Πώς να ξεκλειδώσετε το φίλτρο Flappy Bird Snapchat

Το Flappy bird ήταν ένα παιχνίδι για κινητά που κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια και, εννοιολογικά, ήταν απλό. Ως χρήστης, ελέγχατε ένα πουλί. Κάθε φορά που χτυπούσατε την οθόνη σας, το πουλί χτυπούσε τα φτερά του και πετούσε. Έπρεπε να το πλοηγήσεις μέσα από μια σειρά σωλήνων. Ήταν ένα πλαϊνό scroller που αποδείχτηκε τόσο δύσκολο να παίξει, που ο προγραμματιστής έλαβε απειλές θανάτου για την κατασκευή του παιχνιδιού. Οι κλώνοι του παιχνιδιού έχουν αναπτυχθεί έκτοτε και τώρα, υπάρχει ένα φίλτρο Flappy bird Snapchat που σας επιτρέπει να παίξετε το παιχνίδι σε AR. Δείτε πώς να το ξεκλειδώσετε.

Φίλτρο Flappy Bird Snapchat

Το φίλτρο Flappy Bird Snapchat ξεκλειδώνει με τον ίδιο τρόπο που ξεκλειδώνουν όλα τα άλλα φίλτρα Snapchat. με σάρωση ενός Snapcode. Μπορείτε να σαρώσετε τον κώδικα στην παρακάτω εικόνα ή να επισκεφτείτε το τη σελίδα του φίλτρου και σαρώστε το από εκεί.

  Πώς να διαγράψετε αυτοκόλλητα στην εφαρμογή Snapchat

Το Sncapchat μπορεί επίσης να σαρώσει έναν κωδικό εάν έχει αποθηκευτεί ως εικόνα στο ρολό της κάμερας. Για να σαρώσετε έναν Snapcode, ανοίξτε το Snapchat και στρέψτε την κάμερα στον κωδικό.

Εάν έχετε αποθηκεύσει τον κωδικό στο ρολό της κάμερας, πατήστε το προφίλ σας επάνω αριστερά στο Snapchat και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις σας από την οθόνη του προφίλ σας. Πατήστε “Snapcodes” και επιλέξτε “Scan from Camera Roll”.

Το φίλτρο ξεκλειδώνει για 24 ώρες και φυσικά μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε AR. Αγγίξτε την οθόνη σας για να ξεκινήσει το παιχνίδι και συνεχίστε να την πατάτε για να βεβαιωθείτε ότι το πουλί συνεχίζει να πετάει. Μην το αφήσετε να πέσει και μην το αφήσετε να χτυπήσει σε κανέναν από τους σωλήνες. Κάθε σωλήνας που περνάτε προσθέτει έναν πόντο στη βαθμολογία σας. Ο πίνακας αποτελεσμάτων στην κορυφή δείχνει την τρέχουσα βαθμολογία σας. Εάν έχετε την ικανότητα για αυτό, μπορείτε πιθανώς να ηχογραφήσετε ένα στιγμιότυπο και να παίξετε το παιχνίδι ταυτόχρονα. Αν όχι, παίξτε το παιχνίδι μέχρι να πέσετε και, στη συνέχεια, στείλτε το σκορ σας στους φίλους σας.

  Τι σημαίνει SB στο Snapchat

Από την όψη του, δεν φαίνεται ότι το φίλτρο θα είναι προσωρινό, ωστόσο, ακόμη και τα δημοφιλή φίλτρα Snapchat, όπως το χορευτικό χοτ ντογκ, τελικά τίθενται στο ράφι, οπότε είναι πιθανό να λήξει και αυτό. Σε αντίθεση με τα αρχεία αρχείων ειδικών περιστάσεων όπως το φίλτρο Walking Dead Snapchat και το φίλτρο Game of Thrones Snapchat, αυτό θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Είναι ένα πραγματικό, κατασκευασμένο από τον χρήστη φίλτρο και δεν είναι εκεί για να διαφημίσει την πρεμιέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι εάν έχετε μια συσκευή χαμηλού επιπέδου ή ένα iPhone που έχει επιβραδυνθεί λόγω γήρανσης της μπαταρίας, το παιχνίδι μπορεί να είναι λίγο ασταθές. Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή Snapchat μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να φορτώσει επίσης.

  Πώς να αποφύγετε την απαγόρευση του Snapchat