Πώς να μάθετε από ποια εφαρμογή iMessage είναι ένα αυτοκόλλητο


Οι εφαρμογές iMessage ως επί το πλείστον είναι αυτοκόλλητα. Άλλα είναι δωρεάν, άλλα πληρώνονται. Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι τίτλοι ψυχαγωγίας έχουν κυκλοφορήσει εφαρμογές αυτοκόλλητων για iMessages. Υπάρχουν αυτοκόλλητα για τα Moana, The Avengers, Star Wars, Pokèmon και Simon’s Cat. Η λίστα είναι ατελείωτη. Πολλά αυτοκόλλητα προέρχονται από πολύ δημοφιλείς τίτλους και αναγνωρίζονται εύκολα, αλλά δεν είναι όλα τα αυτοκόλλητα έτσι. Εάν ο φίλος σας σας στείλει ένα αυτοκόλλητο iMessage ή εάν το έχετε χρησιμοποιήσει αλλά δεν θυμάστε από ποια εφαρμογή ήταν, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να μάθετε από ποια εφαρμογή iMessage είναι ένα αυτοκόλλητο.

  Πώς να αξιολογήσετε και να αναλύσετε μια καλή φωτογραφία

Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα και μεταβείτε στο νήμα συνομιλίας που στείλατε ή λάβατε το αυτοκόλλητο. Πατήστε παρατεταμένα το αυτοκόλλητο και περιμένετε να εμφανιστεί η γραμμή αντιδράσεων. Η γραμμή αντιδράσεων συνοδεύεται από μενού. Αυτό το μενού έχει μια επιλογή “Αντιγραφή” και “Περισσότερα” για συνηθισμένα μηνύματα, αλλά όταν πατάτε παρατεταμένα ένα αυτοκόλλητο, έχετε μια πρόσθετη επιλογή για λεπτομέρειες αυτοκόλλητου.

Υπάρχει μία από τις δύο επιλογές που μπορείτε να δείτε σε αυτό το μενού όταν πατάτε παρατεταμένα ένα αυτοκόλλητο. Λεπτομέρειες αυτοκόλλητου και από [App Name]. Σας λένε από ποια εφαρμογή iMessage προέρχεται ένα αυτοκόλλητο.

Λεπτομέρειες αυτοκόλλητου

Η επιλογή Λεπτομέρειες αυτοκόλλητου εμφανίζεται όταν δεν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή αυτοκόλλητων στη συσκευή σας. Όταν πατάτε παρατεταμένα ένα αυτοκόλλητο που έχει σταλεί από έναν φίλο, αυτή η επιλογή θα σας δείξει ακριβώς από ποια εφαρμογή προήλθε το αυτοκόλλητο. Θα ανοίξει τη σελίδα καταστήματος της εφαρμογής στην εφαρμογή Μηνύματα και μπορείτε να την κατεβάσετε.

  Δείτε όλα τα r/βίντεο ως κανάλι και παραλείψτε το κλικ μέσω συνδέσμων [Web]

Από την εφαρμογή

Το Από [App Name] Η επιλογή εμφανίζεται στο μενού όταν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή αυτοκόλλητων στο τηλέφωνό σας αλλά είναι ανενεργή. Κανονικά, οι εφαρμογές αυτοκόλλητων που απενεργοποιείτε καταργούνται αυτόματα. Δεν ισχύει το ίδιο για τις εφαρμογές αυτοκόλλητων που είναι επίσης αυτόνομες εφαρμογές. Για αυτές τις εφαρμογές θα δείτε το “Από [App Name]επιλογή.