Πώς να μεγεθύνετε τις εικόνες χωρίς να παραμορφώσετε την ποιότητα

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ. Μπορούμε να τραβήξουμε εκπληκτικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μόνο με ένα smartphone και η λεπτομέρεια που αποτυπώνεται είναι συχνά συγκλονιστική. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη μεγέθυνσης των φωτογραφιών. Ανεξάρτητα από το πόσο εξαιρετική είναι η ποιότητα μιας φωτογραφίας, αν τη μεγεθύνετε πολύ, μπορεί και θα παραμορφωθεί. Το «ζουμ και βελτίωση» έχει τα όριά του. Εάν ξεκινάτε ήδη με μια μικρή, χαμηλής ποιότητας εικόνα που πρέπει να μεγεθύνετε, βλέπετε μια εικόνα χαμηλότερης ποιότητας στο τέλος. Ευτυχώς, υπάρχουν εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι μεγεθύνουν τις εικόνες χωρίς να αλλοιώνουν την ποιότητα. Το Let’s Enhance είναι μια τέτοια εφαρμογή που παρέχει αρκετά καλά αποτελέσματα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή τρέιλερ Netflix

Ας Ενισχύουμε λειτουργεί καλά, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να μεγεθύνετε μια εικόνα. Δοκιμάσαμε την εφαρμογή με ένα στιγμιότυπο οθόνης που είχε περικοπεί σε μικρότερο μέγεθος και με μια φωτογραφία. Η επεξεργασία της φωτογραφίας χρειάστηκε 6 ώρες ενώ το μικρό στιγμιότυπο οθόνης 2 λεπτά.

Μεγέθυνση εικόνων

Για να χρησιμοποιήσετε το Let’s Enhance, θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό στην υπηρεσία ή να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Επισκεφτείτε το Let’s Enhance και ανεβάστε μια εικόνα ή πέντε. Μην αλλάζετε το μέγεθος της εικόνας πριν τη ανεβάσετε. Το Let’s Enhance δεν σας ρωτά σε ποιο μέγεθος θέλετε να μεγεθύνετε την εικόνα. Παίρνει την αρχική φωτογραφία που έχετε και αλλάζει το μέγεθός της όσο περισσότερο μπορεί χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα.

  Πώς να διορθώσετε τη λήψη του συνημμένου είναι απενεργοποιημένη στο Gmail

Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι η εφαρμογή να ολοκληρώσει την επεξεργασία της εικόνας και όπως είπαμε νωρίτερα, μπορεί να χρειαστούν ώρες. Αυτή δεν είναι μια εφαρμογή γρήγορης λύσης.

Μόλις το Let’s Enhance ολοκληρώσει τη μεγέθυνση των εικόνων, θα σας δείξει τρεις διαφορετικές παραλλαγές που μπορείτε να κατεβάσετε. anti-jpeg, βαρετό και μαγικό. Η έκδοση anti-jpeg ενδέχεται να μην είναι πάντα διαθέσιμη.

Και οι δύο εκδόσεις έχουν αλλάξει μέγεθος στο ίδιο μέγεθος, ωστόσο, υπάρχει διαφορά στην ποιότητα. Η μαγική έκδοση φαίνεται να είναι καλύτερη από άποψη ποιότητας, αν και θα πρέπει να κρίνετε μόνοι σας ποια έκδοση των μεγεθυσμένων εικόνων είναι καλύτερη.

  3 υπέροχοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τη συνάρτηση Count στο Excel

Μπορείτε να συγκρίνετε την εικόνα που χρησιμοποιήσαμε παρακάτω. Αρχικά ήταν μια εικόνα 768×146. Το παρακάτω δείχνει το ίδιο μέγεθος εικόνας με το IrfanView και με το Let’s Enhance. Σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε την εφαρμογή μόνοι σας, επειδή η εικόνα έχει ακόμα συμπιεστεί όταν συρράφτηκε μεταξύ τους. Η διαφορά στην ποιότητα είναι πιο αισθητή γύρω από το κείμενο.

Υποψιαζόμαστε ότι δεν θα είναι όλα τα αποτελέσματα με αυτήν την εφαρμογή εξαιρετικά. Αυτό είναι δεδομένο με εφαρμογές όπως αυτή. Συχνά, έχει να κάνει με την αρχική ποιότητα μιας εικόνας και αν η εικόνα που χρησιμοποιήσατε ήταν ήδη κακής ποιότητας στην αρχή, θα πρέπει να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας.