Πώς να μεταφέρω επαφές από το iPhone στο Android; 🍎»🤖

Κάποτε μια απελπιστικά δύσκολη εργασία, το Πώς να μεταφέρετε επαφές από το iPhone στο Android είναι πλέον κάτι μόνο με μερικά κλικ. Ας το δούμε στην πράξη.

Η μάχη για τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα Smartphone έχει σχεδόν διευθετηθεί με τους δύο βασικούς υποψήφιους, το Android και το iOS:

Πηγή: Statista

Ενώ το δεύτερο εξάμηνο του 2021 είχε αρχίσει να παρατηρείται μια σταδιακή αλλαγή υπέρ του γίγαντα του Κουπερτίνο, η πλειοψηφία δεν φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα.

Το iOS είναι ακόμα μίλια πίσω από το Android. Και αυτό θα ισχύει για πολλά χρόνια ακόμα.

Επιπλέον, θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι πάνω από το 20% των Οι χρήστες iPhone σχεδιάζουν μια μετάβαση στο Android. Αυτά τα δεδομένα βγήκαν κατά τη διάρκεια της δοκιμής Epic Games και Apple Inc.

Αυτή η αλλαγή αφοσίωσης μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους όπως:

Προσαρμογή

Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να αλλάξετε σε ένα τηλέφωνο Android.

Μπορείτε σχεδόν να θέσετε τα πάντα με θέμα: γραμματοσειρές, προγράμματα κλήσης, προγράμματα εκκίνησης, πίνακας ειδοποιήσεων, εικονίδια, προεπιλεγμένες εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο.

Απλώς δεν υπάρχει τέλος στο πόση δημιουργικότητα μπορείτε να αποκτήσετε με ένα smartphone Android.

Επιλογή αγοραστή

Όταν επισκέπτεστε το κατάστημα της Apple για αγορά, βλέπετε αυτές τις πέντε συσκευές για να επιλέξετε:

  Τρόπος μετάδοσης και ουράς αναρτήσεων Reddit στο Chromecast από το τηλέφωνό σας Android

Αυτό είναι!

Τα iPhone απλά δεν θα το κόψουν εάν επιθυμείτε εναλλακτικές.

Κάποιος πρέπει να παραμείνει ικανοποιημένος με μια χούφτα ξαδέρφια που έχουν παρόμοια εμφάνιση. Και αυτό μπορεί να γίνει βαρετό μετά από μερικά χρόνια, ειδικά όταν βλέπετε τους φίλους σας με αυτές τις υπερσύγχρονες συσκευές Android: Επιλογή.

Αυτό είναι το αποκορύφωμα της αγοράς ενός smartphone με Android. Έρχονται σε μια ποικιλία παραγόντων μορφής για να ταιριάζουν με τη γεύση κάθε ζωντανής ψυχής στον πλανήτη Γη.

Bleeding Edge Tech

Ακόμη και τα τηλέφωνα Android μεσαίας κατηγορίας διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως οθόνες Notchless και αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη που απουσιάζουν ακόμη και στα κορυφαία iPhone.

Και μιλάμε για πτυσσόμενα τηλέφωνα και τα iPhone γρήγορα αρχίζουν να αισθάνονται εκτός πλαισίου.

Όσον αφορά την μπαταρία, χρειάζονται μόνο λίγο περισσότερα από 50 λεπτά για την πλήρη φόρτιση του OnePlus 9 Pro έναντι σχεδόν 120 λεπτών για το iPhone 13 Pro.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να πληρώσετε πάνω από 500$ για να αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές smartphone Android.

Συμπερασματικά, οι χρήστες Android έχουν στα χέρια τους εντυπωσιακές νέες δυνατότητες πολύ πιο γρήγορα από τους ομολόγους τους iPhone.

Η λεγόμενη σταθερότητα των iPhone απαιτεί χρόνια για να υλοποιηθεί για κάθε μεμονωμένο χαρακτηριστικό, με το Android να ξεπερνά συχνά την Apple με σημαντικό περιθώριο.

Έτσι, ένας χρήστης επόμενης γενιάς έχει πολλούς λόγους να χωρίσει τους δρόμους του με το οικοσύστημα της Apple σε μια πιο φιλική προς την τσέπη, γεμάτη ενέργεια και ευέλικτη εναλλακτική: το Android.

Κατά συνέπεια, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι…

  Διορθώστε το σφάλμα Wyze 07 στο Android

Πώς να μεταφέρω επαφές από το iPhone στο Android;

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να γίνει αυτό. Ας ξεκινήσουμε με τις πιο προφανείς, ακολουθούμενες από κάποιες εφαρμογές τρίτων.

