Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger

Το Facebook Messenger έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές συνομιλίας. Όπως θα περιμέναμε από μια τόσο δημοφιλή πλατφόρμα, μπορείτε να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε άλλους χρήστες. Ενώ μπορείτε να αποκλείσετε άλλους χρήστες στο Facebook, το Facebook Messenger προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ξεχωριστά από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν κατά λάθος μπλοκάρετε κάποιον στο Facebook messenger ή τον έχετε συγχωρήσει για τις αδιακρισία του, μπορείτε εύκολα να τον ξεμπλοκάρετε. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για το πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger, που καλύπτει iOS, Android και προγράμματα περιήγησης ιστού.

Κινητές συσκευές (iOS & Android)

Το Facebook Messenger είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή σε συσκευές Android και iOS. Η διεπαφή είναι αρκετά παρόμοια σε iOS και Android. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο iOS

Οι χρήστες iPhone και iPad μπορούν να ακολουθήσουν αυτά τα βήματα για να ξεμπλοκάρουν έναν άλλο χρήστη στο Facebook Messenger:

  Πώς να σταματήσετε το Netflix να παίζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο
  • Ανοίξτε το Facebook Messenger και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Πατήστε στο Απόρρητο.
  • Πατήστε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί.
  • Πατήστε στον λογαριασμό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.
  • Πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού μηνυμάτων και κλήσεων.
  • Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα iOS, δεν χρειάζονται πολλά για να εκτελέσετε τα βήματα για να ξεμπλοκάρετε κάποιον.

    Android

    Εάν διαθέτετε τηλέφωνο ή tablet Android με την εφαρμογή Facebook Messenger, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ξεμπλοκάρετε κάποιον:

  • Ανοίξτε το Facebook Messenger και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επικεφαλίδα Προτιμήσεις και πατήστε Απόρρητο.
  • Πατήστε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί.
  • Πατήστε στον λογαριασμό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.
  • Πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού μηνυμάτων και κλήσεων.
  • Όπως μπορείτε να δείτε, η διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος είναι αρκετά απλοποιημένη για χρήστες iOS και Android.

    Μέθοδος προγράμματος περιήγησης

    Εάν προτιμάτε την έκδοση προγράμματος περιήγησης του Facebook Messenger, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ξεμπλοκάρετε έναν λογαριασμό:

  • Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να συνδεθείτε απευθείας στο Facebook Messenger. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το Facebook, να πατήσετε το εικονίδιο του Messenger στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε στις τρεις οριζόντιες κουκκίδες στο αναδυόμενο παράθυρο. Στη συνέχεια, πατήστε στις Ρυθμίσεις αποκλεισμού.
  • Θα δείτε μια λίστα με τους χρήστες που έχετε αποκλείσει στο Facebook. Ωστόσο, εάν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, μπορείτε να δείτε τη λίστα των χρηστών που έχετε αποκλείσει στο Messenger. Πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού δίπλα στον χρήστη που θέλετε να αφαιρέσετε από αυτήν τη λίστα.
  •   Πώς να μεγεθύνετε τις εικόνες χωρίς να παραμορφώσετε την ποιότητα

    Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού καθιστά ελαφρώς πιο περίπλοκο από την έκδοση εφαρμογής του Facebook Messenger το ξεμπλοκάρισμα λογαριασμών. Αλλά, μόλις το καταφέρετε, είναι αρκετά εύκολο.

    Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Messenger

    Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση του τρόπου αποκλεισμού ενός χρήστη στο Messenger.

    Εφαρμογή Messenger

    Αποκτήστε πρόσβαση στις συνομιλίες και πλοηγηθείτε σε αυτό που θέλετε να αποκλείσετε. Εισαγάγετε το νήμα συνομιλίας και πατήστε στην εικόνα προφίλ του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Αποκλεισμός για περισσότερες επιλογές.

    Επιλέξτε «Αποκλεισμός στο Messenger» στο παρακάτω παράθυρο και επιβεβαιώστε την επιλογή σας στο αναδυόμενο παράθυρο. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ενέργεια δεν αποκλείει αυτό το άτομο στο Facebook.

    Ο άλλος τρόπος για να το κάνετε είναι να πατήσετε την εικόνα του προφίλ σας στις συνομιλίες, να επιλέξετε Άτομα και μετά Αποκλεισμένοι. Πατήστε «Προσθήκη κάποιου» και επιλέξτε ένα άτομο από τις επαφές σας.

    Σημαντική σημείωση

    Δεν υπάρχει επιλογή αποκλεισμού μηνυμάτων από σελίδες και εμπορικά προφίλ. Τουλάχιστον, δεν λέγεται Block. Αφού πατήσετε στην εικόνα προφίλ της σελίδας, θα δείτε Λήψη ειδοποιήσεων και Λήψη μηνυμάτων. Πατήστε στο κουμπί δίπλα στην επιλογή Λήψη μηνυμάτων για να το απενεργοποιήσετε.

      Πώς να ρυθμίσετε το Quassel Core σε διακομιστή Ubuntu

    Μέθοδος προγράμματος περιήγησης

    Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκλείσετε ένα άτομο στο Messenger εδώ. Μεταβείτε στην καρτέλα Αποκλεισμός (όπως περιγράφεται παραπάνω) και εισαγάγετε το όνομα της επαφής στο πλαίσιο δίπλα στο “Αποκλεισμός μηνυμάτων από”.

    Μια άλλη επιλογή είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του Messenger, να επιλέξετε το νήμα συνομιλίας που θέλετε να αποκλείσετε και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι. Επιλέξτε Αποκλεισμός και τελειώσατε.

    Συχνές Ερωτήσεις

    Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την απεμπλοκή χρηστών στο Facebook Messenger, συνεχίστε να διαβάζετε.

    Αν αποκλείσω κάποιον στο Facebook, τον αποκλείει και στο Messenger;

    Ναί. Εάν επιλέξετε να αποκλείσετε κάποιον στο Facebook, θα τον αποκλείσετε αυτόματα και στο Facebook Messenger. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να αποκλείσετε κάποιον μέσω του Messenger, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει αποκλειστεί στο Facebook.

    Θα εμφανιστούν ξανά τα μηνύματά μου αφού ξεμπλοκάρω κάποιον;

    Εάν αποκλείσετε κάποιον στο Messenger, μπορείτε να δείτε όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει και λάβει. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τα πάντα μετά την κατάργηση αποκλεισμού του άλλου χρήστη.

    Η επιλογή “Κατάργηση αποκλεισμού μηνυμάτων και κλήσεων” είναι γκρι. Τι συμβαίνει?

    Εάν ακολουθήσατε τα παραπάνω βήματα αλλά το κουμπί “Κατάργηση αποκλεισμού μηνυμάτων και κλήσεων” είναι γκριζαρισμένο, αυτό οφείλεται στο ότι τους έχετε αποκλείσει στο Facebook και όχι μόνο στα μηνύματα και τις κλήσεις τους. Μπορείτε να πατήσετε την επιλογή «Κατάργηση αποκλεισμού στο Facebook» για να ξεκινήσετε ξανά την επικοινωνία με το άλλο άτομο.

    Κλείδωμα, Stock, Ξεμπλοκάρισμα

    Λοιπόν, ποιος πιστεύετε ότι αξίζει να αποκλειστεί ή να ξεμπλοκαριστεί; Μη διστάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με την υπόλοιπη κοινότητα.