Πώς να μάθετε πού εργάζεται κάποιος δωρεάν

Οι άνθρωποι μερικές φορές θα ήθελαν να μάθουν πώς να μάθουν πού εργάζεται κάποιος δωρεάν, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι θέλουν να βρουν το χώρο εργασίας κάποιου. Μπορεί να οφείλεται στο ότι οι άνθρωποι θα ήθελαν να εκπλήξουν κάποιον εμφανίζοντάς τους στο χώρο εργασίας τους ή οι άνθρωποι μπορούν να αναζητήσουν τη διεύθυνση εργασίας κάποιου επειδή μπορεί να χρειαστεί να εισπράξουν ένα χρέος από το άτομο. Σε κάθε περίπτωση, η μη αυτόματη αναζήτηση της διεύθυνσης εργασίας κάποιου μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι δύσκολη. Μπορείτε τώρα να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για να βρείτε τη διεύθυνση κάποιου χωρίς να γνωρίζουν Άτομα που αναρωτιούνται επίσης πώς να μάθουν αν κάποιος εργάζεται για μια εταιρεία μπορούν δυσκολεύεστε να προσδιορίσετε, Ακολουθώντας τον οδηγό μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τη διεύθυνση εργασίας κάποιου χωρίς κόστος. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

Πώς να μάθετε πού εργάζεται κάποιος δωρεάν

Εδώ έχουμε παραθέσει τις πιθανές μεθόδους για να μάθετε τον τόπο εργασίας κάποιου.

Μέθοδος 1: Χρήση μηχανών αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για τους ανθρώπους που αναρωτιούνται πώς να μάθουν πού εργάζεται κάποιος δωρεάν, καθώς είναι εύκολο και μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα πολύ γρήγορα. Η εκτέλεση αυτού είναι σημαντική για να μάθετε πώς να μάθετε εάν κάποιος εργάζεται για μια εταιρεία.

  • Οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης μπορεί να φέρουν τυχαίες πληροφορίες με το ίδιο όνομα και αριθμό, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ταξινομηθούν όλες οι πληροφορίες ταυτόχρονα.
  • Μπορείτε επίσης να περιορίσετε την αναζήτηση παρέχοντας ορισμένες επιπλέον λεπτομέρειες, όπως τη διεύθυνση του ατόμου κ.λπ.
  • Μερικές από τις μηχανές αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι Google, Bing, Σαφάρι, Duckduckgoκαι τα λοιπά.

Μέθοδος 2: Ρωτήστε τα μέλη της οικογένειας

Μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να μάθετε πού εργάζεται κάποιος δωρεάν ρωτώντας ένα μέλος της οικογένειας, ρωτώντας διάφορα μέλη της οικογένειας είναι ένας καλός τρόπος για να επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες για κάποιον, εάν γνωρίζετε ένα άτομο που είναι συνάδελφος του ατόμου που αναζητάτε , μπορείτε σίγουρα να τους ζητήσετε να γνωρίζουν τη διεύθυνση εργασίας για να βρείτε τον τόπο εργασίας κάποιου.

Μέθοδος 3: Αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης είναι ο κόμβος όπου οι άνθρωποι συνδέονται κυρίως. Απαιτεί περισσότερη υπομονή κατά την αναζήτηση μέσω των social media καθώς μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρο. Το καλύτερο μέρος για να πάτε για την αναζήτηση είναι το LinkedIn, το LinkedIn είναι ο ιστότοπος για την αναζήτηση ατόμων που εργάζονται σε ένα γραφείο.

  Πώς να αποκτήσετε ένα φτηνό πιστοποιητικό SSL από το SSLS.COM [+ 7 Alternatives]

Το LinkedIn ονομάζεται επίσης επαγγελματικός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης. αυτά σας επιτρέπουν να αναζητήσετε κάποιον μέσω της πλατφόρμας και να λάβετε τις λεπτομέρειες της εργασίας. Αυτή η μέθοδος είναι μια δωρεάν τεχνική και είναι μια βιώσιμη λύση για όσους αναρωτιούνται πώς να μάθουν πού εργάζεται κάποιος δωρεάν.

