Πώς να μοιράζεστε ανάρτηση στο Twitter στο Facebook

Το Twitter και το Facebook είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με εκατομμύρια χρήστες. Εάν έχετε ένα ιστολόγιο ή είστε συχνός χρήστης του Twitter και του Facebook, ίσως θέλετε να κάνετε διασταυρούμενες αναρτήσεις μεταξύ των δύο πλατφορμών περιστασιακά. Διασταυρούμενη ανάρτηση σημαίνει τη διαδικασία δημοσίευσης μιας ανάρτησης από μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σε άλλη. Πολλοί bloggers και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επιθυμούν να διασταυρώνουν τις αναρτήσεις μεταξύ των πλατφορμών κοινωνικών μέσων για να προσεγγίσουν τους περισσότερους θεατές για τις αναρτήσεις τους. Η διασταυρούμενη ανάρτηση επιτρέπει επίσης σε έναν χρήστη να αποφύγει να δημοσιεύσει ξανά την ίδια ανάρτηση σε διαφορετικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Διευκολύνει τη δημοσίευση βίντεο Twitter στο Facebook και μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το μεγαλύτερο κοινό. Ωστόσο, η δυνατότητα κοινής χρήσης αναρτήσεων Twitter στο Facebook έχει διακοπεί από το Twitter και δεν μπορείτε πλέον να δημοσιεύετε αυτόματα ένα Tweet στο Facebook. Πολλές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στη δυνατότητα διασταυρούμενης ανάρτησης και το Twitter χρησιμοποίησε για να επιτρέπει λειτουργίες διασταυρούμενης ανάρτησης, όπως η αυτόματη ανάρτηση από το Facebook στο Twitter. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε μεθόδους κοινής χρήσης ανάρτησης Twitter στο Facebook από τον υπολογιστή σας και τη συσκευή Android. Θα συζητήσουμε επίσης μεθόδους κοινής χρήσης μιας ανάρτησης από το Facebook στο Twitter.

Πώς να μοιράζεστε ανάρτηση στο Twitter στο Facebook

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε λεπτομερώς τους τρόπους κοινής χρήσης ανάρτησης Twitter στο Facebook.

Μπορώ να κοινοποιήσω την ανάρτηση στο Twitter στο Facebook;

Το Twitter συνήθιζε να επιτρέπει στους χρήστες του να διασταυρώνουν αναρτήσεις μεταξύ Twitter και Facebook. Ωστόσο, από το 2018, η δυνατότητα αυτόματης ανάρτησης στο Facebook έχει διακοπεί. Νωρίτερα, εάν επιθυμούσατε να δημοσιεύσετε ένα tweet στον λογαριασμό σας στο Facebook, έπρεπε απλώς να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα για να επιτρέψετε τις αναρτήσεις στο Facebook από το Twitter. Δεδομένου ότι η δυνατότητα αυτόματης ανάρτησης από το Twitter δεν είναι πλέον διαθέσιμη, οι χρήστες πρέπει να δοκιμάσουν άλλες μεθόδους για να δημοσιεύσουν από το Twitter στο Facebook. Στις επόμενες ενότητες, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πιθανές μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κοινή χρήση μιας ανάρτησης Twitter στο Facebook.

  Πώς να αναγνωρίσετε το Clickbait στο Facebook [Chrome]

Πώς να μοιραστείτε ένα tweet στο Facebook με μη αυτόματο τρόπο από υπολογιστή

Καθώς έχουμε ήδη διαπιστώσει ότι η επιλογή αυτόματης ανάρτησης στο Twitter έχει απενεργοποιηθεί, θα πρέπει να δημοσιεύσετε με μη αυτόματο τρόπο μια ανάρτηση Twitter στο Facebook σας. Ακολουθούν τα βήματα για μη αυτόματη ανάρτηση από το Twitter στο Facebook.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στο δικό σας Κελάδημα λογαριασμός.

2. Μεταβείτε στο tweet που θέλετε να μοιραστείτε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Share.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Αντιγραφή στο Tweet.

4. Σε μια νέα καρτέλα, ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Facebook.

5. Εδώ, κάντε κλικ στο πλαίσιο Τι είναι στο μυαλό σας.

6. Επικολλήστε τον σύνδεσμο ανάρτησης Twitter στο πλαίσιο κειμένου Δημιουργία ανάρτησης.

7. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή Δημοσίευση για να δημοσιεύσετε tweets στο Facebook.

Αυτή είναι η πιο εύκολη μέθοδος για να δημοσιεύσετε βίντεο Twitter στο Facebook εάν χρησιμοποιείτε το Twitter στη συσκευή σας Android. Συνεχίστε την ανάγνωση για να βρείτε μεθόδους κοινής χρήσης αναρτήσεων Twitter στο Facebook από τη συσκευή σας Android. Επίσης, συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε μεθόδους αυτόματης ανάρτησης από το Facebook στο Twitter.

Πώς να μοιραστείτε ένα tweet στο Facebook με μη αυτόματο τρόπο από το Android

Η κοινή χρήση ανάρτησης Twitter στο χρονοδιάγραμμα του Facebook είναι εύκολη και μπορεί να γίνει ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Ωστόσο, εάν διαθέτετε συσκευή Android, μπορείτε να αντιγράψετε έναν σύνδεσμο ανάρτησης Twitter από την εφαρμογή Twitter για να τον δημοσιεύσετε στο Facebook.

