Πώς να μάθετε εάν κάποιος σας μπλόκαρε στο Discord

Όπως και άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, το Discord σάς επιτρέπει επίσης να αποκλείετε χρήστες με τους οποίους δεν ενδιαφέρεστε να αλληλεπιδράσετε. Αν και είναι εύκολο να αποκλείσετε κάποιον στο Discord, το να καταλάβετε εάν έχετε αποκλειστεί μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές. Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα που θα σας βοηθήσει να μάθετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Discord.

Ελέγξτε εάν κάποιος σας μπλόκαρε λόγω διαφωνίας: 5 αποτελεσματικές μέθοδοι (2022)

Αντιδράστε στο Μήνυμα του Χρήστη

Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Discord είναι να αντιδράσετε στα μηνύματά του. Ανοίξτε το ιστορικό άμεσων μηνυμάτων του ατόμου και αντιδράστε σε ένα μήνυμα που σας έστειλε. Εάν μπορείτε να αντιδράσετε στο μήνυμα, δεν είστε αποκλεισμένοι. Σε περίπτωση που εμφανιστεί ένα εφέ ανακίνησης όταν αντιδράτε στο μήνυμα ενός χρήστη, αυτός ο χρήστης σας έχει αποκλείσει. Εάν δεν έχετε προσωπικό ιστορικό συνομιλιών ή εάν διέγραψαν όλα τα μηνύματα Discord, θα μπορούσατε να εντοπίσετε το μήνυμα του ατόμου σε έναν κοινό διακομιστή και να προσπαθήσετε να αντιδράσετε εκεί.

  Πώς να προσθέσετε ή να αλλάξετε το banner προφίλ στο Discord

Ελέγξτε τη λίστα των φίλων σας

Ένας τρόπος για να ελέγξετε γρήγορα εάν ένα άτομο σας έχει αποκλείσει είναι να ελέγξετε τη λίστα των φίλων σας. Εάν ήσασταν φίλοι στο παρελθόν στην εφαρμογή συνομιλίας και ο χρήστης έχει ξαφνικά εξαφανιστεί από τη λίστα φίλων σας (προσβάσιμος κάνοντας κλικ στο λογότυπο Discord στο αριστερό πλαίσιο), είτε σας έχει αποκλείσει είτε σας έχει αφαιρέσει φίλους. Αν και αυτό δεν είναι αδιαμφισβήτητο στοιχείο που υποδηλώνει ότι ο χρήστης σας έχει αποκλείσει, πρέπει να ανατρέξετε στην επόμενη ενότητα για να επιβεβαιώσετε το ίδιο.

Στειλε ΑΙΤΗΜΑ φιλιας

Εάν δεν είδατε τον χρήστη στη λίστα φίλων σας, δοκιμάστε να του στείλετε ένα αίτημα φιλίας. Εάν ολοκληρωθεί το αίτημα φιλίας, δεν αποκλείεστε. Από την άλλη πλευρά, εάν δείτε ένα “Friend Request Failed – Hm, δεν λειτούργησε. Ελέγξτε ξανά ότι η χρήση κεφαλαίων, ορθογραφία, τυχόν κενά και αριθμοί είναι σωστά», μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αποκλειστήκατε.

Ελέγξτε τις Πληροφορίες χρήστη στην ενότητα Προφίλ

Πληροφορίες χρήστη πριν από τον αποκλεισμό (αριστερά) vs Πληροφορίες χρήστη μετά τον αποκλεισμό (δεξιά)

Μια άλλη βιώσιμη μέθοδος για να δείτε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Discord είναι να ελέγξετε τα στοιχεία χρήστη του ατόμου. Εάν δεν βλέπετε το βιογραφικό τους και ο χρήστης είχε συνδέσει το Spotify με το Discord για να φιλοξενήσει πάρτι ακρόασης Spotify, το πιθανότερο είναι ότι σας έχει αποκλείσει στο Discord. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι αυτή η μέθοδος δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο άλλες, καθώς θα μπορούσαν απλώς να έχουν αφαιρέσει το βιογραφικό και να αποκρύψουν την ενσωμάτωση της εφαρμογής από το προφίλ τους.

  8 τρόποι για να εξατομικεύσετε τον λογαριασμό Discord σας

Δοκιμάστε να στείλετε ένα μήνυμα διαφωνίας

Τέλος, μια μέθοδος για τους τολμηρούς εδώ. Θα μπορούσατε να τους στείλετε ένα μήνυμα για να ελέγξετε αν σας απέκλεισαν. Εάν κάποιος χρήστης σας έχει αποκλείσει, το μήνυμά σας δεν θα παραδοθεί. Αντίθετα, θα δείτε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα από το bot Clyde Discord.

«Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματός σας. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή δεν μοιράζεστε έναν διακομιστή με τον παραλήπτη ή ο παραλήπτης δέχεται μόνο απευθείας μηνύματα από φίλους», αναφέρει το μήνυμα σφάλματος. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το άτομο σας έχει όντως μπλοκάρει.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Discord (Desktop)

Για να αποκλείσετε κάποιον στο Discord, κάντε κλικ στο avatar του για να ανοίξετε το προφίλ του. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κάθετο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία του αναδυόμενου παραθύρου του προφίλ. Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε «Αποκλεισμός» και τελειώσατε. Η εφαρμογή θα αποκλείσει πλέον με επιτυχία τον χρήστη και δεν μπορεί πλέον να σας στείλει μήνυμα.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον γονικό έλεγχο στο Discord

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Discord (Android, iOS)

Για να αποκλείσετε έναν χρήστη Discord που χρησιμοποιεί την εφαρμογή για κινητά Android ή iOS, ανοίξτε το προφίλ του ατόμου, πατήστε το εικονίδιο με τις ελλείψεις (οριζόντιες τρεις κουκκίδες) στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Αποκλεισμός”. Και αυτό είναι όλο. Αποκλείσατε επιτυχώς τον χρήστη σε αυτήν τη δημοφιλή εφαρμογή συνομιλίας παιχνιδιών.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Τι συμβαίνει εάν αποκλειστείτε στο Discord;

Όταν κάποιος σας αποκλείει στο Discord, δεν μπορείτε να του στείλετε μηνύματα ή να δείτε τα στοιχεία χρήστη του.

Ε: Μπορούν οι αποκλεισμένοι χρήστες να δουν την εικόνα προφίλ μου στο Discord;

Ναι, οι χρήστες του Discord μπορούν να δουν την εικόνα του προφίλ σας ακόμα κι αν τους έχετε αποκλείσει.

Ε: Το Discord θα παραδώσει μηνύματα αφού σας ξεμπλοκάρει;

Όχι, το Discord δεν παραδίδει μηνύματα όταν είστε αποκλεισμένοι. Τα μηνύματά σας δεν θα αποστέλλονται αυτόματα όταν ξεμπλοκαριστείτε.

Μάθετε εάν έχετε αποκλειστεί στο Discord

Λοιπόν, ορίστε το! Εάν ακολουθήσετε οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες μεθόδους, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Discord ή έχει διαγράψει τον λογαριασμό του στο Discord. Εάν βρήκατε αυτόν τον οδηγό χρήσιμο, μην ξεχάσετε να διαβάσετε τον άλλο αναλυτικό οδηγό μας σχετικά με το πώς να βρείτε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Instagram και μια λίστα μεθόδων για να μάθετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο WhatsApp.