Πώς να μην ακολουθήσετε κάποιον στο TikTok

Έχοντας αρκετούς οπαδούς στο TikTok, μια τέτοια μοντέρνα πλατφόρμα πολυμέσων μπορεί να κάνει οποιονδήποτε να νιώσει διασημότητα. Μπορεί να έχετε εκατοντάδες, χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια ακόλουθους. Αλλά κάποια στιγμή, θα πρέπει να φιλτράρετε τους ακόλουθούς σας για να εξαλείψετε τους πολύ ανατριχιαστικούς που παραβιάζουν τους κανόνες της παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν αναζητάτε βοήθεια για να διακόψετε την παρακολούθηση κάποιου στο TikTok ή να διακόψετε μαζικά την παρακολούθηση στο TikTok, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο. Θα μάθετε πώς να κάνετε unfollow κάποιον στο TikTok και ακόμη και το όριο για unfollow στο TikTok λεπτομερώς.

Πώς να μην ακολουθήσετε κάποιον στο TikTok

Μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση οποιουδήποτε στο TikTok από την ακόλουθη λίστα του προφίλ σας. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα για να κάνετε ακριβώς αυτό σταδιακά με το όριο για unfollow στο TikTok.

Τι είναι το TikTok και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

Το TikTok είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο σύντομης μορφής που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να δημιουργούν βίντεο σε κατακόρυφη μορφή. Ένας χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει και να δημιουργήσει βίντεο οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ένα βίντεο 3 λεπτών TikTok μπορεί να είναι ένα σωρό φωτογραφίες μαζί με λίγη μουσική στο παρασκήνιο ή ένα βίντεο χορού ή ένα βίντεο ζωγραφικής ή μπορεί να είναι οποιουδήποτε τύπου. Εάν είστε δημιουργός και θέλετε να δείξετε τις ικανότητές σας στον κόσμο, απλώς τραβήξτε ένα βίντεο της δουλειάς σας, επεξεργαστείτε το όπως θέλετε και ανεβάστε το στο TikTok. Τα βασικά χαρακτηριστικά του TikTok είναι:

  • Προσθήκη φίλτρων και εφέ στο βίντεο
  • Αφήστε ένα σχόλιο και κάντε like σε ένα βίντεο
  • Προσθήκη hashtag σε ένα βίντεο
  • Επεξεργασία βίντεο
  • Συγχρονισμός χειλιών ή χορός με τον ήχο στο παρασκήνιο, αυτό το χαρακτηριστικό ονομάζεται
  • Σαρωτές κωδικών QR για να εγγραφείτε στον χρήστη
  • Ζωντανή ροή βίντεο
  • Ανάλυση του βίντεο σε πραγματικό χρόνο με βάση τα δεδομένα σε μορφή γραφήματος
  Πώς να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς και θαυμαστές στο TikTok

Γιατί μερικοί άνθρωποι αποκτούν τόσους πολλούς ακόλουθους στο TikTok;

Μερικοί άνθρωποι έχουν πολλούς οπαδούς στο TikTok σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο λόγος πίσω από αυτό μπορεί να είναι, η δημοτικότητα αυτής της εφαρμογής ή το περιεχόμενο του δημιουργού. Ορισμένοι δημιουργοί εστιάζουν σε αυτά τα πράγματα για να αποκτήσουν περισσότερους ακόλουθους.

  • Στοχεύστε το κοινό τους
  • Χρησιμοποιήστε hashtags για να προσεγγίσετε το βίντεο σε περισσότερους χρήστες
  • Συμμετέχετε στις προκλήσεις TikTok
  • Συνεχής ανάρτηση βίντεο υψηλής ποιότητας
  • Κοινή χρήση του βίντεο TikTok σε άλλες πλατφόρμες
  • Ακολουθήστε την τάση
  • Κάντε βίντεο με άλλους διάσημους δημιουργούς

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μερικοί άνθρωποι έχουν τόσους πολλούς ακόλουθους στο TikTok.

Πώς να μην ακολουθήσετε κάποιον στο TikTok;

Αν δεν θέλετε να βλέπετε βίντεο ενός συγκεκριμένου ατόμου στο TikTok, όποιος και αν είναι ο λόγος. Μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση του ατόμου ανά πάσα στιγμή. Το να μην ακολουθείτε κάποιον στο TikTok είναι πολύ εύκολο. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Αυτά τα βήματα είναι για χρήστες Android και iOS.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στις κινητές συσκευές Android ή iOS.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Me από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο Παρακολούθηση.

