Πώς να μετατρέψετε την ιστοσελίδα σε PDF: 12 καλύτερα εργαλεία

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε να μετατρέψετε μια ιστοσελίδα σε PDF, αλλά μια τέτοια περίπτωση είναι όταν θέλετε να μοιραστείτε γρήγορα μια ιστοσελίδα μέσω email για να την αποθηκεύσετε για μελλοντικές αναφορές.

Και δεδομένου ότι η μορφή PDF είναι ο πιο βολικός τρόπος για να αναπαραστήσετε οποιοδήποτε είδος εγγράφου, είναι η καλύτερη επιλογή για τη μετατροπή των ιστοσελίδων σας σε.

Αν αναρωτιέστε πώς να κάνετε μια ιστοσελίδα σε PDF, τότε είμαι εδώ για να σας πω ότι είναι απίστευτα εύκολο και απλό να το κάνετε αυτό. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα διαδικτυακά εργαλεία που μπορούν να μετατρέψουν άμεσα τις σελίδες σας HTML σε μορφή PDF με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πριν μεταβούμε στη λίστα των εργαλείων, ας μάθουμε πρώτα περισσότερα για το τι ακριβώς είναι αυτές οι δύο μορφές.

Τι είναι μια ιστοσελίδα HTML; 🖥️

Για να το πούμε με τις απλούστερες δυνατές λέξεις, η HTML (Hypertext Markup Language) είναι ο κώδικας που χρησιμοποιείται για τη δομή μιας ιστοσελίδας και των περιεχομένων της. Είναι η τυπική γλώσσα κώδικα για όλους τους ιστότοπους στο διαδίκτυο.

Η HTML κάνει μεγάλο μέρος της εσωτερικής άρσης βαρών του ιστότοπού σας επειδή είναι η βάση της. Αποτελείται από μια σειρά στοιχείων, λέει στο πρόγραμμα περιήγησης πώς να εμφανίζει περιεχόμενο και επίσης επισημαίνει συγκεκριμένες περιοχές του περιεχομένου ως διαφορετικά επίπεδα κεφαλίδων.

Τι είναι μια μορφή PDF; 🖺

Γνωστό και ως “Portable Document Format”, το PDF είναι μια μορφή αρχείου που χρησιμοποιείται αρκετά συχνά κατά την προβολή, την εκτύπωση και την κοινή χρήση τελικών εγγράφων. Αναπτύχθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ότι τα έγγραφα δεν έχουν προβλήματα κατά τη λειτουργία με προγράμματα ανάγνωσης οθόνης και διάφορες άλλες υποστηρικτικές τεχνολογίες.

Αυτή η μορφή αντιπροσωπεύει τα περιεχόμενα των εγγράφων/ιστοσελίδων σας με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, επομένως είναι καλή ιδέα να μετατραπούν οι ιστοσελίδες σας σε αυτήν.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες Amiibo στο "Animal Crossing: New Horizons"

Εκτός από αυτό, ας ρίξουμε μια ματιά στα εργαλεία για να μετατραπούν οι ιστοσελίδες σας άμεσα.

Sejda

Πολύ βολικό και απλό στη φύση, του Sejda Ο μετατροπέας HTML σε PDF είναι μια απόλαυση στη χρήση. Μετατρέπει τις ιστοσελίδες σας HTML σε μορφή PDF άμεσα και με ακρίβεια. Μπορείτε είτε να ανεβάσετε τις σελίδες HTML σε αυτό είτε να εισαγάγετε απευθείας τη διεύθυνση URL για να την μετατρέψετε.

Όλα τα αρχεία που ανεβάζετε σε αυτόν τον ιστότοπο παραμένουν ιδιωτικά και διαγράφονται αυτόματα εντός δύο ωρών για ασφάλεια. Ως δωρεάν χρήστης, μπορείτε να ανεβάσετε έγγραφα έως 50 MB και εκτελείτε 3 εργασίες ανά ώρα.

