Πώς να ξεκλειδώσετε το ξεκλείδωμα OEM στο Samsung Galaxy S8/S9/Note 8

Το ξεκλείδωμα του bootloader σε τηλέφωνα Android έχει γίνει εύκολο από το Android 5.0. Η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει μια επιλογή στις Ρυθμίσεις προγραμματιστή που σας επιτρέπει να την ξεκλειδώνετε με ένα μόνο πάτημα. Αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα τηλέφωνα Android. Τα μοντέλα Samsung Galaxy S8/S9/Not 8 δεν διαφέρουν, αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά. πρέπει να περιμένετε 7 ημέρες μετά την εγγραφή της συσκευής σας για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε τον bootloader. Αν υποθέσουμε ότι αγοράσατε μία από αυτές τις συσκευές και δεν θέλετε να περιμένετε μια εβδομάδα για να ξεκλειδώσετε τον φορτωτή, υπάρχει ένα μικρό κόλπο που αναφέρθηκε από τους προγραμματιστές XDA που μπορεί να ξεκλειδώσει αμέσως το OEM Unlock στο Samsung S8/S9/ Note 8.

  Γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να αγοράζουν τηλέφωνα με δυνατότητες το 2020

Ξεκλείδωμα OEM σε Samsung Galaxy S8/S9/Note 8

Για να ξεκλειδώσετε το OEM Unlock στο Samsung Galaxy S8/S9/Note 8 χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε μια ολόκληρη εβδομάδα, πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο ρύθμισης της ώρας στη συσκευή και τον τρόπο λήψης των ενημερώσεων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη διαμορφώσει έναν λογαριασμό Samsung και Google στη συσκευή σας.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στη Γενική διαχείριση. Εδώ, αναζητήστε την Ημερομηνία και ώρα και πατήστε το. Απενεργοποιήστε την Αυτόματη ημερομηνία και ώρα και πατήστε την επιλογή Ορισμός ημερομηνίας που γίνεται ορατή όταν το κάνετε.

Εδώ, ορίστε την ημερομηνία σε μια ημέρα του προηγούμενου μήνα. Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία είναι τουλάχιστον μεγαλύτερη από μία εβδομάδα.

  Πώς να ενημερώσετε τα Apple AirPods σας

Επιστρέψτε στην κύρια οθόνη της εφαρμογής Ρυθμίσεις. Τώρα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις επιλογές προγραμματιστή. Πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο και βρείτε τον αριθμό έκδοσης για τη συσκευή σας. Πατήστε το επτά φορές για να ενεργοποιήσετε τις επιλογές προγραμματιστή. Και πάλι, επιστρέψτε στην κύρια οθόνη της εφαρμογής Ρυθμίσεις και αυτή τη φορά, πατήστε Επιλογές προγραμματιστή.

Στην οθόνη Επιλογές προγραμματιστή, απενεργοποιήστε την επιλογή “Αυτόματη ενημέρωση συστήματος”.

Και πάλι, επιστρέψτε στην κύρια οθόνη της εφαρμογής Ρυθμίσεις και βρείτε και πατήστε Ενημέρωση λογισμικού. Απενεργοποιήστε τη λήψη ενημερώσεων αυτόματα και πατήστε Μη αυτόματη λήψη ενημερώσεων. Μπορεί να σας δώσει ένα σφάλμα, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο καθώς η ημερομηνία είναι λανθασμένη. Μην ανησυχείτε για αυτό και επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας.

  Πώς να ελέγξετε διαφορετικές ζώνες ώρας σε iPhone και iPad

Μόλις επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Επιλογές προγραμματιστή. Το κουμπί ξεκλειδώματος OEM θα πρέπει τώρα να είναι ενεργό.

Αυτό μπορεί να φαίνεται ενοχλητικός περιορισμός, αλλά είναι πιθανό η Samsung να τον έχει προσθέσει ως μέτρο ασφαλείας. Εάν το νέο σας τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και κλαπεί, ένας ξεκλείδωτος bootloader διευκολύνει την είσοδο στο τηλέφωνό σας και το σκούπισμα. Μπορεί επίσης να είναι εκεί για να εμποδίζει τους χρήστες να κάνουν οποιεσδήποτε δραστικές αλλαγές στη συσκευή τους τη δεύτερη στιγμή που θα την αποκτήσουν.