4. Από τη λίστα των προφίλ, επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να καταργήσετε την παρακολούθηση.

5. Πατήστε στο Following για να καταργήσετε την παρακολούθηση.

Μπορείτε να δείτε το προφίλ κάποιου ακόμα και αφού τον/την διακόψετε;

Ναι, θα μπορείτε να δείτε το προφίλ του ατόμου αφού το κάνετε unfollow. Θα δείτε το προφίλ του ατόμου στη λίστα των ακολούθων μόνο εάν σας ακολουθούν ή στη λίστα αναζήτησης κατά την αναζήτηση του ατόμου στο TikTok. Στην ακόλουθη λίστα σας, το άτομο δεν θα εμφανίζεται αν το κάνετε unfollow. Μόλις καταργήσετε την παρακολούθηση κάποιου στο TikTok, δεν θα βλέπετε πλέον τα βίντεο του ατόμου. Αλλά μπορείτε να λάβετε μια σύσταση να ακολουθήσετε ξανά το άτομο.

Θα ειδοποιηθεί ο χρήστης εάν τον/την καταργήσετε;

Όχι, ο χρήστης δεν θα ειδοποιηθεί εάν τον καταργήσετε. Εάν δεν σας αρέσει το περιεχόμενο του ατόμου ή αν δεν θέλετε να βλέπετε πλέον τα βίντεό του, μπορείτε να το καταργήσετε χωρίς να ειδοποιηθεί. Αλλά μπορείτε να τους ακολουθήσετε όποτε θέλετε. Ο μόνος τρόπος που ο χρήστης μπορεί να επαληθεύσει είναι ελέγχοντας τη λίστα των ακολούθων του/της ή ελέγχοντας τη λίστα που ακολουθεί στο προφίλ, εάν εξακολουθείτε να τον ακολουθείτε.

  Πώς να μιλήσετε με ήχο στο TikTok χωρίς Voiceover

Τι είναι το Mass Unfollowing στο TikTok;

Μαζικό unfollowing σημαίνει κατάργηση παρακολούθησης πολλών προφίλ ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη δυνατότητα για μαζικό unfollowing στο TikTok. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε τη μη αυτόματη μέθοδο unfollowing. Ευτυχώς, τώρα ξέρετε πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση κάποιου στο TikTok με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο. Στο μέγιστο, μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση 200 προφίλ κάθε μέρα. Αλλά αν θέλετε να καταργήσετε την παρακολούθηση περισσότερων από 200 προφίλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για αυτό.

Πώς να κάνετε Unfollow σε όλους την ίδια στιγμή;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μη αυτόματη μέθοδο για να καταργήσετε την παρακολούθηση ή τις μεθόδους επιλογής πολλαπλών προφίλ, αλλά αυτές οι μέθοδοι είναι χρονοβόρες. Εάν θέλετε να καταργήσετε την παρακολούθηση όλων ταυτόχρονα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ορισμένες εφαρμογές τρίτων. Αλλά ο νόμιμος και ασφαλής τρόπος για να το κάνετε αυτό θα είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του TikTok και να τους ζητήσετε να καταργήσουν την παρακολούθηση όλων στον λογαριασμό σας. Έτσι μπορείτε να το κάνετε:

1. Ανοίξτε το TikTok στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο Me από την κάτω γραμμή για να ανοίξετε την ενότητα Προφίλ.

3. Πατήστε το εικονίδιο Hamburger από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Πατήστε στην επιλογή Απόρρητο και Ρυθμίσεις > Αναφορά προβλήματος στην ενότητα ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

5. Επιλέξτε και πατήστε σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με την απαγόρευση λογαριασμού από την ενότητα Δημοφιλή.

6. Στην κάτω ενότητα, πατήστε Όχι στην ερώτηση λέγοντας Επιλύθηκε το πρόβλημά σας;

7. Πληκτρολογήστε το ακόλουθο μήνυμα στο πεδίο Πείτε μας τα σχόλιά σας και πατήστε Αναφορά.

Θέλω να διακόψω την παρακολούθηση όλων από το προφίλ μου στο TikTok. Παρακαλώ βοηθήστε με με αυτό το αίτημα. Ευχαριστώ.

