Πώς να νικήσετε τον απόλυτο όχλο στο Minecraft: The Warden

Υπάρχει λόγος που το αποκαλούμε το απόλυτο όχλο του Minecraft. Και το να το σκοτώσεις δεν είναι διασκεδαστικό και σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά θα σου πούμε πώς.

Επιτρέψτε μου να σας το σπάσω αυτό. Οι φύλακες είναι ο πιο βαρετός και δύσκολα σκοτωμένος όχλος σε ολόκληρο το Minecraft. Επιπλέον, η αναλογία κινδύνου προς ανταμοιβή είναι εντελώς δυσμενής, καθιστώντας αυτήν την εργασία κατάλληλη μόνο για στιγμιαία ικανοποίηση.

Ωστόσο, οι παίκτες θέλουν να δοκιμάσουν να σκοτώσουν τα πιο θανατηφόρα πλάσματα που δημιούργησαν ποτέ οι προγραμματιστές του Minecraft. Λοιπόν, ορίστε…

Ποιος είναι Αρχιφύλακας;

Ο Warden παραμένει γειωμένος στο βαθύ σκοτεινό βίωμα, εκτός και αν τον καλέσουν ουρλιαχτοί, οι οποίοι ενεργοποιούνται από τους κοντινούς αισθητήρες sculk ανιχνεύοντας τυχόν δονήσεις.

Είναι ένας εχθρικός όχλος που είναι τυφλός αλλά πολύ ισχυρός, με συνολικά 500 υγεία (250 καρδιές).

Ανοσοποιημένος στη λάβα, ο φύλακας βρίσκει μονοπάτια σε τυχόν περισπασμούς και σκοτώνει παίκτες και άλλους όχλους σε μια ριπή. Χονδρικά, χρειάζονται μόνο δύο έως τρία χτυπήματα μάχης σώμα με σώμα για να αναγκάσει έναν παίκτη να κάνει respawn.

Ωστόσο, δεν είναι αυτό. Διαθέτει ηχητική έκρηξη που λειτουργεί εντός 15 μπλοκ οριζόντια και 20 μπλοκ κάθετα. Αυτά τα πλήγματα μεγάλης εμβέλειας λειτουργούν μέσα από μπλοκ, πανοπλίες και γοητεύσεις και είναι ελαφρώς λιγότερο επιζήμιες από τα χτυπήματα σε κοντινή απόσταση.

  Διορθώστε το χρονικό όριο της σύνδεσης Minecraft Χωρίς περαιτέρω πληροφορίες σφάλματος

Επιπλέον, η ύπαρξη ενός φύλακα στη γύρω περιοχή ενεργοποιεί περιοδικά το εφέ του σκοταδιού, το οποίο αφήνει τον παίκτη τυφλό για μερικά δευτερόλεπτα προτού μπορέσει να τρέξει σε ασφαλές μέρος.

Αλλά ακόμα και με όλες τις δυνάμεις του, υπάρχουν ακόμα μερικοί τρόποι για να βοηθήσετε τον φύλακα να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Πώς να σκοτώσετε τον φύλακα;

Αρχικά, θα πρέπει να αφαιρέσετε τυχόν περισπασμούς, συμπεριλαμβανομένων άλλων εχθρικών όχλων, πριν καλέσετε τον φύλακα. Γιατί, παρόλο που ο αρχιφύλακας σφάζει τους πάντες, η λαχτάρα για τον παίκτη είναι απαράμιλλη, βάζοντάς σας στην κορυφή της λίστας επιτυχιών του.

Ερχόμενοι στον αγώνα, είναι εξαιρετικά δύσκολο με ένα όπλο σώμα με σώμα, ακόμη και με ένα power five μαγεμένο διαμάντι ή σπαθί από νεθερίτη.

Επειδή δεν υπάρχει «θανατηφόρο χτύπημα για φύλακα», μερικά αρχικά χτυπήματα το ταράζουν περισσότερο, αυξάνοντας τον θυμό του. Σε αυτή την περίπτωση, η καρδιά του χτυπά ανελέητα και τρέχει τρελά να βρει τον παίκτη.

Άρα, έχουμε δύο επιλογές για να το σκοτώσουμε.

Μέθοδος Ι

Πρώτα, χτίστε γρήγορα και σταθείτε σε έναν τοίχο ύψους 20 τετράγωνων ενώ αναπαράγεται και συνεχίζει να εκτοξεύει βέλη μέχρι να πεθάνει. Αυτή είναι η πιο προφανής μέθοδος που επιλέγουν πολλοί παίκτες.

