Πώς να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon σε άλλον λογαριασμό

Οι δωροκάρτες Amazon είναι προπληρωμένες κάρτες που μπορείτε να στείλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ως δώρο. Οι δωροκάρτες δίνουν στους παραλήπτες ελευθερία όσον αφορά την επιλογή δώρου. Μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε εντός αυτού του εύρους από τα χρήματα που λαμβάνετε από μια δωροκάρτα από την πλατφόρμα αγορών της Amazon. Πέρασαν οι εποχές που αναρωτιόσουν τι δώρο να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά τώρα μπορείς να στείλεις δωροκάρτες online πολύ εύκολα. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon σε άλλο λογαριασμό.

Πώς να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon σε άλλον λογαριασμό

Περαιτέρω σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε εάν μπορείτε να μεταφέρετε τις δωροκάρτες Amazon ή όχι. Και θα μάθετε επίσης πώς μπορείτε να μεταφέρετε κάρτες eGift στον άλλο λογαριασμό Amazon με τη βοήθεια λεπτομερών βημάτων που αναφέρονται.

  Τι μπορείτε να μάθετε από ένα;

Μπορώ να μεταφέρω το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon σε άλλο λογαριασμό; Είναι δυνατόν να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon;

Όχι, δεν μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon σε άλλο λογαριασμό. Δεν είναι δυνατή η απευθείας μεταφορά του υπολοίπου της δωροκάρτας Amazon, αλλά μπορείτε να στείλετε μια eGift Card στον επιθυμητό λογαριασμό Amazon. Τα χρήματα θα προστεθούν στον λογαριασμό πληρωμής τους στο Amazon για περαιτέρω χρήση.

Πώς μπορώ να μεταφέρω ένα υπόλοιπο δωροκάρτας Amazon σε άλλο λογαριασμό;

Σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις της Amazon, απαγορεύεται η μεταφορά υπολοίπου δωροκάρτας από έναν λογαριασμό σε άλλον. Ωστόσο, η δωροκάρτα σας μπορεί να μην εξαργυρωθεί επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξης πελατών της Amazon. Μετά από αυτό, μπορείτε να το εξαργυρώσετε σε άλλο λογαριασμό Amazon. Επίσης, με τη σειρά σας, μπορείτε να στείλετε κάρτα eGift στα αγαπημένα σας πρόσωπα με τον ακόλουθο τρόπο:

1. Επισκεφτείτε το Amazon Gift Cards Store και κάντε κλικ στο eGift Cards από την κορυφή.

2. Κάντε κλικ στο επιθυμητό στυλ δωροκάρτας.

3. Επιλέξτε το ποσό και τον τύπο παράδοσης, όπως φαίνεται.

4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του παραλήπτη, το όνομα του αποστολέα, το μήνυμα, την ποσότητα και την ημερομηνία παράδοσης.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Buy Now και ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής για να στείλετε την κάρτα eGift.

Σημείωση: Ο παραλήπτης θα λάβει το ποσό στον λογαριασμό του στο Amazon Pay.

Μπορείτε να μεταφέρετε μια δωροκάρτα Amazon σε άλλο λογαριασμό;

Όχι, δεν μπορείτε να μεταφέρετε τη δωροκάρτα Amazon σε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό. Ωστόσο, μπορείτε να στείλετε μια δωροκάρτα σε οποιονδήποτε μέσω μηνύματος κειμένου ή email και ο παραλήπτης θα λάβει το ποσό στην κάρτα στο υπόλοιπό του στο Amazon. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να το μάθετε λεπτομερώς.

  Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ταπετσαρίες κλίσης για το iPhone σας

Πώς μπορώ να μεταφέρω μια δωροκάρτα σε άλλο λογαριασμό;

Δεν μπορείτε να μεταφέρετε μια δωροκάρτα σε άλλο λογαριασμό αφού εξαργυρωθεί ο κωδικός αξίωσης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βοήθεια της Amazon και να ζητήσετε να εξαργυρώσετε τη δωροκάρτα με τη βοήθεια των επερχόμενων βημάτων.

1. Επισκεφτείτε τη Βοήθεια της Amazon στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Έναρξη συνομιλίας.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Καλέστε με εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία συνομιλίας.

