Πώς να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας σε hotspot για τη σύνδεσή σας WiFi [Windows]







Τα smartphone καθιστούν εξαιρετικά εύκολη τη μετατροπή μιας σύνδεσης δεδομένων σε hotspot για να συνδεθούν άλλοι. Αν μη τι άλλο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε τον φορητό υπολογιστή σας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η μετατροπή του υπολογιστή σας σε hotspot είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι απολύτως εφικτό, αλλά όχι τόσο εύκολο όσο στο τηλέφωνό σας. Εάν αναζητάτε τον απλούστερο και ταχύτερο τρόπο για να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας με Windows σε hotspot, οι Επιλογές Hosted Network είναι ο τρόπος για να το κάνετε. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή των Windows που θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε το σύστημά σας σε hotspot χωρίς να απαιτείται λίγη ή καθόλου προσπάθεια.

  Το ήξερες? Τα Windows δεν είχαν ποτέ "System Tray"

Κατεβάστε το Hosted Network Options και εκτελέστε το. Διατίθεται σε έκδοση εγκατάστασης και φορητή. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή στο επάνω μέρος για να διαμορφώσετε το hotspot. Πρέπει φυσικά να είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi. Στο παράθυρο Επιλογές Hosted Network, εισαγάγετε το όνομα του δικτύου σας και τον κωδικό πρόσβασής του. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει το hotspot και μόλις κάνετε κλικ στο ‘Start’ το hotspot θα είναι ενεργό.

Οι Επιλογές Φιλοξενούμενου Δικτύου σάς επιτρέπουν να επιλέγετε από ποια συσκευή επιτρέπετε να πραγματοποιούνται οι συνδέσεις. Μπορείτε να τα δρομολογήσετε μέσω της θύρας ethernet, μέσω του προσαρμογέα WiFi του υπολογιστή σας ή μέσω σύνδεσης Bluetooth. Για να ρυθμίσετε τον τρόπο σύνδεσης μιας συσκευής στον υπολογιστή σας, επιλέξτε την επιλογή «Κοινή χρήση του διαδικτύου και του δικτύου από την ακόλουθη σύνδεση» και από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε από ποια θύρα θέλετε να επιτρέπετε τις συνδέσεις.

  Πώς να καταλάβετε εάν τα Windows 10 είναι μια νέα εγκατάσταση ή μια αναβάθμιση

Οι Επιλογές Hosted Network είναι ένας αρκετά απλός τρόπος για να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας σε hotspot. Είναι γελοία εύκολο στη ρύθμιση και δεδομένου ότι υπάρχει μια φορητή έκδοση της εφαρμογής, είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση. Οι Επιλογές Hosted Network είναι διαθέσιμες για Windows 7 και νεότερες εκδόσεις.

Λήψη Επιλογών Φιλοξενούμενου Δικτύου