  Πώς να φτιάξετε ένα γυάλινο μπουκάλι Minecraft

Κλήθηκε ο φύλακας χρησιμοποιώντας εντολές κονσόλας

Αλλά η κατάσταση όπου γίνεται δύσκολη είναι οι βαθιές σκοτεινές σπηλιές βιομάς που συνήθως έχουν δομή τύπου σκάλας. Εδώ, ο φύλακας προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε οποιοδήποτε κοντινό τετράγωνο για να του επιτρέψει να χρησιμοποιήσει το ηχητικό του μπουμ.

Έτσι, η ουσία αυτής της μεθόδου είναι να διατηρήσει την κάθετη απόσταση των 20 μπλοκ. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να ξεπεράσει τα 20 τετράγωνα για να παραμείνει πιο ασφαλής.

Μέθοδος II

Η δεύτερη επιλογή και αυτή που χρησιμοποίησα για να το σκοτώσω είναι να φτιάξω μια σπηλιά και ένα φράγμα για να κρατήσω το τέρας σε οριζόντια απόσταση 15 μπλοκ.

Έπειτα, έριξα καμιά 25αριά βέλη, στοχεύοντας στους στεναγμούς του γιατί το σκοτάδι δεν με άφηνε να δω την ακριβή τοποθεσία του.

Ωστόσο, αυτή η στρατηγική δεν είναι χωρίς προειδοποιήσεις. Πρέπει να προσέχετε οποιοδήποτε άνοιγμα για να επιτρέψετε στον φύλακα να πάει στα πλάγια για να χρησιμοποιήσει το ηχητικό μπουμ.

Και η διόρθωση είναι απλή. Απλώς μπλοκάρετε με έναν τοίχο ύψους τριών οικοπέδων και είστε ασφαλείς.

Μόλις τελειώσετε με τη δομή, καλέστε την, τρέξτε μέσα και μπλοκάρετε το άνοιγμα. Στη συνέχεια, συνεχίστε να ρίχνετε βέλη για να αισθανθεί ο φύλακας τους κραδασμούς και να έρθει εναντίον σας.

Στη συνέχεια, διατηρήστε μια απόσταση ασφαλείας και, στη συνέχεια, είναι απλώς εξάσκηση στο στόχο γιατί ο φύλακας δεν θα τρέξει μακριά ή θα σπάσει τίποτα.

  Πώς να φτιάξετε τερακότα στο Minecraft

Είναι σημαντικό ότι ένα τόξο μαγεμένο από τη δύναμη θα βοηθήσει σίγουρα, και το ίδιο μπορεί να βοηθήσει το φίλτρο δύναμης, αλλά η διαδικασία θα παραμείνει η ίδια, δώστε ή πάρτε μερικά βέλη.

Ποιες είναι οι ανταμοιβές;

Ο Warden ρίχνει ένα μπλοκ καταλύτη sculk και μερικούς πόντους εμπειρίας. Όπως αναφέρθηκε ήδη, αυτό είναι απογοητευτικό και δεν αξίζει τον κόπο.

Ο φύλακας μοιάζει περισσότερο με ένα πλάσμα τρόμου του σύμπαντος του Minecraft, με το οποίο ο παίκτης δεν πρέπει να ασχοληθεί. Είναι πολύ ισχυρό και το να το σκοτώσεις είναι πολύ κουραστικό χωρίς ανταμοιβές να ταιριάζουν με τις προσπάθειες που απαιτούνται.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε βαθιές σκοτεινές βίωμα χωρίς να δημιουργήσετε έναν φύλακα, χρησιμοποιήστε το /gamerule doWardenSpawning false.

Μην παίζετε με τη φωτιά!

Μείνετε μακριά είναι η καλύτερη συμβουλή μου σε οποιονδήποτε εισέρχεται σε βαθιά σκοτεινά βιώματα.

Αλλά αν θέλετε να αντιμετωπίσετε αυτό το τέρας, να είστε τουλάχιστον 15 τετράγωνα οριζόντια ή 20 τετράγωνα κάθετα μακριά. Και κρατήστε το καλύτερο τόξο σας και πολλά βέλη έτοιμα. Τα φίλτρα υγείας και δύναμης σίγουρα θα έχουν αξία.

ΥΓ: Αν και το να νικήσεις τον αρχιφύλακα δεν ήταν χαρά, έχουμε αυτό το σεμινάριο για να φτιάξουμε φάρους Minecraft όπου μπαίνεις σε ένα κάτω φρούριο, σκοτώνεις μαραίνονται και κάνεις πολλά περισσότερα, καθιστώντας το μια αναπόφευκτη περιπέτεια.