Σόδα PDF

Αυτό το εργαλείο κάλεσε Σόδα PDF λειτουργεί και με τους δύο τρόπους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μετατρέψετε την ιστοσελίδα σας σε PDF και επίσης PDF σε ιστοσελίδα εάν το επιθυμείτε. Είναι αρκετά έξυπνο για να ανιχνεύει επικαλύψεις ιστότοπου και να τις εμφανίζει όπου κι αν εμφανίζονται.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό τους εργαλείο, να κατεβάσετε την επέκταση του Chrome ή να εγκαταστήσετε την εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, όποια μορφή χρήσης σας βολεύει.

Το Soda PDF είναι δωρεάν για χρήση για την αρχή, ώστε να μπορείτε να έχετε μια καλή ιδέα για το τι είναι ικανό το εργαλείο.

FreeConvert

Με μέγιστο όριο μεγέθους αρχείου 1 GB, FreeConvert είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για να μετατρέψετε τις ιστοσελίδες σας σε PDF. Είναι ένα κρυπτογραφημένο εργαλείο SSL 256 bit που εισήχθη στο Διαδίκτυο πριν από λίγο καιρό, αλλά έχει γίνει γρήγορα αγαπημένο σε πολλούς χρήστες.

Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει προηγμένες επιλογές ρύθμισης για περαιτέρω βελτιστοποίηση των παραμέτρων μετατροπής, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να κάνετε τίποτα επιπλέον.

Εναλλακτικά, το FreeConvert προσφέρει περισσότερες επιλογές μετατροπών, όπως EPUB σε PDF.

Μετατροπή

Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε, να ανεβάσετε ή να επικολλήσετε συνδέσμους HTML Μετατροπή για να τα μετατρέψετε σε PDF άμεσα μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης. Στην πραγματικότητα, υποστηρίζει περισσότερες από 200 διαφορετικές μορφές, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε τις ιστοσελίδες σε διαφορετικές μορφές εάν το επιθυμείτε.

  Τι είναι το DHCP και πώς λειτουργεί το πρωτόκολλο διαμόρφωσης δυναμικού κεντρικού υπολογιστή

Χρησιμοποιείται από μερικούς από τους υπαλλήλους των μεγαλύτερων εταιρειών εκεί έξω, όπως η Google, η Microsoft, η Amazon και το Facebook. Μπορείτε να ξεκινήσετε χωρίς κανένα κόστος και στη συνέχεια να αποφασίσετε να κάνετε αναβάθμιση εάν το επιθυμείτε.

CloudConvert

Τα αποτελέσματα μετατροπών κορυφαίας ποιότητας και το ισχυρό API είναι αυτό που κάνει CloudConvert ένα υπέροχο εργαλείο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κυριολεκτικά προσαρμοσμένες ενσωματώσεις για να κάνετε αυτή τη λύση ακόμα πιο ευέλικτη από ό,τι είναι ήδη.

Έχει μια δέσμη προηγμένων επιλογών πριν από τη μετατροπή των αρχείων, όπως φόντο εκτύπωσης, περιθώρια, πρότυπο κεφαλίδας/υποσέλιδου και αριθμό σελίδων.

Για να μην αναφέρουμε, είναι επίσης πραγματικά ασφαλές και όλα τα δεδομένα σας θα ήταν ασφαλή χωρίς να υποστούν χειραγώγηση.

ILovePDF

Πολύ απλό και απλό, ILovePDF είναι ένα άλλο εργαλείο που κάνει τη δουλειά χωρίς να ζητάει πολλά. Απλώς εισάγετε τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας και θα τη μετατρέψει σε PDF σε ελάχιστο χρόνο. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή τους και να μετατρέψετε αρχεία εκτός σύνδεσης.

Το ILovePDF έρχεται με υψηλό ποσοστό ακρίβειας για κάθε μετατροπή, επομένως υπάρχει μια αίσθηση εγγύησης ότι δεν χρειάζεται να αναζητήσετε άλλο εργαλείο στο μέλλον.

HTMLtoPDF

Μπορείτε να ανεβάσετε έως και 20 αρχεία HTML σε HTMLtoPDF να τα μετατρέψουμε σε παρτίδες. Ακόμα καλύτερα, αν έχετε το αρχείο zip, θα μπορούσατε να το ανεβάσετε κι αυτό ακόμα κι αν περιέχουν εικόνες και φύλλα στυλ.

