Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat και να τον προσθέσετε ξανά

Σήμερα, κάθε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης ή ανταλλαγής μηνυμάτων φροντίζει για την ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών του. Χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Snapchat και το Instagram, μπορείτε να μοιραστείτε τις ιστορίες και τις καθημερινές σας εκδηλώσεις και να συνομιλήσετε με άλλα άτομα σε όλο τον κόσμο. Καθώς μπορείτε να συνδεθείτε με τους φίλους ή τους συναδέλφους σας κοινωνικά ή με οποιοδήποτε άλλο άτομο από όλο τον κόσμο, μπορεί να συμβεί με μερικούς ανθρώπους να σας μιλήσει ακατάλληλα, να σας ενοχλήσει ή να σας εκφοβίσει. Σε αυτήν την περίπτωση, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έχουν την επιλογή αποκλεισμού, όπως το Snapchat. Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Αποκλεισμός, μπορείτε να αποκλείσετε το άτομο που σας ενοχλεί ή σας ενοχλεί ακατάλληλα. Μπορείτε να αποκλείσετε τους χρήστες στο Snapchat, κάτι που θα αφαιρέσει αυτό το άτομο από τη λίστα φίλων σας στο Snapchat και δεν θα μπορείτε πλέον να το δείτε ξανά. Εάν έχετε αποκλείσει κάποιον κατά λάθος και δεν μπορείτε να βρείτε πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat και να τον προσθέσετε ξανά, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει για το πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat και να τον προσθέσετε ξανά και πώς να ξεμπλοκάρετε άτομα στο Snapchat. Θα μάθετε επίσης πού και πώς να βρείτε την επιλογή ξεμπλοκαρίσματος Snapchat.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat και να τον προσθέσετε ξανά

Το άτομο που έχετε αποκλείσει στο Snapchat δεν θα μπορεί να σας στείλει μήνυμα, να σας καλέσει, να δει τα στιγμιότυπά σας και να δει την τοποθεσία και την κατάσταση του λογαριασμού σας. Έτσι, αν τώρα θέλετε να τα ξεμπλοκάρετε και δεν γνωρίζετε τη διαδικασία, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν το ίδιο με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat

Είναι μόνιμα τα μπλοκ Snapchat;

Όχι, τα μπλοκ Snapchat δεν είναι μόνιμα. Στο Snapchat, μπορείτε να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε κάποιον όποτε θέλετε. Και δεν υπάρχει τέτοια χρονική διάρκεια που μόλις μπλοκάρεις ένα άτομο, πρέπει να περιμένεις κάποιες ώρες για να τον ξεμπλοκάρεις. Μπορείτε να τα ξεμπλοκάρετε αμέσως! Καθώς αποκλείετε κάποιον στο Snapchat, το προφίλ του θα κρυφτεί από εσάς και ακόμα κι αν προσπαθήσετε να τον αναζητήσετε, δεν μπορείτε να τον βρείτε. Επειδή βρίσκονται στη λίστα αποκλεισμένων σας και εάν αποκλείσετε ένα άτομο από τη λίστα φίλων σας, το άτομο αφαιρείται από τη λίστα. Και αν θέλετε, μπορείτε να τους ξεμπλοκάρετε και να τους προσθέσετε ξανά στη λίστα φίλων σας. Τώρα ξέρετε αν το Snapchat αποκλείει μόνιμα ή όχι.

Πού βρίσκεται η Επιλογή κατάργησης αποκλεισμού στο Snapchat;

Η επιλογή κατάργησης αποκλεισμού στο Snapchat βρίσκεται στο μενού Ρυθμίσεις. Καθώς αποκλείετε τον χρήστη στο Snapchat, δεν μπορείτε πλέον να τον αναζητήσετε. Πρέπει πρώτα να το ξεμπλοκάρετε και, στη συνέχεια, να αναζητήσετε το προφίλ του ατόμου. Οι αποκλεισμένοι χρήστες μετακινούνται στη δική σας αποκλεισμένη λίστα. Από εκεί, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τους χρήστες. Για να μεταβείτε στην επιλογή κατάργησης αποκλεισμού Snapchat, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας > Ρυθμίσεις > Αποκλεισμένη επιλογή. Στη λίστα αποκλεισμένων ατόμων, πατήστε στο εικονίδιο x δίπλα στο προφίλ του ατόμου > κουμπί Ναι για να ξεμπλοκάρετε το άτομο. Εκεί βρίσκεται η επιλογή ξεμπλοκαρίσματος Snapchat.