Η κανονική διάρκεια απάντησης που προέρχεται από το TikTok είναι 1-5 ημέρες. Πρέπει να περιμένετε προς το παρόν και να προχωρήσετε ως απάντηση στην απάντησή τους. Εναλλακτικά, το ίδιο μπορεί να γίνει και ανεπίσημα. Εάν ο χρήστης δεν είναι ικανοποιημένος με την απάντηση στο αίτημα επανεξέτασης, στείλτε email στο TikTok Business. Ας μάθουμε στη συνέχεια σχετικά με το όριο για unfollowing στο TikTok.

  Πόσα δεδομένα χρησιμοποιεί το Tiktok;

Υπάρχει όριο για Unfollow;

Ναι, υπάρχει όριο για την κατάργηση παρακολούθησης στο TikTok. Στο μέγιστο, μπορείτε να ακολουθείτε και να μην ακολουθείτε 200 προφίλ κάθε μέρα. Μετά τα 200, δεν θα μπορείτε να ακολουθήσετε ή να μην ακολουθήσετε κάποιον στο TikTok για το υπόλοιπο αυτής της ημέρας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων για μαζική κατάργηση παρακολούθησης στο TikTok ή να αναφέρετε στην ομάδα υποστήριξης του TikTok με το αίτημα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα TikTok Unfollow Bot;

Ναί. Σίγουρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ρομπότ Unfollow TikTok. Εξοικονομεί πολύ χρόνο και η εργασία γίνεται σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτά τα ρομπότ μπορούν ακόμη και να παρακολουθούν τα “μου αρέσει”, “δεν μου αρέσει” και τα σχόλια του λογαριασμού. Αυτά τα ρομπότ μπορούν να ακολουθούν και να μην ακολουθούν μαζικά και μπορούν επίσης να τους αρέσουν τα βίντεο και μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τον χρόνο μεταφόρτωσης του βίντεο για αυτόματη μεταφόρτωση στο TikTok. Εάν έχετε εκατοντάδες, χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια ακόλουθους, τότε αυτά τα bots μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και μπορούν επίσης να διατηρήσουν επαφή με τους ακόλουθούς σας.

Πρέπει να χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτων για να μην ακολουθείτε;

Το να έχεις εκατοντάδες followers μπορεί να νιώθεις αρκετά καλά, αλλά η διαχείρισή τους δεν είναι αστείο και απαιτεί πολύ χρόνο και δουλειά. Αντίθετα, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων για παρακολούθηση/κατάργηση παρακολούθησης, αυτό θα εξοικονομήσει χρόνο και εργασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων που είναι ασφαλείς και αξιόπιστες και μπορούν να σας γλιτώσουν από το να αντιμετωπίσετε προβλήματα στον λογαριασμό σας στο TikTok. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές:

1. FuelTok

Το FuelTok είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές για λογαριασμούς follow-unfollow στο TikTok. Είναι ασφαλές και δεν παραβιάζει τον αλγόριθμο TikTok, ώστε ο λογαριασμός σας να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε τις συνεδρίες παρακολούθησης-κατάργησης παρακολούθησης και, στη συνέχεια, να ακολουθείτε και να μην ακολουθείτε αυτόματα τους στοχευμένους χρήστες.

2. Τζάρβι

Το Jarvee είναι ένα λογισμικό αυτοματισμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση και την κατάργηση της παρακολούθησης πολλών χρηστών ταυτόχρονα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η εφαρμογή παρέχει επίσης υπηρεσίες για άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, το Facebook και το Instagram.

3. Socialpire

Το Socialpire είναι επίσης μια εφαρμογή αυτοματισμού που σας επιτρέπει να ακολουθείτε, να μην ακολουθείτε, να κάνετε like και ακόμη και να αυτοματοποιείτε την εξομοίωση ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν πρέπει να πληρώσετε κάποια χρέωση για να λάβετε την υπηρεσία.

***

Ελπίζουμε να λάβατε όλες τις απαντήσεις σας σχετικά με τον τρόπο κατάργησης της παρακολούθησης κάποιου χρήστη στο TikTok και το όριο για το unfollow στο TikTok. Ενημερώστε μας για την εμπειρία σας από την ανάγνωση αυτού του άρθρου. Και αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.