Πώς να παίξετε εξ αποστάσεως επιτραπέζια παιχνίδια ρόλων χρησιμοποιώντας το Slack

Τα άπειρα βασίλεια των επιτραπέζιων παιχνιδιών ρόλων που παίζονται παραδοσιακά αυτοπροσώπως παίζονται όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο. Με τις σύγχρονες εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Slack, μπορείτε εύκολα να διατηρήσετε όλο το περιεχόμενο, τους χαρακτήρες, τις συνομιλίες και τις σημαντικές επιτυχίες σε ένα βολικό μέρος.

Δημιουργήστε τον κόσμο σας σε έναν χώρο εργασίας

Στην ουσία, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων (TTRPG) είναι μια συνεργατική αφήγηση όπου η τυχαία τύχη μπορεί να υπαγορεύσει τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Υπάρχουν αμέτρητα συστήματα κανόνων που υπαγορεύουν τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε, το πιο διάσημο από τα οποία είναι ο υψηλός φανταστικός κόσμος των Dungeons & Dragons από τους Wizards of the Coast. Στην πραγματικότητα, για να βοηθήσει να μετριαστούν τα δεινά της απομόνωσης κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο προγραμματιστής του TTRPG παρέχει δωρεάν περιπέτειες και πόρους που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

  Εφαρμογή λήψης σημειώσεων βάσει χειρονομιών με κείμενο, φωτογραφία, φωνητικό σημείωμα και υπενθύμιση

Για να θέσετε σε λειτουργία το TTRPG σας σήμερα, ξεκινήστε δημιουργώντας το δικό σας χώρο εργασίας Slack δωρεάν. Σε αυτόν τον νέο χώρο εργασίας, θα θέλετε να δημιουργήσετε χώρους για παιχνίδι. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι για τη δημοσίευση συνδέσμων σε φύλλα χαρακτήρων, ένα κανάλι για τη μεταφόρτωση συνόλων κανόνων και πηγαίου υλικού και συνομιλία εκτός χαρακτήρων όπου οι παίκτες μπορούν να μιλήσουν και να μοιραστούν. Υπάρχουν αμέτρητα ψηφιακά φύλλα χαρακτήρων που χρησιμοποιείτε. Τα φύλλα χαρακτήρων του D&D Beyond συνδέονται όμορφα στο Slack.

Θα θελήσετε επίσης να δημιουργήσετε χώρους με χαρακτήρες: ένα κανάλι για τις εικόνες του κόσμου στον οποίο περιηγείστε και τα άτομα που συναντούν οι χαρακτήρες σας, ένα κανάλι για διαλόγους μεταξύ των χαρακτήρων και, το πιο σημαντικό, ένα κανάλι για να ρίχνετε ζάρια.

Ρίξτε ζάρια με την εφαρμογή D&D Dice Roller του Slack

Το Slack παρέχει στους προγραμματιστές μια τεράστια σειρά εργαλείων για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών για την πλατφόρμα. Πλατύ παντελόνι ανάπαυσης D&D Dice Roller Η εφαρμογή είναι η μόνη εφαρμογή Slack που θα χρειαστείτε πραγματικά για να ξεκινήσετε να παίζετε το TTRPG. Μπορείτε να προσθέσετε την εφαρμογή στο Slack μεταβαίνοντας στη σελίδα της στο Κατάλογος Slack App και κάνοντας κλικ στο κουμπί “Προσθήκη στο Slack”.

  Πώς να παίξετε παιχνίδια Jackbox Online με το Zoom

Μόλις δώσετε στην εφαρμογή άδεια πρόσβασης στον χώρο εργασίας σας Slack, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε αμέσως την κυκλοφορία. Πληκτρολογήστε /roll στο κανάλι που δημιουργήσατε για να ρίξετε ζάρια για να δείτε τη σύνταξη για την πραγματοποίηση της ζαριάς σας. Μπορείτε να ρίξετε όσα ζάρια θέλετε και η εφαρμογή θα σας εμφανίσει αυτόματα το σύνολο, καθώς και τα αποτελέσματα κάθε μεμονωμένης ζαριάς, τυχόν τροποποιητές, ακόμη και τον λόγο για τη συγκεκριμένη ζαριά.

Ελάτε μαζί και ξεκινήστε την περιπέτεια

Τώρα που είστε έτοιμοι, με τους κανόνες, τους χαρακτήρες, τους χάρτες και τις εικόνες σας μεταφορτωμένες στα κατάλληλα κανάλια στο χώρο εργασίας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να παίζετε. Αυτός ο νέος χώρος εργασίας είναι ο χώρος όπου μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συνεδρίες σας μέσω δωρεάν κλήσεων ήχου ή βίντεο. Για τους περισσότερους παίκτες, το παιχνίδι σε χάρτη είναι απαραίτητο. Ευτυχώς, ενώ το Slack δεν σας δίνει τη δυνατότητα να μετακινείτε εικονίδια γύρω από έναν χάρτη, υπάρχουν αμέτρητα εργαλεία για χάρτες, όπως Roll20 ή Fantasy Grounds. Μπορείτε ακόμη να ανεβάσετε οποιαδήποτε εικόνα στο Google Drive και να δώσετε στους παίκτες σας την άδεια να επεξεργαστούν το έγγραφο, ώστε να μπορούν να ανεβάσουν και να μετακινήσουν τα διακριτικά ή τα εικονίδια χαρακτήρων τους.

  Samsung Galaxy S20: Πώς να επεξεργαστείτε και να απενεργοποιήσετε τα πάνελ Edge

Εναλλακτικά, υπάρχει πάντα η επιλογή να εγκαταλείψετε τον χάρτη και να παίξετε μέσω του «θέατρου του μυαλού». Αυτό περιλαμβάνει την περιγραφή της φύσης της συνάντησης και της διάταξης του περιβάλλοντος και τη διεξαγωγή του παιχνιδιού αποκλειστικά μέσα από τη φαντασία του καθενός. Τέλος, για παίκτες και αρχηγούς παιχνιδιών με φορτωμένα προγράμματα, υπάρχει πάντα η επιλογή να παίξουν με κείμενο. Αυτή η επιλογή είναι πολύ πιο αργή, αλλά μπορεί να επιτρέψει στους παίκτες σας να συνεισφέρουν στην ιστορία χωρίς να χρειάζεται να συντονίζουν χρονοδιαγράμματα και να αφιερώνουν μεγάλες χρονικές περιόδους σε μια περίοδο παιχνιδιού.

Με αυτά τα εργαλεία στη διάθεσή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Slack για να ρυθμίσετε εύκολα οποιοδήποτε σύστημα TTRPG για να το μοιραστείτε με φίλους σε όλο τον κόσμο. Εξερευνήστε το σύμπαν, γίνετε υπερφυσικός ντετέκτιβ ή δημιουργήστε οποιαδήποτε ιστορία μπορείτε να φανταστείτε εσείς και οι φίλοι σας, όλα αυτά χωρίς να φύγετε από το γραφείο σας.