3. Θα ανοίξει το παράθυρο Συνομιλία με την εξυπηρέτηση πελατών της Amazon.

4. Ξεκινήστε τη συνομιλία με το Βοηθό συνομιλίας της Amazon και επιλέξτε τις κάρτες Διαχείριση του λογαριασμού μου, Prime ή δωροκάρτας.

5. Συνεχίστε να επιλέγετε τις κατάλληλες επιλογές για να μεταφέρετε το επιθυμητό αίτημα.

Μόλις η δωροκάρτα επιστρέψει στον αρχικό λογαριασμό, μπορείτε να τη μεταφέρετε στον επιθυμητό λογαριασμό.

Μπορώ να μεταφέρω το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon στο PayPal;

Όχι, δεν μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon στο PayPal. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Amazon Pay για να στείλετε και να λάβετε κάρτες eGift σε οποιονδήποτε επιθυμείτε λογαριασμό.

Μπορώ να μεταφέρω το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon σε τραπεζικό λογαριασμό;

Όχι, δεν μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό, καθώς αυτά τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την αγορά αντικειμένων στο ίδιο το Amazon. Υπάρχει ένας τρόπος για να μεταφερθούν τα χρήματά σας πίσω στον τραπεζικό σας λογαριασμό, εάν παραγγείλετε κάτι στο Amazon μέσω του Amazon Pay και το ακυρώσετε αμέσως. Θα λάβετε επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ακύρωσης. Ωστόσο, αυτό δεν θα ήταν ηθικό από την πλευρά σας και θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

  Samsung Galaxy S20: Πώς να προσαρμόσετε την ένταση και το μοτίβο κραδασμών

Μπορώ να μεταφέρω το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα;

Όχι, δεν μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα, καθώς θα απαιτούσε να μεταφέρετε χρήματα από το υπόλοιπο της δωροκάρτας σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό, κάτι που δεν είναι δυνατό.

Μπορώ να μεταφέρω το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon σε άλλη χώρα;

Όχι, δεν μπορείτε να στείλετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon σε άλλη χώρα. Μπορείτε να στείλετε δωροκάρτες Amazon μόνο σε οποιονδήποτε έχει λογαριασμό Amazon, ανεξάρτητα από τη χώρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό νόμισμα, να συνδεθείτε στον ιστότοπο Amazon της κατάλληλης χώρας και να ελέγξετε την καταλληλότητά σας και την κατάσταση εξαργύρωσης στη συγκεκριμένη χώρα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο του Google Play στο Amazon;

Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο του Google Play στο Amazon. Το υπόλοιπο του Play Store δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για εφαρμογές και παιχνίδια στο Play Store, καθώς και για αγορές εντός εφαρμογής.

Πώς να κάνετε δώρο την κάρτα Amazon;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι δωροκαρτών, όπως κάρτες eGift, Φυσικές δωροκάρτες, δωροκάρτες επωνυμίας και εταιρικές/μαζικές κάρτες. Εδώ θα δούμε πώς να στείλετε μια Φυσική δωροκάρτα μέσω αυτών των βημάτων:

1. Επισκεφτείτε το κατάστημα δώρων καρτών Amazon.

2. Επιλέξτε ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ.

3. Κάντε κλικ στο επιθυμητό στυλ δωροκάρτας.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Buy Now και ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής.

5. Αφού λάβετε τη δωροκάρτα Physical, μπορείτε να τη χαρίσετε σε όποιον θέλετε.

Μπορείτε επίσης να στείλετε μια κάρτα eGift σε οποιονδήποτε. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω στο άρθρο.

Πώς να εξαργυρώσετε τη δωροκάρτα Amazon;

Για να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα, ακολουθήστε αυτά τα βήματα αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon:

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Όλα τα χάμπουργκερ από την επάνω αριστερή γωνία της αρχικής σας σελίδας στο Amazon.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ο λογαριασμός σας στην περιοχή Βοήθεια & Ρυθμίσεις.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Δωροκάρτες.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Εξαργύρωση δωροκάρτας από το αριστερό παράθυρο.

5. Εισαγάγετε τον κωδικό αξίωσης και κάντε κλικ στο Εφαρμογή στο υπόλοιπό σας για να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα Amazon.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.