Πώς να μετακινήσετε εφαρμογές iPhone από τη βιβλιοθήκη εφαρμογών σε μια αρχική οθόνη

Για να μην γεμίσετε την αρχική σας οθόνη, οι εφαρμογές που λάβατε πρόσφατα από το App Store μπορούν να αποσταλούν απευθείας στη Βιβλιοθήκη εφαρμογών. Τι γίνεται όμως αν αργότερα θέλετε να ανοίξετε την εφαρμογή χωρίς να ψάξετε στη βιβλιοθήκη; Δείτε πώς μπορείτε να μετακινήσετε εφαρμογές από τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών στην αρχική οθόνη του iPhone σας.

Ξεκινήστε σύροντας προς τα δεξιά στην αρχική οθόνη του iPhone σας για να ανοίξετε τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών. Εδώ, εντοπίστε μια εφαρμογή που δεν βρίσκεται ήδη στην αρχική σας οθόνη. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού.

  Πώς να έχετε πάντα την οθόνη στο iPhone X

Πατήστε το κουμπί “Προσθήκη στην αρχική οθόνη” από το μενού περιβάλλοντος.

Επίλεξε το

Η εφαρμογή θα μετακινηθεί και θα τοποθετηθεί αυτόματα στην αρχική σας οθόνη.

Επιστρέφοντας στη Βιβλιοθήκη εφαρμογών, εάν μια εφαρμογή βρίσκεται ήδη σε μία από τις αρχικές οθόνες σας (ορατή ή κρυφή), η επιλογή “Προσθήκη στην αρχική οθόνη” δεν θα εμφανιστεί στο μενού περιβάλλοντος. Αντίθετα, θα πρέπει να μπείτε στη λειτουργία Jiggle.

Εντοπίστε μια εφαρμογή στη βιβλιοθήκη εφαρμογών του iPhone σας που βρίσκεται ήδη στην αρχική σας οθόνη. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής. Μετά από ένα δευτερόλεπτο, θα εμφανιστεί ένα μενού περιβάλλοντος. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο την εφαρμογή μέχρι να εμφανιστεί στην αρχική σας οθόνη.

  Γιατί μου άρεσε η Microsoft Bob, η πιο παράξενη δημιουργία της Microsoft

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ακολουθώντας αυτήν τη διαδρομή θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία Jiggle (όπου οι εφαρμογές και οι φάκελοί σας θα αναπηδούν στην οθόνη σας). Κρατήστε πατημένο την εφαρμογή σας και τοποθετήστε την όπου θέλετε στο iPhone σας. Πατήστε το κουμπί “Τέλος” στην επάνω δεξιά γωνία όταν ολοκληρώσετε τη μετακίνηση της εφαρμογής.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή σε έναν από τους φακέλους της Βιβλιοθήκης Εφαρμογών που δημιουργούνται αυτόματα, μπορείτε να πατήσετε στη γραμμή αναζήτησης για να εντοπίσετε την εφαρμογή.

Πατήστε το

Χρησιμοποιήστε την αλφαβητική λίστα για να βρείτε μια εφαρμογή. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα την καταχώριση μέχρι να τονιστεί. Το μπλοκ θα μοιάζει σαν να αιωρείται πάνω από το υπόλοιπο μενού όταν επιλεγεί σωστά.

  Δημιουργήστε εύκολα οπτικά εντυπωσιακά γραφήματα από δεδομένα υπολογιστικού φύλλου

Χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας, μετακινήστε το προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Θα μεταφερθείτε αμέσως στην αρχική σας οθόνη, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Jiggle.

Όπως και πριν, τοποθετήστε την εφαρμογή όπου θέλετε στην αρχική σας οθόνη ή αποθέστε την σε έναν φάκελο. Πατήστε το κουμπί “Τέλος” στην επάνω δεξιά γωνία όταν ολοκληρώσετε την αναδιοργάνωση της διάταξής σας.