Πώς να μεταδώσετε μηνύματα σε ηχεία και οθόνες του Βοηθού Google

Εάν έχετε πολλά ηχεία Google Home ή Nest και έξυπνες οθόνες διάσπαρτα στο σπίτι σας, γιατί να μην τα χρησιμοποιήσετε ως σύστημα μετάδοσης; Αυτό ακριβώς μπορείτε να κάνετε με τον Βοηθό Google.

Η λειτουργία μετάδοσης του Google Assistant λειτουργεί σαν μια σύγχρονη ενδοεπικοινωνία. Μπορείτε να μεταδώσετε ένα μήνυμα στο δωμάτιο του παιδιού σας για να του πείτε ότι το δείπνο είναι έτοιμο ή να στείλετε ένα μήνυμα σε όλο το σπίτι όταν λείπετε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό.

Πριν μπούμε στη διαδικασία μετάδοσης μηνυμάτων, ας καλύψουμε μερικά βασικά. Μπορείτε να μεταδώσετε ένα μήνυμα από τον Βοηθό Google στο smartphone ή το tablet σας ή σε μια συσκευή Google Nest ή Home που αποτελεί μέρος του έξυπνου σπιτιού σας.

  Πώς να διαγράψετε μια ομαδική συνομιλία στο WeChat

Οι εκπομπές μπορούν να σταλούν σε κάθε συσκευή Google Nest ή Home στο σπίτι σας ή να κατευθυνθούν σε συγκεκριμένα δωμάτια και συσκευές. Είναι επίσης δυνατό να απαντήσετε σε ένα μεταδιδόμενο μήνυμα.

Εκκινήστε τον Βοηθό Google

Για να χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο ηχείο Google Home ή Nest ή Έξυπνη οθόνη, πρέπει απλώς να πείτε “Hey, Google” και μία από τις παρακάτω εντολές. Με ένα iPhone, iPad, ή Android συσκευή, πρέπει να εκκινήσετε τον Βοηθό Google.

Στο Android, υπάρχουν διάφοροι τρόποι εκκίνησης του Google Assistant. Το πρώτο είναι να πείτε “OK, Google” ή “Hey, Google”. Οι νεότερες συσκευές μπορούν να εκκινήσουν το Assistant με ένα σάρωση από την κάτω αριστερή ή δεξιά γωνία.

  Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης 911 σε ένα iPhone;

Εκκίνηση του Google Assistant στο Android.

Σε iPhone και iPad, πρέπει να εγκαταστήσετε το Εφαρμογή Google Assistant και εκκινήστε το από την αρχική οθόνη. Αφού ανοίξετε την εφαρμογή, πείτε “OK, Google” ή πατήστε το εικονίδιο “Μικρόφωνο” και ο Βοηθός θα αρχίσει να ακούει.

Ανοίξτε το Google Assistant στο iPhone.

Μεταδώστε ένα μήνυμα

Για να μεταδώσετε ένα μήνυμα σε κάθε συσκευή Google Nest ή Home στο σπίτι σας, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες εντολές:

“Αναμετάδοση [message].»
“Ανακοινώνω [message].»

Για να καθορίσετε πού θα μεταδοθεί το μήνυμα, χρησιμοποιήστε αυτές τις εντολές:

«Μετάδοση σε [room name] [message].»
«Μετάδοση σε [device name] [message].»

Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο φράσεων είναι ότι η πρώτη θα μεταδίδεται σε κάθε συσκευή του δωματίου, ενώ η δεύτερη θα εκπέμπει μόνο στην αναφερόμενη συσκευή. Μπορείτε να βρείτε το όνομα κάθε συσκευής και δωματίου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home iPhone, iPad, ή Android.

  Τι να κάνετε εάν χύσατε νερό ή καφέ στο φορητό υπολογιστή σας

Απαντήστε σε εκπομπή

Η απόκριση σε μια εκπομπή λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως η αποστολή. Αφού ο Βοηθός Google ολοκληρώσει την απαγγελία του μηνύματος από ένα ηχείο ή μια έξυπνη οθόνη, πείτε “Hey, Google” και τις ακόλουθες εντολές:

“Απάντηση [message].»
“Αποστολή απάντησης” (η Google θα παρακολουθήσει και θα ρωτήσει ποιο είναι το μήνυμα).

Η απάντησή σας θα σταλεί μόνο στην αρχική συσκευή εκπομπής. Εάν το αρχικό μήνυμα στάλθηκε από τηλέφωνο, θα λάβουν μια ειδοποίηση με την απάντησή σας. Εάν το αρχικό μήνυμα προήλθε από ηχείο Google Home ή Nest ή Έξυπνη οθόνη, η απάντησή σας θα παιχτεί δυνατά στη συσκευή.

Ειδοποίηση απόκρισης στο τηλέφωνο μετάδοσης.