Πώς να μοιραστείτε τη βιβλιοθήκη Vudu

Το Vudu είναι μια αμερικανική υπηρεσία ροής όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Δεν υπάρχει μηνιαία συνδρομή για αυτήν την εφαρμογή και προσφέρει τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή περιεχόμενο. Μπορείτε απλά να αγοράσετε προγράμματα που μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή ή να νοικιάσετε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές για 24 ώρες. Εάν είστε χρήστης του Vudu και θέλετε να μάθετε πώς να μοιράζεστε τη βιβλιοθήκη ή το περιεχόμενο του Vudu από τον λογαριασμό Vudu, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Αυτός ο οδηγός θα σας παρέχει τα λεπτομερή βήματα σχετικά με το ίδιο και θα απαντήσει και σε άλλες σχετικές ερωτήσεις.

Πώς να μοιραστείτε τη βιβλιοθήκη Vudu

Μπορείτε να μοιραστείτε τη βιβλιοθήκη σας Vudu στην πλατφόρμα Movies Anywhere, η οποία θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με τον δικό σας λογαριασμό Vudu και του άλλου ατόμου. Διαβάστε μέχρι το τέλος για να μάθετε περισσότερα για αυτό.

  Usenet ή Torrents, ποιο είναι καλύτερο για λήψη;

Μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Vudu;

Ναι, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση της βιβλιοθήκης Vudu ή του λογαριασμού σας Vudu με έως και 8 συνδέσεις από διαφορετικές συσκευές.

Πώς μπορώ να προσθέσω κάποιον στον λογαριασμό μου στο Vudu;

Μπορείτε να προσθέσετε άτομα στον λογαριασμό σας Vudu στέλνοντας προσκλήσεις μέσω email. Θα απαιτήσετε να εισαγάγετε τις διευθύνσεις email τους στον λογαριασμό σας.

Πόσες συσκευές μπορούν να κάνουν ροή Vudu ταυτόχρονα;

Συνολικά 8 συσκευές μπορούν να κάνουν ροή ταινιών ή εκπομπών στο Vudu ταυτόχρονα.

Μπορώ να μοιραστώ τη βιβλιοθήκη μου Vudu με την οικογένεια;

Ναι, μπορείτε να μοιραστείτε τη βιβλιοθήκη του Vudu με 5 μέλη της οικογένειας ταυτόχρονα.

  Πώς λειτουργούν οι νέες ειδοποιήσεις έκθεσης του iPhone σας σε COVID-19

Μπορείτε να μοιραστείτε ταινίες μεταξύ λογαριασμών Vudu;

Ναι, μπορείτε να μοιράζεστε ταινίες με την πλατφόρμα Movies Anywhere, η οποία θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με τον δικό σας και τον λογαριασμό Vudu του άλλου ατόμου.

Πώς μπορώ να μεταφέρω τις ταινίες μου Vudu σε οπουδήποτε;

Για να μεταφέρετε ταινίες Vudu ή να κάνετε κοινή χρήση της βιβλιοθήκης Vudu, πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό Vudu στο Movies Anywhere. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να το κάνετε:

1. Συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας από τον ιστότοπο του Vudu με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

  Πώς να εμποδίσετε την NSA να έχει πρόσβαση στη διαδικτυακή σας δραστηριότητα

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Vudu από αυτήν τη σελίδα κάνοντας κλικ στο Δημιουργία νέου λογαριασμού Vudu.

2. Κάντε κλικ στο όνομα του λογαριασμού σας από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού.

4. Κάντε κλικ στο Ρύθμιση για την επιλογή Movies Anywhere για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Vudu με το Movies Anywhere.

5. Τέλος, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα σύνδεσης Movies Anywhere. Συνδεθείτε στο Movies Anywhere για να συνδέσετε με επιτυχία τον λογαριασμό σας Vudu και να μοιραστείτε τη βιβλιοθήκη Vudu.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού εάν δεν έχετε λογαριασμό Movies Anywhere για να μοιραστείτε περιεχόμενο από τον λογαριασμό Vudu.

Μπορείτε να συνδέσετε 2 λογαριασμούς Vudu με ταινίες οπουδήποτε;

Όχι, μόνο ένας λογαριασμός Vudu μπορεί να συνδεθεί στο Movies Anywhere. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον λογαριασμό σας Vudu μία φορά κάθε 180 ημέρες.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να μοιράζεστε τη βιβλιοθήκη και το περιεχόμενο του Vudu. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.