με τα διαθέσιμα παιχνίδια Discord Channel

Το Discord προσφέρει επί του παρόντος συνολικά 10 παιχνίδια καναλιών. Από τα 10 διαθέσιμα παιχνίδια, δύο παιχνίδια (Word Snacks και Sketch Heads) προορίζονται για όλους τους διακομιστές, ενώ τα άλλα οκτώ παιχνίδια θα απαιτήσουν τελικά τουλάχιστον μια ενίσχυση διακομιστή επιπέδου 1 για πρόσβαση. Με αυτό το πρόβλημα, δείτε την πλήρη λίστα παρακάτω:

  • Word Snacks
  • Σκίτσο Κεφάλια
  • Βραδιά πόκερ
  • Σκάκι στο πάρκο
  • Letter League
  • SpellCast
  • Ντάμα στο πάρκο
  • Blazing 8s
  • Land-io
  • Putt Party

Παίξτε παιχνίδια καναλιού στο Discord Games Lab

1. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο πρόσκλησης και εγγραφείτε στον επίσημο διακομιστή Discord Games Lab. Εάν ανοίξετε τον σύνδεσμο σε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, το Discord θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στην εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συνεχίσετε στην έκδοση web του Discord.

  Πώς να διορθώσετε όταν το Spotify δεν εμφανίζεται ως η κατάστασή σας στο Discord

2. Θα πρέπει τώρα να διαβάσετε τους κανόνες του διακομιστή και να τους αποδεχτείτε. Κάντε κλικ στο «Υποβολή» για να εγγραφείτε στον διακομιστή Discord Games Lab.

3. Στη συνέχεια, εγγραφείτε σε ένα φωνητικό κανάλι και κάντε κλικ στο εικονίδιο του πυραύλου δίπλα στα κουμπιά βίντεο και κοινής χρήσης οθόνης για να ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι στον διακομιστή.

4. Από τη λίστα με τα διαθέσιμα παιχνίδια, επιλέξτε το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει να παίξετε. Ως δευτερεύουσα σημείωση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ενσωμάτωση YouTube Watch Together για να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube με φίλους στο Discord.

5. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί «Εξουσιοδότηση» για να επιτρέψετε στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας.

6. Το Discord θα σας μεταφέρει τώρα στο παιχνίδι που ξεκινήσατε. Κάντε κλικ στο «Έναρξη» για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

7. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το παιχνίδι θα ανοίξει τώρα και μπορείτε να ξεκινήσετε να το παίζετε. Αν θέλετε να παίξετε με φίλους, μπορείτε να τους προσκαλέσετε στο παιχνίδι.

8. Για να προσκαλέσετε φίλους στο παιχνίδι καναλιού Discord, κάντε κλικ στο κουμπί «Πρόσκληση σε δραστηριότητα» στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

9. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης για να αναζητήσετε φίλους του Discord και να τους προσκαλέσετε στο παιχνίδι. Υπάρχει επίσης η επιλογή αντιγραφής του συνδέσμου πρόσκλησης δραστηριότητας που λήγει σε 7 ημέρες. Τούτου λεχθέντος, σημειώστε ότι ο διακομιστής Discord Games Lab έχει πετύχει τον μέγιστο αριθμό προσκλήσεων δραστηριότητας προς το παρόν.

  Πώς να αλλάξετε την κατάστασή σας στο Discord

Εγγραφείτε σε ένα παιχνίδι καναλιών στο Discord Games Lab

1. Ανοίξτε τον διακομιστή Discord με μια ενεργή περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα φωνητικών καναλιών. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κανάλι φωνής και θα δείτε το κουμπί “Συμμετοχή στη δραστηριότητα” για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι καναλιών.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Εξουσιοδότηση» για να επιτρέψετε στο παιχνίδι να αποκτήσει πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας Discord.

3. Τώρα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι μαζί με τον φίλο σας στο Discord και άλλα μέλη διακομιστή.

