Πώς να ξεκλειδώσετε το χαμένο iPhone που βρέθηκε

Τα iPhone είναι οι πιο ασφαλείς συσκευές στον κόσμο. Και όχι μόνο είναι γνωστοί για την ασφάλειά τους, αλλά και για τις κάμερες, το λογισμικό και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Αν και είναι ακριβά, σε τέτοιο ποσό, έχετε απόλυτη ασφάλεια και ένα ασφαλές περιβάλλον για τη συσκευή σας. Ας υποθέσουμε ότι βρήκατε ποτέ το iPhone σας και είχατε συνδεθεί σε αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε το iPhone σας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Εύρεση τοποθεσίας της Apple. Και αν δεν θέλετε τα δεδομένα του iPhone σας να είναι προσβάσιμα σε άλλους, μπορείτε επίσης να κλειδώσετε τη συσκευή, ώστε το άτομο που έχει ή έχει κλέψει το τηλέφωνο να μην μπορεί να το δει. Εάν είστε κάποιος που δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει με τον κάτοχο του iPhone που βρήκατε και θέλετε να ξεκλειδώσετε, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να ξεκλειδώσετε το χαμένο iPhone που βρέθηκε και να επαναφέρετε εργοστασιακά ένα κλεμμένο iPhone. Επίσης, θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε όταν βρείτε ένα χαμένο iPhone και πώς να ξεκλειδώσετε ένα iPhone εάν δεν είστε ο αρχικός κάτοχος.

Πώς να ξεκλειδώσετε το χαμένο iPhone που βρέθηκε

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να ξεκλειδώσετε το χαμένο iPhone και να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ενός κλεμμένου iPhone λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Μπορώ να ξεκλειδώσω ένα iPhone που βρήκα; Μπορείτε να ξεκλειδώσετε ένα iPhone που βρήκατε;

Ναι, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το χαμένο iPhone που βρέθηκε. Επισήμως, τα χαμένα iPhone είναι πιθανότατα να κλειδωθούν από τον ιδιοκτήτη. Και χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Find My της Apple, ο κάτοχος θα μπορεί εύκολα να εντοπίσει τη συσκευή του. Για να αφαιρέσετε εντελώς το κλείδωμα ενεργοποίησης, πρέπει πρώτα να επαναφέρετε τη συσκευή και να αφαιρέσετε την ενεργοποίηση και το κλείδωμα της κάρτας SIM, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρησιμοποιώντας διάφορα λογισμικά, όπως iTunes, Wootechy iSalvorκαι Tenorshare 4MeKey. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να ξεκλειδώσετε το χαμένο iPhone που βρέθηκε, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

  Thunderbolt 3 έναντι USB-C: Ποια είναι η διαφορά;

Μπορεί ένα κλεμμένο iPhone να ξεκλειδωθεί;

Ναι, ένα κλεμμένο iPhone μπορεί να ξεκλειδωθεί πολύ εύκολα με λίγα μόνο κλικ. Κάποιο λογισμικό που μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε το iPhone, να παρακάμψετε τον κωδικό πρόσβασης και να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα της κάρτας SIM. Πιθανότατα ο πραγματικός κάτοχος του iPhone κλειδώνει το τηλέφωνό του μέσω Apple ID. Και αν δεν την απενεργοποιήσετε ή δεν επαναφέρετε εντελώς τη συσκευή και δεν αφαιρέσετε το κλείδωμα ενεργοποίησης, ο κάτοχος μπορεί εύκολα να εντοπίσει τη συσκευή έως ότου το iPhone έχει συνδεθεί σε αυτήν το Apple ID του.

Μπορείτε να επαναφέρετε εργοστασιακά ένα κλεμμένο iPhone;

Ναι, μπορείτε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ενός κλεμμένου iPhone, αλλά αυτό θα απαιτήσει έναν υπολογιστή με εγκατεστημένο το iTunes. Η επαναφορά του iPhone είναι εύκολη, αλλά αν το iPhone είναι κλειδωμένο, ακόμα κι αν επαναφέρετε το iPhone, δεν θα αφαιρέσει το κλείδωμα στο iPhone. Για να ξεκλειδώσετε το κλειδωμένο iPhone, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εξωτερικό λογισμικό jailbreak, χρησιμοποιώντας το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone όπως είναι δικό σας ως νέα νέα συσκευή. Υπάρχουν βήματα που αναφέρονται στην επικεφαλίδα για το πώς να ξεκλειδώσετε το χαμένο iPhone που βρέθηκε περαιτέρω σε αυτό το άρθρο.

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε ένα iPhone εάν δεν είστε ο αρχικός κάτοχος;

Ναι, μπορείτε να ξεκλειδώσετε ένα iPhone εάν δεν είστε ο αρχικός κάτοχος. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια εξωτερικά υποστηριζόμενου λογισμικού, όπως το iTunes, το Wootechy iSalvor, το Tenorshare 4MeKey και άλλα. Χρησιμοποιώντας τέτοιο λογισμικό, θα μπορείτε να αφαιρέσετε το κλείδωμα της οθόνης και να παρακάμψετε την ενεργοποίηση, να απενεργοποιήσετε το FMI, να αφαιρέσετε το κλείδωμα της κάρτας SIM του iPhone και να παρακάμψετε την οθόνη κλειδώματος ενεργοποίησης του iCloud. Εάν χρησιμοποιείτε το iTunes, θα μπορείτε μόνο να επαναφέρετε το iPhone.