Μπορείτε να ελέγξετε για την εργασιακή εμπειρία κάποιου στην πλατφόρμα του LinkedIn και άλλες λεπτομέρειες. Μπορείτε επίσης να βρείτε τις διευθύνσεις εργασίας των ανθρώπων στο Facebook, αν και είναι σπάνιο κάποιος να συμπεριλάβει τον χώρο εργασίας του και τις διευθύνσεις στις οποίες αξίζει να ψάξετε σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε πληροφορίες μόνο για το LinkedIn.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο αναζήτησης ατόμων

Με τη βοήθεια ενός εργαλείου αναζήτησης επαγγελματιών ανθρώπων ή ενός ιστότοπου, μπορείτε να αποκαλύψετε τόνους πληροφοριών για ένα άτομο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το εργαλείο το καθιστά δυνατό κοσκίνοντας δισεκατομμύρια αρχεία και παρέχει προσωπικές πληροφορίες, στοιχεία επικοινωνίας και αρχεία απασχόλησης και όλα αυτά θα είναι ακριβή και ενημερωμένα. Η αναζήτηση αυτών των αρχείων είναι επίσης απολύτως νόμιμη. Ακολουθούν μερικά άτομα που αναζητούν ιστότοπους για να βρουν τον τόπο εργασίας κάποιου.

Σημείωση: Ορισμένες κυβερνήσεις περιορίζουν την αναζήτηση διευθύνσεων εργασίας ή αρχείων για την εκτέλεση προσλήψεων ή άλλους σκοπούς, όπως αναφέρεται στον νόμο περί δίκαιης αναφοράς πιστώσεων (FCRA).

1. TruthFinder

Το TruthFinder είναι ένα από τα καλύτερα άτομα που αναζητούν ιστότοπους που χρησιμοποιούνται για ελέγχους ιστορικού. Η αναζήτηση γρήγορων δημόσιων αρχείων όχι μόνο σας εγγυάται πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες φόντου και επαφές, αλλά σας παρέχει επίσης το ποινικό ιστορικό ενός ατόμου. Επίσης, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες, όπως άδειες γάμου, πιστοποιητικά διαζυγίου και εντολές υποστήριξης παιδιών.

1.Μεταβείτε στο TruthFinder επίσημη ιστοσελίδα.

2. Εισαγάγετε το πλήρες όνομα του ατόμου που αναζητάτε και κάντε κλικ στο κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ για να πραγματοποιήσετε μια εις βάθος αναζήτηση του ατόμου.

3. Υπάρχουν επίσης επιλογές φίλτρου για αποτελεσματικό φιλτράρισμα, υπάρχουν φίλτρα όπως η πόλη και η πολιτεία για να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης.

4. Περιμένετε λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί η αναζήτηση, το TruthFinder παρέχει έναν πλήρη έλεγχο ιστορικού και παρέχει την αναφορά.

5. Μόλις η αναφορά είναι έτοιμη, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ιστοσελίδα για να δείτε το Ιστορικό εργασιών. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία του ατόμου.

6. Διατίθενται επίσης λεπτομέρειες όπως τα στοιχεία επικοινωνίας ενός ατόμου, τα προφίλ γνωριμιών, τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα ποινικά και οικονομικά αρχεία.

2. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified είναι ένας άλλος ιστότοπος για την αναζήτηση αρχείων ατόμων. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας ενός ατόμου, την κατάσταση απασχόλησης και τα στοιχεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Βοηθά στη συγκέντρωση όλων των δημόσιων αρχείων με ένα κλικ.

1. Επισκεφτείτε το BeenVerified δικτυακός τόπος.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε το Όνομα και το Επώνυμο του ατόμου και κάντε κλικ στο κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ για να εκτελέσετε την αναζήτηση.

  8 δωρεάν εργαλεία συμπίεσης εικόνας για να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπου

3. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε το όνομα του ατόμου, μπορείτε να το αναζητήσετε με μια διεύθυνση Email ή ακόμα και έναν αριθμό τηλεφώνου επίσης.

4. Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί αναζήτησης, ο ιστότοπος σας ζητά να εισαγάγετε την ΠΟΛΗ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, να εισαγάγετε τις πληροφορίες και να κάνετε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να ολοκληρώσετε την εισαγωγή των στοιχείων και να δημιουργήσετε μια αναφορά, σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για τα στοιχεία τους στη συνέχεια κάντε κλικ στο Δεν είμαι σίγουρος το κουμπί σύνδεσης που υπάρχει ακριβώς κάτω από τη διεπαφή.

5. Ο ιστότοπος μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να δημιουργήσει την αναφορά. Μόλις ολοκληρωθεί, θα μπορείτε να δείτε μια λεπτομερή αναφορά σχετικά με το άτομο στην οθόνη.

6. Για να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με την εργασία του ατόμου, κάντε κλικ στην ενότητα Εργασίες & Εκπαίδευση που υπάρχει στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας, αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τα στοιχεία απασχόλησης του ατόμου καθώς και τις διευθύνσεις εργασίας.

3. Spokeo

Το Spokeo είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος για την εκτέλεση ελέγχου ιστορικού, αποτελείται από μια τεράστια βάση δεδομένων και οι επιλογές αναζήτησης περιλαμβάνουν αναζήτηση με βάση το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email κ.λπ.

1. Επισκεφθείτε το Spokeo δικτυακός τόπος.

2. Εισαγάγετε το όνομα του ατόμου που αναζητάτε στο πεδίο και κάντε κλικ στο κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.

3. Για να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία και μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια επιλογή για να προσθέσετε άλλες λεπτομέρειες, όπως η ηλικία.

4. Περιμένετε λίγα λεπτά για να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το άτομο που αναζητάτε. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Πρόσθετες πληροφορίες για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τον χώρο εργασίας.

5. Στην ενότητα Εργασία θα εμφανιστεί η τρέχουσα εργασία του ατόμου, η αναφορά θα αποτελείται επίσης από προηγούμενους χώρους εργασίας στους οποίους έχει εργαστεί το άτομο.

Μέθοδος 5: Εκτελέστε αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου

Η αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση είναι μια μέθοδος για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το επαγγελματικό υπόβαθρο κάποιου, η εισαγωγή του αριθμού τηλεφώνου του στους ιστότοπους που αναφέρονται παρακάτω μπορεί να είναι χρήσιμη και μπορεί να φέρει πληροφορίες για το άτομο που θέλατε.

Μερικές φορές, μπορείτε επίσης να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες στον ιστότοπο όπου μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τη διεύθυνση και το όνομα για να λάβετε τις ίδιες πληροφορίες, θυμηθείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία προσεκτικά για να λάβετε σωστά τα αποτελέσματα. Εδώ είναι μερικές αντίστροφη τηλεφωνική υπηρεσία αναζήτησης για να βρείτε τον τόπο εργασίας κάποιου.

1. Truecaller

Truecaller είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες αναζήτησης τηλεφώνου που διατίθενται δωρεάν, μπορείτε να αναζητήσετε οποιονδήποτε αριθμό και να λάβετε τα στοιχεία ενός ατόμου, μερικές φορές η αναφερόμενη εργασία δεν θα είναι τόσο λεπτομερής, αλλά μπορεί να αποκαλύψει τις βασικές πληροφορίες εργασίας για το άτομο.

  8 καλύτερες λύσεις φιλοξενίας VPS με δωρεάν δοκιμή το 2022

1. Το Truecaller χρησιμοποιείται από περισσότερα από 320 εκατομμύρια άτομα για την αναγνώριση ατόμων και της δουλειάς τους.

2. Το Truecaller επιτρέπει την ακριβή και μεγαλύτερη προστασία από τηλεπωλητές, ανεπιθύμητα μηνύματα κ.λπ., παρέχοντάς σας πληροφορίες για αυτούς

3. Λόγω αυτής της προστασίας, η λειτουργία αυτόματου αποκλεισμού είναι ενεργοποιημένη στην εφαρμογή. Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή Truecaller, η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να αποκλείσετε περιττές κλήσεις κατά την αναζήτηση της διεύθυνσης εργασίας ενός ατόμου.