  Αναζητήστε Hashtags στο Facebook, το Twitter και το Google Plus

Σημείωση: Επειδή τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Οι ακόλουθες μέθοδοι προέρχονται από το smartphone Moto G60.

1. Ανοίξτε το Twitter από το μενού του τηλεφώνου.

2. Μεταβείτε στο Tweet που θέλετε να δημοσιεύσετε στο Facebook και πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση.

3. Εδώ, εντοπίστε και πατήστε την επιλογή ροής ειδήσεων Facebook.

4. Τέλος, πατήστε ΑΝΑΡΤΗΣΗ για να μοιραστείτε το tweet στο προφίλ σας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε βίντεο Twitter στο Facebook σε συσκευή Android χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα.

Πώς να μοιραστείτε ένα tweet στο Facebook ιδιωτικά

Εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα tweet με έναν από τους φίλους σας στο Facebook ιδιωτικά, μπορείτε να το κάνετε κοινοποιώντας τον σύνδεσμο ανάρτησης Twitter μαζί του. Ακολουθούν τα βήματα για να μοιραστείτε την ανάρτηση Twitter στο Facebook ιδιωτικά με έναν φίλο στο Facebook.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter.

2. Μεταβείτε στην ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Κοινή χρήση.

3. Εδώ, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Αντιγραφή στο Tweet.

4. Σε μια νέα καρτέλα, ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Facebook.

5. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Νέο μήνυμα.

6. Αναζητήστε τον φίλο και επικολλήστε τον σύνδεσμο Tweet στο πλαίσιο συνομιλίας.

7. Πατήστε το πλήκτρο Enter για να στείλετε το μήνυμα και να δημοσιεύσετε Tweets στο Facebook ιδιωτικά.

Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε βίντεο Twitter στο Facebook ιδιωτικά με έναν φίλο του Facebook, μπορείτε να το κάνετε κοινοποιώντας τον σύνδεσμο ιδιωτικά. Διαβάστε την επόμενη ενότητα για να μάθετε εάν μπορείτε να δημοσιεύετε αυτόματα από το Facebook στο Twitter και να βρείτε μεθόδους για κοινή χρήση αναρτήσεων από το Facebook στο Twitter.

Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Facebook στο Twitter

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις αναρτήσεις σας στο Facebook στο Twitter. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι το Twitter έχει περιορισμούς με χαρακτήρες και λέξεις για ένα Tweet. Επομένως, αποφύγετε να μοιράζεστε μεγάλες αναρτήσεις στο Facebook στο Twitter. Η καλύτερη λύση για αυτό είναι να κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο μιας ανάρτησης στο Facebook. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω απλά βήματα για να το κάνετε.

  Πού αποθηκεύονται τα πρόχειρα tweets στις νέες εφαρμογές Twitter

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Facebook λογαριασμός.

2. Τώρα, μεταβείτε στην ανάρτηση στο Facebook που θέλετε να μοιραστείτε στο Twitter.

3. Εδώ, κάντε κλικ στην ώρα και την ημερομηνία της ανάρτησης για να ανοίξετε τη μεμονωμένη ανάρτηση.

4. Βεβαιωθείτε ότι το δημοσιευμένο απόρρητο έχει οριστεί ως Δημόσιο.

5. Τώρα, αντιγράψτε τον σύνδεσμο από τη γραμμή αναζήτησης.

6. Τώρα, σε μια νέα καρτέλα ανοίξτε και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter.

7. Κάντε κλικ στο Τι συμβαίνει; πλαίσιο κειμένου και επικολλήστε τον αντιγραμμένο σύνδεσμο.

8. Τέλος, κάντε κλικ στο Tweet για να μοιραστείτε τη δημοσίευση στο χρονολόγιό σας στο Twitter.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Μπορώ να δημοσιεύω ταυτόχρονα στο Twitter και στο Facebook;

Απ. Η υπηρεσία cross-posting του Twitter για το Facebook έχει διακοπεί από το 2018. Επομένως, δεν μπορείτε πλέον να δημοσιεύετε ταυτόχρονα και στις δύο πλατφόρμες.

Ε2. Μπορώ να προσθέσω τον λογαριασμό μου στο Facebook στον λογαριασμό μου στο Twitter;

Και. Όχι, δεν μπορείτε πλέον να προσθέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook στον λογαριασμό σας στο Twitter. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη για ορισμένες πλατφόρμες, όπως το WordPress.

Ε3. Πώς μπορώ να κάνω διασταυρούμενη ανάρτηση μεταξύ Twitter και Facebook;

Απ. Δεδομένου ότι η επιλογή αυτόματης κοινής χρήσης δεν είναι πλέον διαθέσιμη, μπορείτε να δοκιμάσετε να μοιραστείτε αναρτήσεις στις δύο πλατφόρμες κοινοποιώντας τον σύνδεσμο ανάρτησης.

Q4. Πώς μπορώ να μοιραστώ μια ανάρτηση στο Facebook στο Twitter;

Απ. Για να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Facebook στο Twitter, μπορείτε απλώς να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL της ανάρτησης στο Twitter και να τη δημοσιεύσετε στο χρονολόγιό σας.

Q5. Μπορώ να μοιραστώ ένα tweet με έναν φίλο στο Facebook;

Απ. Ναι, μπορείτε να αντιγράψετε έναν σύνδεσμο Tweet και να τον επικολλήσετε στο πλαίσιο μηνύματος για να τον μοιραστείτε με τον φίλο σας στο Facebook.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να καταλάβετε πώς να μοιράζεστε ανάρτηση στο Twitter στο Facebook. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.