Χρήση iCloud

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις>Κωδικοί πρόσβασης και λογαριασμοί>iCloud. Ελέγξτε ότι ο συγχρονισμός επαφών είναι ενεργοποιημένος.

Τώρα ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στο iCloud.com χρησιμοποιώντας το ίδιο Apple ID. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Επαφές και επιλέξτε τις επαφές που θέλετε να μεταφέρετε (πατήστε Ctrl+A/Command-A για να επιλέξετε όλες τις επαφές). Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε Επιλογή όλων για να επιλέξετε τα πάντα ταυτόχρονα.

Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι κάτω αριστερά και κάντε κλικ στην Εξαγωγή vCard. Αυτό θα κάνει λήψη των επιλεγμένων επαφών σε μορφή VCF.

Επιτέλους, επισκεφθείτε contacts.google.com με τον λογαριασμό google που θα χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android, πατήστε Εισαγωγή επαφών και επιλέξτε το ληφθέν αρχείο και είναι έτοιμο.

Χρήση του Gmail

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας και, στη συνέχεια, πατήστε Αλληλογραφία.

Τώρα επιλέξτε Λογαριασμοί και κάντε κλικ στο λογαριασμό Gmail για να συγχρονίσετε τις επαφές με τη συσκευή Android. Βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή Επαφών είναι ενεργοποιημένη.

Τώρα χρησιμοποιήστε τον ίδιο λογαριασμό στο smartphone Android για να τραβήξετε τις συγχρονισμένες επαφές.

Χρήση του Google Drive

Πατήστε το εικονίδιο χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία των εφαρμογών του Google Drive. Κάντε κλικ στο Backup. Στη συνέχεια, μπείτε στις Επαφές.

Τώρα βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή είναι ενεργοποιημένη

Στη συνέχεια, επιστρέψτε και κάντε κλικ στο START BACKUP.

  Το Spoiler Shield κρύβει spoiler από το Facebook και το Twitter σε Android, iOS

Τέλος, χρησιμοποιήστε τον ίδιο λογαριασμό Google στο τηλέφωνό σας Android.

Έτσι, ολοκληρώθηκαν ορισμένες λύσεις για τη μεταφορά επαφών από το iPhone στο Android.

Αλλά μπορούμε επίσης να κάνουμε το ίδιο με ορισμένες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

Χρήση εφαρμογών τρίτων

MobileTrans

MobileTrans by Wondershare είναι μια λύση μετεγκατάστασης δεδομένων με ένα κλικ.

Υποστηρίζουν μεγάλες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Apple, Samsung, Google κ.λπ.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τη λήψη του MobileTrans και στα δύο τηλέφωνα, τον προσδιορισμό νέων και παλιών συσκευών, τη σάρωση του κωδικού QR και την επιλογή της κατηγορίας δεδομένων προς μεταφορά.

Εκτός από τις επαφές, το MobilTrans μπορεί να μεταφέρει εικόνες, ήχο, βίντεο κ.λπ.

Έξυπνη μεταφορά

Έξυπνη μεταφορά είναι μια ακόμη εφαρμογή χωρίς προβλήματα για τη μεταφορά επαφών από το iPhone στο Android.

Παρόμοια με την προηγούμενη, τα δεδομένα μεταφέρονται απρόσκοπτα μέσω WiFi hotspot. Πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή και στις δύο συσκευές, να συνδεθείτε και να επιλέξετε την κατάλληλη κατηγορία για μεταφορά.

AnyDroid

AnyDroid κάνει τη μεταφορά των επαφών από το iPhone στο Android να φαίνεται εύκολη. Αλλά είναι σαφώς κάτι περισσότερο από αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την premium εφαρμογή τους για να μετακινηθείτε χωρίς κόπο iPhone σε Android.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή τους και να τη χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε έως και 30 επαφές χωρίς κανένα κόστος. Αυτό το όριο (30) ισχύει και για τη δοκιμή που ισχύει και για έγγραφα, βίντεο, μουσική, μηνύματα κ.λπ.

συμπέρασμα

Ενώ όλες οι μέθοδοι που αναφέρονται λύνουν το αινιγματικό τρόπο μεταφοράς επαφών από το iPhone στο Android, ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό Google και στις δύο συσκευές.

Ωστόσο, έχουμε ένα σεμινάριο σχετικά με πολλούς τρόπους μεταφοράς επαφών μεταξύ δύο τηλεφώνων Android, εάν απλώς ασχολείστε με το Android.