Μόλις δημιουργηθεί το αποτέλεσμα, μπορείτε να τα κατεβάσετε ένα προς ένα ή να τα εξαγάγετε σε ένα αρχείο zip. Όλα τα δεδομένα διαγράφονται μετά από 1 ώρα για την προστασία του απορρήτου σας.

PDF.online

PDF.online σας επιτρέπει να ρίχνετε αρχεία στο εργαλείο απευθείας ή να εισάγετε από το Dropbox, το Google Drive και την τοπική συσκευή. Δεν αποθηκεύει τα δεδομένα σας στο σύστημά του, επομένως δεν υπάρχει πιθανότητα κακής χρήσης των πληροφοριών σας.

Αυτό το εργαλείο είναι γνωστό ότι είναι αρκετά γρήγορο, από τη μεταφόρτωση των ιστοσελίδων σας μέχρι τη δημιουργία του τελικού αποτελέσματος. Επιτρέπεται επίσης να κάνετε αλλαγές και αναθεωρήσεις πριν από την εξαγωγή του αρχείου που μετατράπηκε στη συσκευή σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Φύλλα Google IF

Webtopdf

Με πολύ λίγο χρόνο αναμονής, Webtopdf σας προσφέρει γρήγορες και εύκολες μετατροπές ακόμη και με μέση σύνδεση στο διαδίκτυο, και αυτό χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε και να αποθέσετε τα αρχεία HTML σε αυτό και θα τα μετατρέψει σε PDF. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις εξόδου για να ταιριάζουν ακριβώς με τις ανάγκες σας και το καλό είναι ότι τα αρχεία διαγράφονται 1 ώρα μετά τη μετατροπή για να διατηρηθούν τα πράγματα ασφαλή.

Στην πραγματικότητα, αυτό το εργαλείο διαθέτει μεταφορά αρχείων κρυπτογράφησης που βασίζεται σε SSL για μέγιστη ασφάλεια.

PDFChef

Λειτουργεί απρόσκοπτα με όλα τα προγράμματα περιήγησης, PDFChef είναι μια άλλη δωρεάν λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο. Διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή και είναι γνωστό ότι είναι αρκετά εύκολο στη χρήση για όλους τους τύπους χρηστών, περισσότερο επειδή σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Για να μην αναφέρουμε, είναι επίσης εξαιρετικά γρήγορο και παρέχει 100% ασφάλεια δεδομένων.

W2P

W2P ή καλύτερα γνωστό ως Web2PDF Ο μετατροπέας είναι ένα γρήγορο εργαλείο για τη μετατροπή των αρχείων HTML σε PDF. Η διεπαφή είναι απλή. απλά ανεβάζετε το αρχείο ή εισάγετε τη διεύθυνση URL πριν πατήσετε το κουμπί για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις και να ορίσετε τις δικές σας παραμέτρους για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Επιστρέφει με το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

PDFCandy

Διατίθεται ως διαδικτυακό εργαλείο και ως επέκταση του Chrome, PDFCandy διευκολύνει τη μεταφόρτωση αρχείων και τη μετατροπή τους πριν από την εξαγωγή τους στη συσκευή σας ή σε μια πλατφόρμα cloud.

Αυτό το εργαλείο λειτουργεί καλά σε όλα τα προγράμματα περιήγησης και τα λειτουργικά συστήματα, επομένως ανεξάρτητα από το τι χρησιμοποιείτε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα ολοκληρώσει τη δουλειά χωρίς κανένα πρόβλημα.

συμπέρασμα

Τα παραπάνω εργαλεία θα ήταν πολύ χρήσιμα όταν θέλετε να μετατρέψετε γρήγορα τις ιστοσελίδες σας σε PDF, ειδικά αν το χρειάζεστε επειγόντως. Όλα είναι αρκετά καλά και δεν απογοητεύουν όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης και την ποιότητα του αποτελέσματος.

Θα θέλατε επίσης να ελέγξετε μερικά από τα προγράμματα επεξεργασίας PDF που μπορεί να χρειαστείτε μετά τη μετατροπή.