Πώς να μοιραστείτε το Apple Watch Face σας

Ένα από τα καλύτερα μέρη της κατοχής ενός Apple Watch είναι η δυνατότητα προσαρμογής του δικού σας προσώπου ρολογιού με διαφορετικά χρώματα, φωτογραφίες και επιπλοκές. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτά τα σχέδια με τους φίλους, την οικογένεια και τον κόσμο. Να πώς.

Πώς να μοιραστείτε το Apple Watch Face σας

Ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστείτε το πρόσωπό σας Apple Watch είναι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Watch στο iPhone σας. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το iOS 14 ή μεταγενέστερο στο iPhone σας και το watchOS 7 ή νεότερο εγκατεστημένο στο ρολόι σας για να λειτουργήσει αυτό.

Εκκινήστε την εφαρμογή Watch στο iPhone σας και πατήστε στο πρόσωπο που θέλετε να μοιραστείτε. Τώρα πατήστε το κουμπί “Κοινή χρήση” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να δείτε μια λίστα με τοποθεσίες στις οποίες μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση. Αυτά περιλαμβάνουν AirDrop, Μηνύματα, Mail, υπηρεσίες συνομιλίας τρίτων όπως το WhatsApp, εφαρμογές λήψης σημειώσεων και υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

  Πώς να υπαγορεύσετε κείμενο στο MS Office με την υπαγόρευση από τη Microsoft

Όταν εξάγετε ένα ρολόι, το iPhone σας στέλνει ένα αρχείο με την επέκταση .watchface στον προορισμό της επιλογής σας. Αυτό σας επιτρέπει να μοιράζεστε το ρολόι σας σε σχεδόν οποιαδήποτε υπηρεσία που επιτρέπει τη μεταφόρτωση ή την αποστολή αρχείων, καθιστώντας εύκολη τη διάθεση του προσώπου σας σε άλλους. Το μέγεθος ενός αρχείου .watchface είναι περίπου 400 kb.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το πρόσωπό σας απευθείας από το Apple Watch σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε παρατεταμένα το ρολόι σας μέχρι να δείτε το όνομά του στο επάνω μέρος της οθόνης και ένα κουμπί “Επεξεργασία” κάτω από αυτό. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Αυτό θα ανοίξει μια νέα συνομιλία Messages. Μπορείτε να προσθέσετε μια επαφή και ένα μήνυμα και, στη συνέχεια, πατήστε “Αποστολή” για να μοιραστείτε το ρολόι σας. Δεν υπάρχει τρόπος να στείλετε το ρολόι σας σε άλλες εφαρμογές χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο.

  Το 5G E δεν είναι πραγματικό 5G. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε

Λήψη και αφαίρεση προσόψεως ρολογιού

Όταν στέλνετε ένα ρολόι μέσω Μηνυμάτων, ο παραλήπτης θα δει μια προεπισκόπηση του προσώπου στο παράθυρο συνομιλίας. Εάν μοιράζεστε έναν σύνδεσμο προς ένα αρχείο, αυτό δεν θα λειτουργήσει ακριβώς το ίδιο. Όταν πατηθεί ο σύνδεσμος, η εφαρμογή Watch θα ανοίξει και θα εμφανίσει μια λεπτομερή προεπισκόπηση του προσώπου.

Στη συνέχεια, ο παραλήπτης μπορεί να πατήσει «Προσθήκη στα πρόσωπά μου» για να προσθέσει το πρόσωπο στη συσκευή του. Στη συνέχεια, το πρόσωπο μπορεί να επιλεγεί στο Apple Watch είτε σύροντας παρατεταμένα αριστερά και δεξιά είτε πατώντας παρατεταμένα το πρόσωπο μέχρι να εμφανιστεί το όνομά του και, στη συνέχεια, κάνοντας κύλιση στη λίστα με τα διαθέσιμα πρόσωπα.

Τα πρόσωπα μπορούν να αφαιρεθούν μέσω της εφαρμογής Watch χρησιμοποιώντας το κουμπί “Επεξεργασία” ή πατώντας παρατεταμένα ένα πρόσωπο Apple Watch και, στη συνέχεια, κουνώντας το πρόσωπο προς τα πάνω (σαν να σκοτώνατε μια εφαρμογή στο iPhone σας).

  Τρόπος εξαγωγής δεδομένων φύλλων Google σε JSON και XML

Η αποστολή ενός ρολογιού σε κάποιον άλλο δεν θα επηρεάσει την τρέχουσα λίστα προσώπων του, ακόμα κι αν έχει ήδη ένα ρολόι που χρησιμοποιεί παρόμοια σχεδίαση (για παράδειγμα, Infograph). Δεν θα περιλαμβάνονται προσωπικές πληροφορίες όπως συμβάντα ημερολογίου, τοπικές ρυθμίσεις καιρού ή δεδομένα δραστηριότητας σε κανένα πρόσωπο.

Επιμελημένα ρολόγια στο App Store

Η Apple υπόσχεται ότι μια επιλεγμένη επιλογή προσόψεων ρολογιών θα εμφανιστεί στο App Store για εύκολη εγκατάσταση. Ωστόσο, από την κυκλοφορία του watchOS 7 τον Σεπτέμβριο του 2020, δεν ήταν ακόμη διαθέσιμα στο App Store.

Προσοχή στις εφαρμογές που υπόσχονται να εγκαταστήσουν χιλιάδες προσόψεις ρολογιού στη συσκευή σας, καθώς αυτές είναι κυρίως στατικές εικόνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κανονικά φόντο ρολογιού.

Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε το Apple Watch σας δικό σας, μάθετε πώς να δημιουργείτε τα δικά σας πραγματικά προσωπικά σχέδια χρησιμοποιώντας τις δικές σας φωτογραφίες και άλμπουμ.