Πώς να μεταδώσετε το iPhone στο Firestick

Οι άνθρωποι αγαπούν να παρακολουθούν ταινίες και να παίζουν παιχνίδια σε μια μεγάλη οθόνη. Μπορείτε εύκολα να μεταδώσετε μια συσκευή Android ή έναν υπολογιστή Windows 10 ή 11 με την ενσωματωμένη λειτουργία μετάδοσης, ενώ οποιαδήποτε συσκευή iOS απαιτεί ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή. Εάν είστε κάτοχος iPhone και Amazon Fire TV Stick και δεν γνωρίζετε πώς να αντικατοπτρίζετε το iPhone σε Firestick, τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κάνετε μετάδοση στο Firestick από το iPhone.

Πώς να μεταδώσετε το iPhone στο Firestick

Amazon Firestick και το Fire TV είναι εξαιρετικές συσκευές όταν επενδύονται και παραμένουν στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακολουθούν ορισμένες περιπτώσεις χρήσης του Amazon Firestick.

  • Μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που προσφέρει η Amazon. Επίσης, μπορείτε να κάνετε λήψη άλλων εφαρμογών ροής για να παρακολουθήσετε ταινίες στη μεγάλη οθόνη.
  • Σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε το έξυπνο σπίτι σας με τη λειτουργικότητα Alexa.
  • Εκτός από αυτά, μπορείτε να απολαύσετε μερικά παιχνίδια σε μια μεγάλη οθόνη. Μπορείτε να οργανώσετε τη λίστα παρακολούθησης σας ξεχωριστά από τα παιδιά σας με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες δημιουργώντας ένα προσωπικό προφίλ.

Για να αντικατοπτρίσετε το iPhone στο Firestick, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε λήψη τυχόν εργαλείων τρίτων στο Firestick. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας iOS.

Πράγματα που πρέπει να ελέγξετε πριν μεταφέρετε το iPhone στο Firestick

Παρακάτω είναι μερικές απαιτήσεις που πρέπει να ελέγξετε για μετάδοση σε firestick από το iPhone.

  • Η συσκευή σας iOS και το Firestick θα πρέπει να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.
  • Η ταχύτητα του δικτύου θα πρέπει να είναι καλή για αντικατοπτρισμό χωρίς καθυστέρηση.
  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την τελευταία γενιά του Firestick για συμβατότητα με άλλα εργαλεία τρίτων κατασκευαστών.
  • Οι συσκευές iOS με εκδόσεις iOS 9 και νεότερες προτιμούν να μεταδίδουν το iPhone στο Firestick.
  • Η συσκευή σας iOS θα πρέπει να βρίσκεται εντός του εύρους για μετάδοση.
  • Η εφαρμογή θα πρέπει να εγκατασταθεί σε συσκευές Firestick και iOS (Ορισμένες εφαρμογές χρειάζονται μόνο λήψη στο Firestick).

Αφού ελέγξετε αυτές τις απαιτήσεις, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αντικατοπτρίσετε το iPhone στο Amazon Firestick.

  Πώς να κάνετε διπλό κλικ για απόκρυψη/αποκάλυψη εικονιδίων επιφάνειας εργασίας

Βήματα για τη μετάδοση iPhone στο Firestick

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρίξετε το iPhone σας στο Amazon firestick.

1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί Home για τρία δευτερόλεπτα στο τηλεχειριστήριο Amazon Firestick.

2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές όπως φαίνεται.

3. Κάντε κλικ στο Appstore όπως φαίνεται επισημασμένο.

4. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο αναζήτησης στη συσκευή Firestick.

5. Πληκτρολογήστε οποιοδήποτε από τα παρακάτω εργαλεία τρίτων κατασκευαστών και κάντε λήψη τους. Για παράδειγμα, ας κατεβάσουμε το Airscreen.

6. Μετά την εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Άνοιγμα για να ανοίξετε την εφαρμογή.

7. Επιλέξτε Επιβεβαίωση στην οθόνη καλωσορίσματος.

8. Σαρώστε τον κωδικό QR στην οθόνη Ξεκινώντας με τη συσκευή σας iOS.

9. Πατήστε την επιλογή Ολόκληρη οθόνη στην οθόνη Ποιος τύπος περιεχομένου θέλετε να μοιραστείτε.

10. Στο iPhone σας, ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου κάνοντας κύλιση προς τα κάτω από πάνω δεξιά.

11. Πατήστε το εικονίδιο Screen Mirroring.

12. Τώρα, πατήστε στο όνομα της συσκευής Firestick. Η οθόνη της συσκευής σας iOS θα μεταδοθεί τώρα στο Firestick.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Screen Cast

Ακολουθεί η λίστα των εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταδώσετε το iPhone στο Firestick.