2. Λευκές σελίδες

Λευκές σελίδες προσφέρει υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τη διεύθυνση εργασίας κάποιου, μπορείτε ακόμη και να βρείτε τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και άλλες εγγραφές. Πάνω από 500 εκατομμύρια αριθμοί αποθηκεύονται στον ιστότοπο. Αυτό σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε δωρεάν αναζητήσεις και είναι πολύτιμη μέθοδος για άτομα που αναρωτιούνται πώς να μάθουν πού εργάζεται κάποιος δωρεάν.

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Whitepages και κάντε κλικ στο τηλέφωνο Reverse που υπάρχει πάνω από τη γραμμή αναζήτησης.

2. Πληκτρολογήστε τον αριθμό και κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση για αναζήτηση στις εγγραφές.

3. Μέσω αυτού μπορείτε να βρείτε τα δημόσια αρχεία και να βρείτε τη διεύθυνση εργασίας του ατόμου.

3. AnyWho

AnyWho Ο ιστότοπος σάς βοηθά να βρείτε τη διεύθυνση εργασίας κάποιου μέσω μιας αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να πραγματοποιήσετε την αναζήτηση.

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της AnyWho και μεταβείτε στην καρτέλα Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου.

2. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου στο πλαίσιο Τηλέφωνο (απαιτείται) και κάντε κλικ στο FIND.

3. Ο ιστότοπος θα σας παρέχει τα στοιχεία της διεύθυνσης εργασίας του ατόμου.

Μέθοδος 6: Αναζήτηση μέσω ιδιωτικού ερευνητή (με πληρωμή)

Ένας ιδιωτικός ερευνητής είναι ένας εξουσιοδοτημένος ερευνητής που μπορεί να ανακαλύψει πληροφορίες για κάποιον, συνήθως τείνουν να εργάζονται επίσημα, κάτι που του επιτρέπει να χρησιμοποιεί τις γνώσεις του κλάδου που βοηθούν στην αναζήτηση των στοιχείων εργασίας των ανθρώπων. Όσοι αναρωτιούνται πώς να βρουν τον τόπο εργασίας κάποιου μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη μέθοδο.

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε το γεγονός ότι όπου κι αν προσλάβετε έναν επαγγελματία ιδιωτικό ερευνητή, θα πραγματοποιήσει έρευνα μέσω δημόσιων αρχείων, Επιπλέον, έχουν επίσης το δικαίωμα να μοιραστούν όποια από τις πληροφορίες βρήκαν στην τοπική αστυνομία για οποιαδήποτε έρευνα .

Η απόκτηση ενός τοπικού ιδιωτικού ερευνητή είναι εύκολη, καθώς χρειάζεται μόνο μια αναζήτηση στο google για να βρείτε έναν αξιόπιστο, λάβετε υπόψη ότι ένας ιδιωτικός ερευνητής θα κοστίσει πολλά χρήματα, επομένως αποφασίστε το ποσό που πρόκειται να πληρώσετε εξετάζοντας ορισμένους ερευνητές πριν πρόσληψη ενός.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Εμφανίζεται η Απασχόληση του ατόμου στα δημόσια αρχεία;

Απ. Ναι, μία από τις πιο πολύτιμες πληροφορίες που θα μπορούσατε να βρείτε στα δημόσια αρχεία είναι το ιστορικό εργασίας του ατόμου με προηγούμενους εργοδότες.

***

Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες ή ο οδηγός σχετικά με το Πώς να μάθετε πού εργάζεται κάποιος δωρεάν ήταν χρήσιμες και μπορέσατε να βρείτε τη διεύθυνση εργασίας του ατόμου που αναζητάτε, ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους λειτούργησε για να βρείτε τη διεύθυνση κάποιου μέρος εργασίας. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, αναφέρετέ τις στα σχόλια παρακάτω.