Πώς να μεταβείτε στην αρχική οθόνη στο iPhone X

Το κουμπί αρχικής οθόνης στο iPhone X έχει αντικατασταθεί από την ένδειξη home. Είναι μια λεπτή μπάρα στην οθόνη που είναι βασικά ένα μαλακό κουμπί. Είναι πανταχού παρόν στο κάτω μέρος της οθόνης σας και αναγνωρίζει διάφορες νέες χειρονομίες που υποστηρίζει το τηλέφωνο. Η ένδειξη αρχικής οθόνης κάνει πολύ περισσότερα από ό,τι έκανε ποτέ το κουμπί αρχικής οθόνης. Στην πραγματικότητα, είναι συχνά εύκολο να εκτελέσετε κατά λάθος μια χειρονομία που δεν είχατε σκοπό να εκτελέσετε. Αυτό συμβαίνει με τα σκληρά κουμπιά και πολλοί χρήστες του iPhone X τραβούν πολλά τυχαία στιγμιότυπα οθόνης καθημερινά όταν προσπαθούν να κλειδώσουν το τηλέφωνό τους. Η αρχική ένδειξη κάνει πολλά, αλλά μια πολύ πιο βασική λειτουργία που εκτελεί είναι ότι σας μεταφέρει στην αρχική οθόνη του iPhone X.

  Πώς να αλλάξετε το μέγεθος χαρτιού στο Microsoft Word

Αρχική οθόνη στο iPhone X

Η ένδειξη αρχικής σελίδας δεν είναι ένα κουμπί, επομένως οι χρήστες πιθανότατα θα αναρωτιούνται πώς πηγαίνετε στην αρχική οθόνη του iPhone X μόλις ανοίξετε μια εφαρμογή. Πατώντας την ένδειξη δεν κάνει απολύτως τίποτα και σύροντας το δάχτυλό σας εμφανίζεται η εναλλαγή εφαρμογών. Η αρχική ένδειξη είναι πώς θα φτάσετε στην αρχική οθόνη του iPhone X, αλλά πρέπει να κατανοήσετε την ακριβή χειρονομία για να λειτουργήσει.

Για να μεταβείτε στην αρχική οθόνη του iPhone X, πατήστε και σύρετε την ένδειξη αρχικής οθόνης προς τα πάνω. Η εφαρμογή θα συρρικνωθεί και θα εξαφανιστεί στην αρχική οθόνη. Θυμηθείτε πώς σε άλλα μοντέλα iPhone, σύρετε προς τα επάνω μια εφαρμογή στο πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών για να την καταργήσετε. Αυτή η χειρονομία είναι η ίδια εκτός από το ότι σας επιστρέφει στην αρχική οθόνη. Εάν αφήσετε την ένδειξη αρχικής σελίδας στη μέση, καταλήγετε στην εναλλαγή εφαρμογών.

  Γιατί οι εφαρμογές iPhone "Pasting From" είναι άλλες εφαρμογές;

Αντικρουόμενες χειρονομίες

Ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τα τηλέφωνά τους έχει αλλάξει με το iPhone X. Οι χειρονομίες κάνουν περισσότερα από το να πηγαίνουν προς τα πίσω ή προς τα εμπρός σε μια εφαρμογή και ολόκληρη η οθόνη σας είναι βασικά μια επιφάνεια αφής και αυτή δεν είναι συμπεριφορά που γνωρίζουν οι μακροχρόνιοι χρήστες iPhone. Εδώ είναι μια γρήγορη αναφορά για τις τέσσερις χειρονομίες που είναι πιθανό να μπερδέψετε.

Σύρετε προς τα πάνω και προς τα δεξιά: Μεταβείτε στην επόμενη εφαρμογή

Σύρετε προς τα πάνω και αριστερά: μεταβείτε στην προηγούμενη εφαρμογή

  Πώς να συμπληρώσετε αυτόματα γράμματα από το AZ στο Excel

Σύρετε προς τα επάνω και αφήστε το όταν το δάχτυλό σας βρίσκεται στη μέση της οθόνης: ανοίξτε το πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών

Σύρετε προς τα επάνω και αφήστε το όταν εξαφανιστεί η εφαρμογή: μεταβείτε στην αρχική οθόνη του iPhone X

Θα χρειαστεί λίγη εξοικείωση. Τυχόν τυχαίες χειρονομίες που εκτελείτε οφείλονται κυρίως στο ότι η οθόνη του iPhone X είναι απίστευτα γρήγορη για να ανταποκρίνεται στην είσοδο αφής. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα εάν η Apple είχε επιτρέψει στους χρήστες να προσαρμόσουν το μέγεθος της ένδειξης σπιτιού ή την ταχύτητα αυτών των χειρονομιών, δεδομένου ότι διδάσκει στους χρήστες έναν ολοκαίνουργιο τρόπο αλληλεπίδρασης με τη συσκευή.