Πώς να μειώσετε την ένταση του λευκού χρώματος στο iPhone σας


Το iOS 9.3 πρόσθεσε το Night Shift, μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να βάψετε την οθόνη σας σε χρώμα σέπια, ώστε να κοιμάστε καλύτερα. Το χαρακτηριστικό όπως αποδεικνύεται είναι μια μεγάλη εξάντληση της μπαταρίας και από τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε ταυτόχρονα τη Night Shift και τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, εκτός εάν χρησιμοποιήσετε ένα hack για να το κάνετε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε μια αντιστάθμιση μεταξύ καλύτερου ύπνου ή ενός τηλεφώνου που θα εξαντλήσει την μπαταρία σας λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική μέθοδο, μπορείτε να δοκιμάσετε να μειώσετε την ένταση του λευκού χρώματος στο τηλέφωνό σας. Κάτι τέτοιο θα κάνει το λευκό χρώμα στο τηλέφωνό σας να φαίνεται πολύ λιγότερο φωτεινό. Είναι μια δυνατότητα που υπάρχει από το iOS 7.1, ώστε να μπορείτε να το κάνετε αυτό σε ένα iPhone 4 και ένα iPhone 6S και σε όλες τις άλλες συσκευές ενδιάμεσα.

  Πώς να προσθέσετε αριθμούς γραμμής σε ένα έγγραφο του Microsoft Word

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στα Γενικά> Προσβασιμότητα> Αύξηση αντίθεσης. Στην οθόνη Αύξηση αντίθεσης, ενεργοποιήστε την επιλογή «Μείωση λευκού σημείου» και η οθόνη σας θα εμφανίζεται αμέσως λιγότερο φωτεινή. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τον διακόπτη «Σκούρα χρώματα» και να κάνετε τα άλλα χρώματα να φαίνονται λιγότερο φωτεινά.

Δεν μπορούμε να σας δείξουμε πριν/μετά εδώ, καθώς η αλλαγή επηρεάζει τη φωτεινότητα της οθόνης που δεν μπορείτε να τραβήξετε σε ένα στιγμιότυπο οθόνης, αλλά αξίζει να δοκιμάσετε αν βρείτε ότι το λευκό είναι πολύ φωτεινό. Ο διακόπτης Reduce White Point προστέθηκε ξανά στο iOS 7.1 ως βελτίωση της δυνατότητας Προσβασιμότητας. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε μια λιγότερο εκτυφλωτικά φωτεινή οθόνη χωρίς ουσιαστικά να μειώσετε τη φωτεινότητα σε σημείο που είναι αδύνατο να διακρίνετε την οθόνη σας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για παλαιότερες συσκευές που δεν έλαβαν Night Shift ή συσκευές που χρησιμοποιούν έντονη χρήση και δεν διαθέτουν φόρτιση μπαταρίας για τη λειτουργία.

  Πώς να παρακολουθήσετε το Plex μαζί με φίλους