Πώς να μεταδώσετε δωρεάν τα επεισόδια του South Park στο Chromecast

Το South Park είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής παράσταση κινουμένων σχεδίων γνωστή για την κοινωνική σάτιρα. Είναι επίσης δωρεάν να το παρακολουθήσετε στον ιστότοπο του Comedy Central και στο Hulu. Ολόκληρες εποχές είναι διαθέσιμες για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για φαγοπότι στο South Park. Το Hulu έχει υποστήριξη για το Chromecast, αλλά η ίδια η υπηρεσία είναι περιορισμένη σε τοπικό επίπεδο, αφήνοντάς σας λίγες επιλογές για τη ροή του South Park στο Chromecast σας. Ευτυχώς, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό που περιλαμβάνει το Plex, την απαραίτητη εφαρμογή για κάθε χρήστη του Chromecast και το κανάλι South Park για το Plex. Δείτε πώς μπορείτε να το προσθέσετε και να ξεκινήσετε το φαγοπότι στο South Park.

  Πώς να αλλάξετε τα δικαιώματα κάμερας και μικροφώνου ενός ιστότοπου στο Chrome

Εγκαταστήστε το Plex στην επιφάνεια εργασίας σας και ανοίξτε το. Για να προσθέσετε ένα κανάλι στο Plex, πρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτό από επιτραπέζιο υπολογιστή. Μεταβείτε στην καρτέλα Κανάλια και επιλέξτε “Κατηγορίες”. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να συμπληρωθεί η λίστα καναλιών, οπότε περιμένετε. Μπορείτε να βρείτε το κανάλι «South Park» στην κατηγορία «Χιούμορ».

Μόλις προστεθεί το κανάλι, είναι απλά θέμα μετάδοσης στο Chromecast σας. Για να το μεταδώσετε από τον υπολογιστή σας, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και την επέκταση Chromecast για Chrome.

Στο Plex, μεταβείτε στην καρτέλα Κανάλια και επιλέξτε το κανάλι South Park. Επιλέξτε ένα επεισόδιο και παίξτε το. Κάντε κλικ στο κουμπί Cast στο επάνω μέρος δίπλα στο κουμπί Ρυθμίσεις, επιλέξτε το Chromecast σας και είστε έτοιμοι.

  Πώς να κάνετε το Chrome για αναπαραγωγή ήχου σε ήχο Surround [Fix]

Στη συσκευή σας iOS ή Android, ανοίξτε την εφαρμογή Plex και μεταβείτε στα Κανάλια. Επιλέξτε το κανάλι South Park και, στη συνέχεια, το επεισόδιο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Πατήστε το κουμπί Cast και επιλέξτε τη συσκευή σας.

Το Plex δεν έχει πολλά μεγάλα κανάλια να προσφέρει, αλλά έχει μερικά που αξίζει να προσθέσετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε Comedy Central και Funny or Die αν ψάχνετε για γέλια, αν και τα κανάλια μπορεί να μην κάνουν όλο το περιεχόμενο διαθέσιμο δωρεάν. Για όποιον αναρωτιέται, όλα αυτά είναι νόμιμα. Δεν πειρατεύεις την παράσταση και δεν θα συλληφθείς. Να θυμάστε ότι η εκπομπή είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν και αυτός είναι απλώς ένας εναλλακτικός τρόπος για να την παρακολουθήσετε και να μεταδώσετε ροή στο Chromecast σας.

  Αποκλεισμός τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και αθλητικών spoiler στο Facebook και στο Twitter [Chrome]