Παίξτε παιχνίδια καναλιού στον διακομιστή Discord σας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτά τα παιχνίδια δεν είναι διαθέσιμα σε όλους τους διακομιστές Discord αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, υπάρχει ένα εύχρηστο Discord bot που φέρνει παιχνίδια καναλιών στον διακομιστή σας. Με την κατάλληλη ονομασία Δραστηριότητες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο πρόσκλησης για να προσθέσετε το bot στον διακομιστή Discord.

1. Προσκαλέστε το bot Activities στον διακομιστή σας και κάντε κλικ στο κουμπί «Εξουσιοδότηση» για να προσθέσετε το bot.

2. Αφού προσθέσετε το bot, χρησιμοποιήστε την εντολή κάθετου “/activity” για να δημιουργήσετε μια νέα δραστηριότητα παιχνιδιού. Εδώ, θα πρέπει να καθορίσετε το κανάλι φωνής που θα φιλοξενήσει τη δραστηριότητα και το παιχνίδι που σκοπεύετε να παίξετε.

3. Επιλέξτε ένα από τα κανάλια φωνής στον διακομιστή σας και πατήστε το πλήκτρο Enter για να προχωρήσετε περαιτέρω.

  Πώς να προσθέσετε ή να αλλάξετε το banner προφίλ στο Discord

4. Θα πρέπει τώρα να επιλέξετε τη δραστηριότητα. Εδώ, η δραστηριότητα αναφέρεται στο παιχνίδι καναλιών. Επιλέξτε το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει να παίξετε με τα μέλη του διακομιστή.

5. Αφού επιλέξετε το παιχνίδι, πατήστε το πλήκτρο Enter για να εκτελέσετε την εντολή.

6. Το Activities bot θα σας στείλει τώρα τον σύνδεσμο του παιχνιδιού. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να παίξουν το παιχνίδι θα πρέπει να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο για να εγγραφούν στο κανάλι φωνής.

7. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει τώρα στον διακομιστή σας και όλα τα μέλη του διακομιστή μπορούν να συμμετάσχουν και να απολαύσουν τη βραδιά του παιχνιδιού.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια στο Discord;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία παιχνιδιών καναλιού Discord για να παίξετε παιχνίδια απευθείας από το Discord.

Ε: Μπορώ να παίξω παιχνίδια του καναλιού Discord από κινητό;

Όχι, τα παιχνίδια καναλιών περιορίζονται σε επιτραπέζιους υπολογιστές και εκδόσεις ιστού της πλατφόρμας αυτήν τη στιγμή. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν το Discord έχει σχέδια να φέρει αυτά τα παιχνίδια τελικά σε Android και iOS.

Ε: Είναι διαθέσιμα τα παιχνίδια καναλιού Discord σε όλους τους διακομιστές;

Όχι, τα παιχνίδια καναλιών περιορίζονται κυρίως στον διακομιστή Discord Games Lab αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα bot για να παίξετε παιχνίδια καναλιών στον διακομιστή σας αυτήν τη στιγμή.

Παίξτε Παιχνίδια με φίλους ακριβώς μέσα στο Discord

Τα παιχνίδια καναλιού Discord προσφέρουν έναν προσεγμένο χώρο για τις κοινότητες να παίζουν παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν έναν από αυτούς τους πολυπληθείς ιστότοπους παιχνιδιών προγράμματος περιήγησης για πολλούς παίκτες. Εν τω μεταξύ, εάν δεν σας ενδιαφέρει να παίζετε παιχνίδια στο Discord, αλλά προτιμάτε να παίζετε καθιερωμένους τίτλους με φίλους, μη διστάσετε να ελέγξετε τις συγκεντρώσεις των καλύτερων διακομιστών Fortnite Discord, των καλύτερων διακομιστών Rocket League και των καλύτερων διακομιστών Minecraft για να βρείτε νέους φιλαράκια παιχνιδιών.