Πώς να ξεπαγώσετε τον λογαριασμό Venmo

Η διαχείριση χρημάτων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, αλλά με την εύχρηστη υπηρεσία πληρωμών μέσω κινητού της Venmo, ο καθένας μπορεί να πληρώσει και να ζητήσει χρήματα χωρίς την ταλαιπωρία να συνδέσει πιστωτική κάρτα, πορτοφόλι ή χρεώσεις. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου οι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα σχετικά με το πώς να ξεπαγώσουν τον λογαριασμό Venmo ή να ξεμπλοκάρουν τον λογαριασμό Venmo. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές σχετικά με τον τρόπο ανάκλησης του λογαριασμού Venmo, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας δείξει πώς να το κάνετε με επιτυχία με τη βοήθεια λεπτομερών βημάτων.

Πώς να ξεπαγώσετε τον λογαριασμό Venmo

Μπορείτε να αποδεσμεύσετε τον λογαριασμό σας μεταφέροντας χρήματα, απαντώντας στο email που σας έστειλε η Venmo σχετικά με τη δέσμευση λογαριασμού και επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών της Venmo μέσω της εφαρμογής. Ας δούμε πώς μπορείτε να κάνετε αυτά τα πράγματα για να ξεπαγώσετε τον λογαριασμό σας Venmo αμέσως.

  Πώς να προσθέσετε το Dropbox και το Google Drive στο MS Office 2016 Save Locations

Πόσο καιρό διατηρεί το Venmo παγωμένο τον λογαριασμό σας;

Το Venmo θα διατηρήσει τον λογαριασμό σας παγωμένο μέχρι να αποφασίσετε να προβείτε σε κάποια ενέργεια. Εάν δεν υπάρχουν αρκετά κεφάλαια στον λογαριασμό σας Venmo ή έχετε αρνητικό υπόλοιπο, τότε ο λογαριασμός σας θα παραμείνει παγωμένος μέχρι να επιστρέψετε τα οφειλόμενα χρήματα.

Εάν ο λογαριασμός μου Venmo έχει παγώσει, μπορώ να λάβω χρήματα;

Ναι, μπορείτε να λαμβάνετε χρήματα ακόμα και αν ο λογαριασμός σας στο Venmo έχει παγώσει. Δεδομένου ότι η Venmo συνήθως παγώνει λογαριασμούς χρηστών λόγω αποτυχημένων πληρωμών ή οποιουδήποτε απλήρωτου υπολοίπου, τα χρήματα που λαμβάνετε θα καταβάλλονται πρώτα για το υπόλοιπο που οφείλετε.

Πώς να βγάλετε χρήματα από τον παγωμένο λογαριασμό Venmo;

Δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από έναν παγωμένο λογαριασμό Venmo, εκτός και αν ξεπαγώσετε τον λογαριασμό σας εκ των προτέρων. Για να κατανοήσετε πώς να αποδεσμεύσετε τον λογαριασμό Venmo, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  Πώς να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο στα Φύλλα Google

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα Ανάκτησης Venmo και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Απλώς απαντήστε στο email που σας έστειλε η Venmo ενημερώνοντας ότι ο λογαριασμός σας είχε παγώσει.

Σημείωση: Ενδέχεται να απαιτείται τρέχουσα φωτογραφία και ταυτότητα για λόγους επαλήθευσης.

Το Venmo θα ξεπαγώσει τον λογαριασμό μου;

Για να ανακαλέσετε τον λογαριασμό Venmo ή να ξεμπλοκάρετε τον λογαριασμό Venmo, πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα του Κέντρου βοήθειας Venmo. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Venmo μέσω email.

Πώς αποδεσμεύετε τον λογαριασμό σας Venmo;

Πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική κάρτα για να επιστρέψετε το οφειλόμενο ποσό είτε μπορείτε να πληρώσετε μέσω της τράπεζάς σας, κάτι που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι χρειάζονται μερικές ημέρες για την επεξεργασία των συναλλαγών. Μπορείτε επίσης απλά να απαντήσετε στο email που σας έστειλε η Venmo ενημερώνοντας ότι ο λογαριασμός σας έχει παγώσει. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Venmo στο τηλέφωνό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Venmo.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Venmo στις συσκευές σας Android ή iOS.

  Πώς να εργαστείτε πιο γρήγορα στο Photoshop

2. Πατήστε στο εικονίδιο Hamburger για να ανοίξετε το μενού.

3. Πατήστε στην επιλογή Λήψη βοήθειας.

4. Πατήστε Επικοινωνήστε μαζί μας, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Πατήστε στο Chat with Us στην ενότητα CONNECT WITH A HUMAN.

Η ζωντανή συνομιλία θα ξεκινήσει με την ομάδα υποστήριξης της Venmo.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ξεπαγώσει ο λογαριασμός Venmo;

Χρειάζονται περίπου 2-3 ​​εργάσιμες ημέρες για να ξεπαγώσει το λογαριασμό σας η Venmo. Προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές υποχρεώσεις ή σε περιπτώσεις όπου ένας χρήστης παραβίασε την Πολιτική Αποδεκτής Χρήσης, η Venmo έχει το δικαίωμα να διατηρεί χρήματα στο λογαριασμό ενός χρήστη για έως και 180 ημέρες.

Πώς μπορώ να ανακτήσω τον λογαριασμό μου Venmo;

Η χρήση μιας χρεωστικής κάρτας για τη ρύθμιση του χρέους είναι η πιο γρήγορη επιλογή για να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας Venmo σε κατάσταση λειτουργίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την τράπεζά σας για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, αλλά έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ημέρες για να διεκπεραιωθεί η συναλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, ο λογαριασμός σας θα αποκατασταθεί μόλις η Venmo λάβει τα απαραίτητα ποσά για την αντικατάσταση της καθυστερημένης πληρωμής. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς μπορείτε να ανακαλέσετε τον λογαριασμό Venmo μέσω της υποστήριξης πελατών Venmo.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να ξεπαγώνετε τον λογαριασμό Venmo. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.