1. Αεροθόνη

ο Αεροθόνη Η εφαρμογή αναπτύχθηκε το 2018 και είναι διαθέσιμη δωρεάν. Η εφαρμογή απαιτεί έκδοση iOS 8.0 ή νεότερη.

  • Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει την εκτέλεση εφαρμογών στο παρασκήνιο, την εξατομίκευση των δυνατοτήτων της συσκευής, την ανάλυση Ultra High-Definition και τα κύρια πρωτόκολλα ασύρματης ροής όπως Airplay, Cast, Miracast, DLNA και Chromecast.
  • Το Airscreen σάς επιτρέπει επίσης να αντικατοπτρίζετε μια τεράστια γκάμα εφαρμογών, την εγγραφή οθόνης και να προστατεύετε το απόρρητο.
  • Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε διάφορες γλώσσες όπως αραβικά, κινέζικα, ολλανδικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, ιταλικά, ιαπωνικά, κορεατικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρωσικά, ισπανικά και βιετναμέζικα.
  • Η εφαρμογή επιτρέπει μια λειτουργία κοινής χρήσης οικογένειας με έως και έξι μέλη. Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει αγορές εντός εφαρμογής.

2. iWebTV για

iWebTV Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από την Swishly Inc το 2016 και είναι διαθέσιμη δωρεάν. Η εφαρμογή απαιτεί έκδοση iOS 12.0 ή νεότερη. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει επίσης να την κατεβάσετε σε ένα συσκευή iOS. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει μια λειτουργία κοινής χρήσης οικογένειας με έως και έξι μέλη. Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει διάφορες αγορές εντός εφαρμογής, όπως π.χ

  • iWebTV PRO για 6,99 $
  • Παράλειψη διαφημίσεων για 3,99 $
  • Λειτουργία επιφάνειας εργασίας για 3,99 $
  • Προεπισκόπηση πλήρους ανάλυσης για 3,99 $
  • Κατάργηση banner για 5,99 $, Αυτόματη επιλογή HD για 3,99 $
  • Ροή διακομιστή μεσολάβησης για το Chromecast με 9,99 $ και 0,99 $
  • Συνδρομή PRO για 0,99 $
  • Καταργήστε τη συνδρομή banner για 0,49 $
  8 Καλύτερο λογισμικό διαχείρισης αρχείων καταγραφής για ταχύτερη αντιμετώπιση προβλημάτων

3. Video & TV Cast για Fire TV

Video & TV Cast για Fire TV Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από την 2kit consulting και είναι διαθέσιμη δωρεάν. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει επίσης να την κατεβάσετε σε ένα συσκευή iOS.

  • Η εφαρμογή επιτρέπει μια λειτουργία κοινής χρήσης οικογένειας με έως και έξι μέλη.
  • Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει όλες τις τηλεοράσεις Fire (Stick, Player, Cube, τηλεοράσεις) και τις περισσότερες συσκευές Kindle Fire.
  • Μπορείτε να αγοράσετε μια έκδοση premium που κοστίζει 6,99 $ και να ξεμπλοκάρετε λειτουργίες όπως πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, σελιδοδείκτες, ενεργοποίηση της λειτουργίας επιφάνειας εργασίας, εξατομίκευση της αρχικής σελίδας και γρήγορη επαναφορά βίντεο προς τα εμπρός ή προς τα πίσω κατά την περιήγηση. Η έκδοση premium είναι μια εφάπαξ αγορά εντός εφαρμογής.

4. AllConnect για Fire TV

AllConnect για Fire TV Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από την Tuxera Inc το 2014 και είναι διαθέσιμη δωρεάν. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να μεταδώσετε το iPhone στο Firestick, πρέπει επίσης να το κατεβάσετε σε ένα συσκευή iOS.

  • Η εφαρμογή επιτρέπει μια λειτουργία κοινής χρήσης οικογένειας με έως και έξι μέλη.
  • Μπορείτε να αντικατοπτρίσετε τα περιεχόμενα του YouTube, του Facebook, του Vimeo, του TED και μερικών άλλων. Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει όλες τις μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των FLAC και mp3.
  • Αυτή η εφαρμογή διαθέτει διάφορες λειτουργίες, όπως αναπαραγωγή βίντεο στο παρασκήνιο και περιήγηση, ροή βίντεο YouTube HD, ευκολότερη πλοήγηση, εξατομίκευση θεμάτων και πολλά άλλα.
  • Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τη μετάδοση μέσων που είναι αποθηκευμένα στους διακομιστές πολυμέσων, όπως Plex, Twonky Server, PS3 Media Server, Windows Media Center, LaCie NAS, XBMC, Netgear ReadyMedia και πολλά άλλα.

5. Δέκτης AirPlayMirror

Δέκτης AirPlayMirror Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από τη NeoYantra Technologies το έτος 2017 και είναι διαθέσιμη με κόστος 2,99 $.

  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια δοκιμαστική έκδοση 15 λεπτών για να κατανοήσετε και να δοκιμάσετε τις λειτουργίες της εφαρμογής.
  • Πρέπει επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή σε μια συσκευή iOS.
  • Η εφαρμογή απαιτεί έκδοση iOS 7.1 ή νεότερη. Μπορείτε να αντικατοπτρίσετε έως και 4 συσκευές iOS ταυτόχρονα.
  • Η εφαρμογή διαθέτει επίσης έναν κωδικό πρόσβασης για τον περιορισμό των μη εξουσιοδοτημένων χρηστών. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος ή να μετακινήσετε το παράθυρο χύτευσης.
  • Αυτή η εφαρμογή δεν θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή περιεχομένου επί πληρωμή από τη συσκευή Airplay, η οποία προστατεύεται από DRM. Επίσης, αυτή η εφαρμογή έχει περιορισμένες δυνατότητες για ζωντανή τηλεόραση.
  Πώς να ταξινομήσετε δεδομένα σε σειρές στο Excel

6. AirBeamTV Mirroring Receiver

AirBeamTV Mirroring Receiver Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από την AirBeamTV BV το 2017 και είναι διαθέσιμη δωρεάν. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να μεταδώσετε το iPhone στο Firestick, πρέπει επίσης να το κατεβάσετε σε ένα συσκευή iOS. Η εφαρμογή είναι συμβατή με συσκευές iOS με έκδοση 13.0 ή νεότερη.

  • Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε περίπου 10 γλώσσες, όπως Αγγλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Απλοποιημένα Κινεζικά, Ισπανικά και Παραδοσιακά Κινέζικα. Προωθείται ως εναλλακτική λύση στο Chromecast.
  • Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει αγορές εντός εφαρμογής, όπως Μηνιαίο πρόγραμμα με όλες τις δυνατότητες για 4,99 $, Ετήσιο πρόγραμμα με όλες τις δυνατότητες για 14,99 $ και Πληρώστε μόνο ένα και χρησιμοποιήστε όλες τις δυνατότητες για 33,99 $.
  • Η εφαρμογή επιτρέπει μια λειτουργία κοινής χρήσης οικογένειας με έως και έξι μέλη.
  • Αυτές οι επαγγελματικές λειτουργίες περιλαμβάνουν την προσθήκη ήχου στο screencast, δωρεάν ενημερώσεις διάρκειας ζωής και υψηλότερη ανάλυση οθόνης 720p και 1080p.
  • Αυτή η εφαρμογή δεν είναι κατάλληλη για casting παιχνιδιών καθώς θα υπάρξει καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων. Τα Netflix, Disney και AppleTV+ δεν μπορούν να αντικατοπτριστούν χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.

7. Reflector 2–AirPlay Receiver

Reflector 2–Δέκτης AirPlay Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από την Squirrels LLC το 2014 και είναι διαθέσιμη για 6,99 $. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της εφαρμογής σε μια συσκευή iOS χρησιμοποιώντας τον ίδιο σύνδεσμο στο Firestick.

  • Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε διάφορες γλώσσες όπως αραβικά, κινέζικα, ολλανδικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιαπωνικά, κορεάτικα, ρωσικά και ισπανικά.
  • Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με συσκευές iOS με έκδοση 8 ή νεότερη. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αντικατοπτρίζετε πολλές συσκευές, να προστατεύετε χρησιμοποιώντας κωδικό pin για να αποφύγετε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες και επίσης να αντικατοπτρίζετε οθόνες υπολογιστών.
  • Η ποιότητα του βίντεο είναι υψηλή, το οποίο αξίζει το κόστος.

8. Αεροδέκτης

AirReceiver Η εφαρμογή αναπτύχθηκε το 2014 και είναι διαθέσιμη με κόστος 2,99 $. Η εφαρμογή υποστηρίζει το Google Screen Cast που εκτελείται στο παρασκήνιο και φορτώνει αυτόματα εξωτερικούς υπότιτλους όπως τα αρχεία .ass, .ssa και .srt μπορούν να τραβούν απευθείας περιεχόμενο πολυμέσων από τον διακομιστή NAS, να συγχρονίζουν ήχου με άλλες συσκευές AirExpress/AppleTV και μερικές άλλες.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Μπορούμε να συνδεθούμε στο Amazon Firestick χρησιμοποιώντας ένα hotspot για κινητά;

Απ. Ναι, μπορείτε να συνδέσετε το κινητό hotspot στο Amazon Firestick. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις δικτύου και, στη συνέχεια, στην επιλογή Δίκτυο στο Firestick. Επιλέξτε το όνομα της συσκευής και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για σύνδεση.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγούσε σχετικά με τον τρόπο μετάδοσης του iPhone στο Firestick. Ενημερώστε μας ποια από τις εφαρμογές που αναφέρονται παραπάνω σας βοήθησε καλύτερα. Ρίξτε τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν.