Πώς να μετατρέψετε έγγραφο PDF σε Word (ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ)

Το Microsoft Word είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία επεξεργασίας κειμένου που είναι διαθέσιμα τόσο για Windows 10 όσο και για macOS. Δυστυχώς, δεν είναι δωρεάν. Από μια εφάπαξ αγορά έγινε μια εφαρμογή που βασίζεται σε συνδρομή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν την έχουν όλοι. Η μορφή DOCX δεν είναι καθολική. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να ανοίξουν ένα αρχείο DOCX, αλλά η επεξεργασία αυτής της μορφής ή η μετατροπή σε αυτήν από διαφορετική δεν είναι πάντα εύκολη.

πρόβλημα με τη μετατροπή του PDF σε Word

Το PDF δεν μετατρέπεται σωστά σε Word;

Το Microsoft Word μπορεί να μετατρέψει αρχεία σε PDF και μπορεί, ομοίως, να μετατρέψει ένα αρχείο PDF σε μορφή DOCX. Το Microsoft Word δεν εγγυάται ότι θα μπορεί να μετατρέψει ένα αρχείο PDF σε έγγραφο του Word. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν προέρχονται όλα τα αρχεία PDF ως αρχεία Word.

  Πώς να δείτε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κορυφή των νημάτων συνομιλίας του Gmail

Εάν προσπαθείτε να μετατρέψετε ένα αρχείο PDF σε Word αλλά η εφαρμογή αποτυγχάνει, δοκιμάστε τις παρακάτω επιδιορθώσεις.

Πώς να μετατρέψετε έγγραφο PDF σε Word

1. Χρησιμοποιήστε τον διαδικτυακό μετατροπέα της Adobe

Το πρόγραμμα ανάγνωσης Acrobat της Adobe δεν διαθέτει δυνατότητα μετατροπής αρχείων, ωστόσο, η Adobe διαθέτει ένα επίσημο διαδικτυακό εργαλείο μετατροπής που μπορεί να μετατρέψει ένα PDF σε αρχείο Word. Εάν το Microsoft Word δεν μπορεί να μετατρέψει ένα αρχείο PDF σε αρχείο DOCX, θα πρέπει να δοκιμάσετε το ηλεκτρονικό εργαλείο.

Επισκεφτείτε το Μετατροπή PDF σε Word εργαλείο.
Ανεβάστε το αρχείο στο εργαλείο.
Αφού μετατραπεί, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη για αποθήκευση.

  Πώς να βρείτε και να διαγράψετε σκιώδεις οθόνες στα Windows 10

2. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή τρίτου μέρους

Ορισμένες εφαρμογές μετατρέπουν καλύτερα ένα PDF σε έγγραφο Word από άλλες. Εάν το αρχείο που μετατράπηκε από το εργαλείο της Adobe δεν διατηρεί τη μορφή του αρχικού αρχείου PDF, δοκιμάστε ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή.

Αν και δεν υπάρχει έλλειψη εργαλείων που μπορούν να μετατρέψουν PDF σε Word, θα πρέπει να δοκιμάσετε το εργαλείο Nitro. Η Nitro έχει αναπτύξει ένα από τα καλύτερα προγράμματα προβολής PDF για επιτραπέζιους υπολογιστές και διαθέτει ένα διαδικτυακό εργαλείο μετατροπής που λειτουργεί πολύ καλά.

Επισκεφθείτε το Nitro online εργαλείο μετατροπής PDF σε Word.
Ανεβάστε το αρχείο στο εργαλείο.
Εισαγάγετε ένα email για να λάβετε το αρχείο που μετατράπηκε.
Κάντε κλικ στην επιλογή Μετατροπή τώρα.
Το αρχείο θα μετατραπεί μέσα σε δευτερόλεπτα και θα σας σταλεί μέσω email.

  Πώς να αλλάξετε εάν οι νέες συνομιλίες iMessage χρησιμοποιούν τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email σας

συμπέρασμα

Η μετατροπή μιας μορφής εγγράφου από τη μία στην άλλη δεν είναι εύκολη. Η μορφοποίηση που εφαρμόζεται ενδέχεται να μην διατηρείται πάντα. Τα προβλήματα με τη μορφοποίηση έρχονται με τη διάταξη (πίνακες, εικόνες, σχήματα) και με στυλ κειμένου (επικεφαλίδες, στυλ παραγράφου, εσοχές). Τα αρχεία PDF προορίζονται για τη δημοσίευση εγγράφων στο διαδίκτυο και ενδέχεται να μην διατηρούν πληροφορίες μορφοποίησης που διατηρεί η μορφή DOCX, γι’ αυτό θα υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις σε ένα αρχείο που έχει μετατραπεί. Τούτου λεχθέντος, η μετατροπή είναι συνήθως πάντα δυνατή. Εάν μια εφαρμογή δεν μπορεί να το κάνει, θα υπάρχουν πάντα άλλες που μπορούν.