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένετε για να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat;

Δεν χρειάζεται να περιμένετε καθόλου για να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat. Εάν έχετε αποκλείσει κάποιον στο Snapchat, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε αυτό το άτομο όποτε θέλετε. Δεν υπάρχει χρονική διάρκεια για αυτό. Μπορείτε να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε ένα άτομο όσες φορές θέλετε και ανά πάσα στιγμή. Επίσης, δεν υπάρχει όριο κατάργησης αποκλεισμού και αποκλεισμού, ώστε μετά από λίγο, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε αυτούς τους πολλούς χρήστες ή να αποκλείσετε αυτούς τους πολλούς χρήστες. Μπορείτε να προσθέσετε το ξεμπλοκαρισμένο άτομο ως φίλο σας αμέσως αφού το ξεμπλοκάρετε και δεν υπάρχει χρονική διάρκεια και για αυτό! Τώρα ξέρετε πόσο καιρό ή πρέπει να περιμένετε για να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat.

  Το Snapchat χρησιμοποιεί αυτόματα τη λειτουργία Ghost;

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat;

Για να μάθετε πώς να ξεμπλοκάρετε άτομα στο Snapchat, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Πρέπει να έχετε ήδη συνδεθεί στο Snapchat.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στη συσκευή σας Android ή iOS συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Σύρετε προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Αποκλεισμένο.

5. Πατήστε στο εικονίδιο X δίπλα στο προφίλ που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.

6. Πατήστε στην επιλογή Ναι από το αναδυόμενο παράθυρο για να ξεμπλοκάρετε το άτομο.

Αυτός είναι ο τρόπος ξεμπλοκαρίσματος ατόμων στο Snapchat.

Πώς βρίσκετε κάποιον στο Snapchat αφού τον ξεμπλοκάρετε;

Για να βρείτε κάποιον στο Snapchat αφού τον ξεμπλοκάρετε, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιλογή Προσθήκη φίλων.

4. Πατήστε στη γραμμή αναζήτησης και εισαγάγετε το όνομα του προφίλ του οποίου έχετε ξεμπλοκάρει.

5. Θα δείτε το προφίλ του ατόμου στα αποτελέσματα. Πατήστε στην επιλογή Προσθήκη δίπλα στο προφίλ τους για να τους προσθέσετε ξανά ως φίλους σας.

Έτσι μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Snapchat αφού τον ξεμπλοκάρετε.

  Πώς να εγγράψετε χωρίς να κρατάτε το κουμπί στο Snapchat

Πώς να τους προσθέσω ξανά ως φίλους;

Για να μάθετε πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat και να τον προσθέσετε ξανά ως φίλο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

2. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Σύρετε προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Αποκλεισμένο.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο X δίπλα στο επιθυμητό προφίλ που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.

5. Τέλος, πατήστε στην επιλογή Ναι από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

6. Πλοηγηθείτε πίσω σε αυτό το προφίλ Snapchat και πατήστε την επιλογή Προσθήκη δίπλα στο προφίλ τους για να τους προσθέσετε ξανά ως φίλους σας.

Γιατί δεν μπορώ να βρω και να προσθέσω κάποιον ως φίλο μετά την απεμπλοκή;

Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να βρείτε και να προσθέσετε κάποιον ως φίλο αφού τον ξεμπλοκάρετε από το Snapchat σας:

  • Το άτομο που αναζητάτε είτε έχει διαγράψει τον λογαριασμό του είτε έχει κάνει ένα διάλειμμα από το Snapchat, με αποτέλεσμα το προφίλ του ατόμου να μην είναι ορατό.
  • Μπορεί να υπάρχει κάποιο σφάλμα διακομιστή που δεν μπορείτε να το βρείτε.
  • Το άτομο μπορεί να σας έχει αποκλείσει στο Snapchat.
  • Μπορεί να έχει αλλάξει το όνομα, το όνομα χρήστη και το avatar τους.

Τι σημαίνει όταν δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον;

Όταν δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat, σημαίνει:

  • Σας έχουν αποκλείσει ξανά ή το άτομο έχει διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό του στο Snapchat.
  • Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι σφάλμα διακομιστή, πρόβλημα δικτύου ή σφάλμα ή σφάλμα εφαρμογής Snapchat.

Εάν ο χρήστης έχει διαγράψει τον λογαριασμό του από το Snapchat και αν αυτό το άτομο βρισκόταν στη λίστα Αποκλεισμένων σας το οποίο θέλετε να ξεμπλοκάρετε, δεν μπορείτε να το βρείτε στη λίστα σας. Επειδή το προφίλ Snapchat του διαγραμμένου λογαριασμού καταργείται αμέσως, δεν μπορείτε να το προβάλετε. Αυτό σημαίνει όταν δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat.

***

Ελπίζουμε να μάθατε πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat και να τον προσθέτετε ξανά και πώς να ξεμπλοκάρετε άτομα στο Snapchat. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.