Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση Instagram στην ιστορία σας

Το Instagram διαθέτει μια δυνατότητα κοινής χρήσης που σας επιτρέπει να αντιγράψετε τον σύνδεσμο σε μια ανάρτηση, οποιαδήποτε ανάρτηση και να την μοιραστείτε. Ωστόσο, η κοινή χρήση είναι ιδιωτική. μπορείτε να το στείλετε σε έναν φίλο ή μπορείτε να αντιγράψετε έναν σύνδεσμο και να τον επικολλήσετε κάπου. Δεν μπορείτε να μοιραστείτε μια ανάρτηση από άλλον λογαριασμό στον λογαριασμό σας. Αυτός ο περιορισμός είναι αυτός που γέννησε την εφαρμογή Repost που σας επιτρέπει να μοιράζεστε μια ανάρτηση από άλλο λογαριασμό και να αποδίδετε εύσημα στην αρχική αφίσα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram στην ιστορία σας στο Instagram.

Μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram

Ανοίξτε το Instagram και πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης στο κάτω μέρος της ανάρτησης που θέλετε να μοιραστείτε. Είναι αυτό δίπλα στο κουμπί σχολίων. Αυτό θα ανοίξει το μενού κοινής χρήσης που σας επιτρέπει να στείλετε μια ανάρτηση σε έναν φίλο.

  Πώς να αναδιατάξετε τα φίλτρα παραγγελίας που εμφανίζονται στο Instagram

Θα δείτε την επιλογή “Προσθήκη ανάρτησης στην ιστορία σας” σε αυτό το μενού. Πατήστε το.

Αυτό θα ανοίξει μια άλλη οθόνη κοινής χρήσης όπου θα δείτε την επιλογή “Η ιστορία σας” στο επάνω μέρος. Πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση για να μοιραστείτε μια ανάρτηση Instagram στην ιστορία σας. Η ανάρτηση δίνει τα εύσημα στην αρχική αφίσα και μπορείτε να αφαιρέσετε την ανάρτηση από την ιστορία σας ανά πάσα στιγμή. Όπως όλες οι εικόνες που δημοσιεύετε στην ιστορία σας, αυτή η ανάρτηση θα εξαφανιστεί μετά από 24 ώρες.

Το Instagram δεν δίνει στους χρήστες κανέναν τρόπο να μοιράζονται αναρτήσεις από άλλους λογαριασμούς, κάτι που είναι κρίμα. Οι λογαριασμοί που θέλουν να αυξήσουν τους ακόλουθούς τους θα μπορούσαν να επωφεληθούν από κάτι τέτοιο. Οι χρήστες μπορούν μόνο να κάνουν like σε μια ανάρτηση και η οθόνη ροής που σας δείχνει τι άρεσε στους φίλους σας δεν δίνεται ακριβώς μεγάλη εστίαση.

  Πώς να αφαιρέσετε την τοποθεσία από το Instagram και να διατηρήσετε το πού βρίσκεστε απόρρητο

Οι περισσότεροι χρήστες είτε θα βλέπουν ιστορίες είτε θα παραμείνουν στην αρχική τους ροή. Το Instagram δίνει μεγάλη σημασία στις ιστορίες σε σχέση με άλλες αναρτήσεις. Εάν ένας λογαριασμός που ακολουθείτε δημοσιεύει κάτι στην ιστορία του μετά από μακρά παύση, λαμβάνετε μια ειδοποίηση. Οι ιστορίες εμφανίζονται στην κορυφή της αρχικής ροής, έτσι και πάλι, έχουν περισσότερη εστίαση από αυτό που αρέσει στους φίλους σας.

Αυτή η δυνατότητα όχι μόνο σας διευκολύνει να μοιραστείτε κάτι με όλους τους ακόλουθούς σας, αλλά ωφελεί επίσης λογαριασμούς που θέλουν να αυξήσουν τους ακόλουθούς τους και να προσεγγίσουν περισσότερα άτομα. Επιπλέον, θα διευκολύνει τους χρήστες να δημοσιεύσουν κάτι στην ιστορία τους. Δεν έχουν όλοι χρόνο να δημοσιεύσουν μια φρέσκια, προσωπική εικόνα στον λογαριασμό τους, αλλά η δημοσίευση κάτι προσεγμένου που βρίσκετε στη ροή σας είναι αρκετά εύκολη.

  Πώς να διορθώσετε το Instagram που δεν μπορούσε να ανανεώσει τη ροή

Στην ιδανική περίπτωση, το Instagram θα πρέπει να κάνει ό,τι επιτρέπει στους χρήστες του η εφαρμογή Repost, αλλά και αυτό ενέχει τον κίνδυνο να χαθεί μια ανάρτηση στην αρχική ροή με οτιδήποτε άλλο. Η ορατότητα είναι πάντα σημαντική όταν πρόκειται για μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό κάνει αυτή τη δυνατότητα καλύτερη από ό,τι έχει να προσφέρει η εφαρμογή Repost.