  Τι είναι η μαύρη κουκκίδα στην οθόνη του τηλεφώνου σας;

Είναι άχρηστο ένα κλεμμένο iPhone;

Όχι, τα κλεμμένα iPhone δεν είναι άχρηστα. Μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν εάν τα ξεκλειδώσετε. Τα iPhone είναι γνωστό ότι είναι η πιο ασφαλής φορητή συσκευή στον κόσμο, αλλά εξακολουθεί να είναι λογισμικό και δεν υπάρχει λογισμικό σε αυτόν τον κόσμο που να μην μπορεί να χακαριστεί. Έτσι, άλλες εταιρείες λογισμικού βρήκαν κενά στο λειτουργικό σύστημα της συσκευής και ανέπτυξαν το σύστημά τους, το οποίο θα βοηθήσει τον χρήστη να ξεκλειδώσει τη συσκευή που χάθηκε και βρέθηκε ή κλαπεί πολύ εύκολα χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Τι να κάνετε όταν βρείτε ένα χαμένο iPhone; Τι να κάνετε με το Found iPhone;

Ας δούμε ποιες ενέργειες μπορείτε να κάνετε όταν βρείτε ένα χαμένο iPhone:

  • Αρχικά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το άτομο στο οποίο ανήκει αυτό το iPhone. Εάν ο κάτοχος του iPhone έχει κλειδώσει τη συσκευή του, θα βρείτε τον εφεδρικό αριθμό επικοινωνίας του κατόχου ή κάποιου που σχετίζεται με τον ιδιοκτήτη στην οθόνη. Έτσι, μπορείτε να τους καλέσετε και να επιστρέψετε το τηλέφωνο.
  • Εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο, επισκεφτείτε αμέσως το πλησιέστερο Apple Store, ώστε να μπορέσει να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη και να επιστρέψει τη συσκευή.

Είναι αυτό που πρέπει να κάνετε όταν βρείτε ένα χαμένο iPhone.

Τι συμβαίνει εάν τοποθετήσετε μια κάρτα SIM σε ένα κλειδωμένο iPhone;

Εάν τοποθετήσετε μια κάρτα SIM σε ένα κλειδωμένο iPhone, θα λειτουργήσει μόνο εάν η κάρτα SIM που τοποθετήσατε είναι η ίδια με την οποία ενεργοποιήθηκε η συσκευή. Διαφορετικά, η συσκευή δεν θα λειτουργήσει. Όταν ρυθμίζετε ένα νέο νέο iPhone, θα σας ζητηθεί ένας αριθμός τηλεφώνου ενεργοποίησης. Είναι όταν ενεργοποιείτε το iPhone σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου της κάρτας SIM. Και αν κλειδώσατε κατά λάθος το iPhone σας σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο δικτύου SIM για περαιτέρω βήματα ενεργοποίησης. Εάν το iPhone που χρησιμοποιείτε χαθεί και βρεθεί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτων για να ξεκλειδώσετε το iPhone και την κάρτα SIM.

  Πώς λειτουργεί η ασύρματη γρήγορη φόρτιση;

Πώς να ξεκλειδώσετε το χαμένο iPhone που βρέθηκε;

Εάν δεν γνωρίζετε ή έχετε ξεχάσει το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασης του iPhone σας και δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε το Κλείδωμα ενεργοποίησης του iPhone, θα πρέπει να επαναφέρετε το iPhone σας από το iTunes από τον υπολογιστή σας. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να εκτελέσετε το ίδιο στη συσκευή σας.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος θα διαγράψει όλα τα δεδομένα του iPhone σας.

1. Αρχικά, ανοίξτε το iTunes εφαρμογή στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.

2. Πατήστε και αφήστε γρήγορα το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου στο iPhone σας.

3. Στη συνέχεια, πατήστε και αφήστε γρήγορα το κουμπί Μείωση έντασης ήχου.

4. Τώρα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο Connect to laptop (οθόνη επαναφοράς) στο iPhone.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε iPhone με κουμπί Home, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Μείωση έντασης ήχου + Αρχική σελίδα μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο Σύνδεση με φορητό υπολογιστή.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά από το αναδυόμενο παράθυρο στο iTunes, όπως φαίνεται παρακάτω.

Σημείωση: Κάνοντας κλικ σε αυτήν την επιλογή, το iTunes θα διαγράψει όλες τις ρυθμίσεις και το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασης iPhone σας.

6. Κάντε κλικ στο Restore and Update.

7. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Λήψη για λήψη του υλικολογισμικού.

Σημείωση: Το iTunes θα επαναφέρει το iPhone σας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας λήψης.

8. Το iTunes θα επαναφέρει το λογισμικό στο iPhone σας. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μετά από αυτό, μπορείτε τώρα να ξεκλειδώσετε το iPhone σας χωρίς κωδικό πρόσβασης ή Apple ID και κωδικό πρόσβασης.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να ξεκλειδώσετε το χαμένο iPhone που βρέθηκε και να ξεκλειδώσετε ένα iPhone αν δεν είστε ο αρχικός κάτοχος με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.