Πώς να ορίσετε τη μικρογραφία για ένα βίντεο στα Windows 10

Η Εξερεύνηση αρχείων σάς εμφανίζει μικρογραφίες για όλα τα αρχεία, εκτός εάν πρόκειται για αρχείο που δεν αναγνωρίζει. Τα βίντεο έχουν σχεδόν πάντα μια μικρογραφία και εκτός και αν έχει οριστεί μια συγκεκριμένη μικρογραφία για αυτήν, τα Windows 10 θα χρησιμοποιήσουν το πρώτο καρέ ως μικρογραφία. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ή όχι να προσδιορίσετε τι είναι το βίντεο. Μπορείτε να ορίσετε μια διαφορετική εικόνα μικρογραφίας για ένα βίντεο και να κάνετε τη μικρογραφία του πιο χρήσιμη. Να πώς.

Μικρογραφία εικόνας για βίντεο

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με πολλές εφαρμογές, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε ένα απλό βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που ονομάζεται Επεξεργαστής ετικετών. Είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα που μπορείτε λήψη από το Github. Κάντε λήψη και εξαγωγή του αρχείου. Θα βρείτε το EXE μέσα στο φάκελο bin.

  Πώς να επαναφέρετε τη χρήση δεδομένων στα Windows 10

Για να είναι απλά τα πράγματα, θα πρέπει να αντιγράψετε το βίντεο για το οποίο θέλετε να ορίσετε τη μικρογραφία και τη μικρογραφία στον ίδιο φάκελο, δηλαδή σε αυτόν με το αρχείο tageditor.exe. Για την εικόνα εξωφύλλου, μπορείτε να εξαγάγετε ένα πλαίσιο από το βίντεο και να το χρησιμοποιήσετε ως μικρογραφία ή μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα. Από σένα εξαρτάται.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα εργαλείο γραμμής εντολών, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε μέσω της γραμμής εντολών. Μπορείτε να ανοίξετε τη γραμμή εντολών και να χρησιμοποιήσετε την εντολή cd για να μετακινηθείτε στον φάκελο της εφαρμογής που έχει εξαχθεί, συγκεκριμένα στον φάκελο bin. Εναλλακτικά, μπορείτε να ανοίξετε τη γραμμή εντολών μέσα στο φάκελο bin πληκτρολογώντας cmd στη γραμμή τοποθεσίας στην Εξερεύνηση αρχείων.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση με το δακτυλικό αποτύπωμα και το PIN στα Windows 10 1803

Εκτελέστε την παρακάτω εντολή αφού αλλάξετε το όνομα και την επέκταση της εικόνας του εξωφύλλου και του βίντεο σε ό,τι ονομάζεται η δική σας εικόνα εξωφύλλου και βίντεο.

tageditor -s cover=my-cover.jpg --max-padding 125000 -f My_video.mp4

Για να είμαστε σαφείς, θα αντικαταστήσετε το “my-cover.jpg” και το “My_video.mp4”.

Πατήστε enter και η νέα μικρογραφία θα οριστεί μέσα σε δευτερόλεπτα.

Κατά την επόμενη προβολή του αρχείου στην Εξερεύνηση αρχείων, θα εμφανιστεί η νέα μικρογραφία που έχετε ορίσει για αυτό.

Εάν έχετε πολλά βίντεο για τα οποία θέλετε να ορίσετε μια μικρογραφία και δεν είναι βολικό να τα μετακινήσετε όλα με τα εξώφυλλά τους στο φάκελο της εφαρμογής, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε την εφαρμογή στο PATH σας και θα μπορείτε να το καλέσετε από οπουδήποτε.

  Κρυπτογραφήστε τα αρχεία και ορίστε Προγραμματίστε μια ημερομηνία διαγραφής για αυτά

Η μικρογραφία δεν έχει ρυθμιστεί μόνο για εσάς. Αυτή η εφαρμογή, όπως υποδηλώνει ξεκάθαρα το όνομά της, επεξεργάζεται τις ετικέτες ή τα μεταδεδομένα του αρχείου και τα μεταδεδομένα αντιγράφονται με το αρχείο, οπότε αν ανεβάσετε το αρχείο ή το στείλετε σε οποιονδήποτε, θα λάβουν την ίδια μικρογραφία.