Πώς να μετακινήσετε μια φωτογραφία από το άλμπουμ Selfies στο iOS

Όταν τραβάτε μια φωτογραφία με την μπροστινή κάμερα, ταξινομείται αυτόματα στο άλμπουμ Selfies στο iOS. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η φωτογραφία που τραβάτε με τις μπροστινές κάμερες είναι όντως selfie, επομένως δεν είναι ακριβώς κακό χαρακτηριστικό. Τούτου λεχθέντος, στη σπάνια περίπτωση που χρησιμοποιείτε την μπροστινή κάμερα για να τραβήξετε μια φωτογραφία που δεν περιλαμβάνει πρόσωπο, ίσως να μην θέλετε να εμφανίζεται στο άλμπουμ Selfies. Δείτε πώς μπορείτε να μετακινήσετε μια φωτογραφία από το άλμπουμ Selfie στο iOS.

Αφαίρεση φωτογραφίας από το άλμπουμ Selfies

Μια φωτογραφία ταξινομείται στο άλμπουμ Selfies με βάση αποκλειστικά την κάμερα με την οποία τραβήχτηκε. Οι πληροφορίες κάμερας είναι μέρος των πληροφοριών που αποθηκεύονται ως μέρος των δεδομένων EXIF ​​με μια φωτογραφία. Μπορείτε να δείτε αυτά τα δεδομένα και να μάθετε εάν μια φωτογραφία τραβήχτηκε σε iPhone και ποια κάμερα χρησιμοποιήθηκε, καθώς και τις ρυθμίσεις της κάμερας που χρησιμοποιήθηκαν για τη λήψη της. Εάν αφαιρέσετε αυτά τα δεδομένα, η φωτογραφία δεν θα ταξινομείται πλέον στο άλμπουμ Selfies.

  Ελέγξτε ποιες εφαρμογές εξαντλούν την περισσότερη μπαταρία στο iOS 9 [iPhone Tip]

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις πολλές εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο App Store για να αφαιρέσετε δεδομένα EXIF ​​από μια φωτογραφία ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συντόμευση Siri για να διαγράψετε δεδομένα EXIF ​​από μια φωτογραφία. Και τα δύο θα λειτουργήσουν για τον ίδιο σκοπό. Μόλις αφαιρεθούν τα δεδομένα, το iOS θα τα μετακινήσει αυτόματα από το άλμπουμ Selfies.

Το άλμπουμ Selfies είναι ένα άλμπουμ που δημιουργείται αυτόματα. Δεν μπορείτε να το διαγράψετε και οι φωτογραφίες που εμφανίζονται σε αυτό δεν μπορούν να “μετακινηθούν” έξω. Μπορείτε να μετακινήσετε τη φωτογραφία σε διαφορετικό άλμπουμ, αλλά θα εξακολουθεί να εμφανίζεται στο άλμπουμ Selfies.

  Τα 10 καλύτερα παιχνίδια στο iOS

Η φωτογραφία θα εξακολουθεί να εμφανίζεται στο ρολό της κάμερας. Εκεί εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες. Εάν θέλετε να αποκρύψετε μια φωτογραφία από το ρολό της κάμερας, μπορείτε. Το iOS διαθέτει ένα ενσωματωμένο κρυφό άλμπουμ στο οποίο μπορείτε να ταξινομήσετε τις φωτογραφίες. Οποιαδήποτε φωτογραφία έχει ταξινομηθεί στο κρυφό άλμπουμ δεν εμφανίζεται στο ρολό της κάμερας. Για να αποκρύψετε μια φωτογραφία, ανοίξτε την και πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση κάτω αριστερά. Από το μενού ενεργειών, επιλέξτε Απόκρυψη.

Όποιος έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σας και έχει μεταβεί στην εφαρμογή Φωτογραφίες σας θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο Κρυφό άλμπουμ και στις φωτογραφίες σε αυτό. Το άλμπουμ δεν προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης ή με Touch ID, ώστε αν κάποιος που ξεπεράσει την οθόνη κλειδώματος σας, μπορεί να έχει πρόσβαση στις κρυφές φωτογραφίες.

  Διαχειριστείτε τον διαβήτη παρακολουθώντας το σάκχαρο στο αίμα, τη δραστηριότητα και τη φαρμακευτική αγωγή [iOS]