Πώς να μάθετε αν κάποιος σας περιόρισε στο Instagram Story

Το Instagram έχει μια μεγάλη τρέλα σε όλες τις γενιές. Μπορείτε εύκολα να βρείτε νέους έως ηλικιωμένους που προσπαθούν να δοκιμάσουν τις νέες δυνατότητες του Instagram, όπως φίλτρα κάμερας, καρούλια, αποστολή DM κ.λπ. Εάν είστε περίεργοι για αυτές τις δυνατότητες και αναζητάτε να μάθετε περισσότερα για το Instagram, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Είμαστε εδώ για να σας διαφωτίσουμε για το πώς να μάθετε αν κάποιος σας περιόρισε την ιστορία του Instagram και πώς να μάθετε εάν κάποιος σας περιόρισε στο Instagram DM.

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας περιόρισε στο Instagram Story

Ο περιορισμός σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι διασκεδαστικός, αλλά πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσετε αυτήν την περίπτωση πριν ενεργήσετε. Μπορείτε εύκολα να το ξεκινήσετε ελέγχοντάς το από τον δικό σας λογαριασμό Instagram με τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα!

  Πώς να απενεργοποιήσετε την κατάσταση δραστηριότητας στο Instagram

Τι συμβαίνει όταν κάποιος σας περιορίζει στο Instagram;

Υπάρχουν μερικά σημεία που μπορείτε να ελέγξετε σχετικά με το πώς να γνωρίζετε εάν κάποιος σας περιορίζει στην ιστορία του Instagram ή στο DM:

  • Δεν θα μπορείτε πλέον να βλέπετε την ενεργή κατάστασή τους στα άμεσα μηνύματα. Είτε είναι online είτε όχι, θα στερηθείτε αυτή τη γνώση.
  • Τα απευθείας μηνύματά σας προς αυτούς είτε θα βρίσκονται αδιάβαστα είτε στο αίτημα μηνύματός τους, επομένως σε εκκρεμότητα.
  • Τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις τους θα είναι ορατά μόνο σε αυτούς και σε εσάς.

Αν κάποιος με περιορίσει στο Instagram, μπορώ να δω την ιστορία του;

Ναι, ακόμα κι αν κάποιος σας έχει περιορίσει στο Instagram, μπορείτε να δείτε την ιστορία του. Ο περιορισμός δεν σας εμποδίζει να προβάλετε το προφίλ, την ιστορία ή τα βίντεο του ατόμου.

Εάν κάποιος σας περιορίσει στο Instagram, μπορείτε να δείτε τα like του;

Ναι, ο περιορισμός δεν εμποδίζει έναν περιορισμένο χρήστη Instagram να βλέπει προφίλ, likes και σχόλια. Μπορείτε να δείτε επισημάνσεις “μου αρέσει” στην ανάρτηση κάποιου, ακόμη κι αν έχει περιορίσει τον λογαριασμό σας.

  Πώς να κεντράρετε ή να επανατοποθετήσετε το βιογραφικό σας στο Instagram

Αν κάποιος με περιόρισε στο Instagram, μπορώ να του στείλω μήνυμα;

Ναι, αν κάποιος σας περιορίσει στο Instagram, μπορείτε ακόμα να του στείλετε μήνυμα. Οι περιορισμένοι χρήστες μπορούν να δουν το προφίλ των άλλων, όπως και κάθε άλλος χρήστης του Instagram. Μπορούν επίσης να στείλουν απευθείας μηνύματα στο άτομο που τα έχει περιορίσει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το μήνυμά σας θα μεταβεί κατευθείαν στην ενότητα αιτημάτων των άμεσων μηνυμάτων ή δεν θα ξέρετε αν έχουν διαβάσει τα μηνύματά σας ή όχι.

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας περιόρισε στο Instagram;

Το να ελέγξετε αν κάποιος σας περιόρισε στο Instagram είναι πολύ εύκολο. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το ελέγξετε.

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό ενός κοινού φίλου για να δείτε εάν ο άλλος χρήστης σας έχει περιορίσει ή όχι. Εάν περιοριστεί, ο κοινός χρήστης δεν θα μπορεί να δει το σχόλιό σας στην ανάρτηση του χρήστη που σας έχει περιορίσει.
  • Μπορείτε επίσης να το ελέγξετε στέλνοντας στον χρήστη ένα άμεσο μήνυμα, καθώς το μήνυμά σας θα βρίσκεται στην ενότητα αιτήματος μηνύματος του χρήστη και ως εκ τούτου, δεν θα απαντηθεί από αυτόν.

Τι γίνεται αν δεν σε ακολουθούν;

Το ίδιο το Instagram δεν σας ειδοποιεί σχετικά με την κατάργηση της παρακολούθησης δραστηριοτήτων από τους ακόλουθους, αλλά μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να το ελέγξετε. Μπορείτε επίσης να λάβετε την απάντηση για το πώς να μάθετε εάν κάποιος σας περιόρισε στην ιστορία του Instagram, ελέγχοντας αρχικά αν σας ακολουθεί ή όχι.

  Περιηγηθείτε στο Instagram σε μια διάταξη Pinterest Like

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Τώρα, πατήστε Ακόλουθοι.

4. Πληκτρολογήστε το όνομα του προφίλ που θέλετε στη γραμμή αναζήτησης.

5. Εάν δεν σας ακολουθήσουν, θα εμφανιστεί το αποτέλεσμα No user found.

Τι γίνεται αν δεν έχουν φωτογραφία προφίλ;

Εάν ένας χρήστης Instagram δεν έχει εικόνα προφίλ, σημαίνει:

  • Δεν έχουν ανεβάσει ούτε ένα.
  • Για λόγους προσωπικού/απορρήτου, αποφάσισαν να παραμείνουν ανώνυμοι από τους άλλους χρήστες.

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας περιόρισε στο Instagram Story ή στο DM;

Εάν κάποιος σας έχει περιορίσει στην ιστορία του Instagram, δεν θα ειδοποιηθείτε σχετικά. Πώς να μάθετε αν κάποιος σας περιόρισε στην ιστορία του Instagram είναι εύκολο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η βοήθεια κοινού φίλου στο Instagram. Αν μπορεί να δει την ιστορία του άλλου ενώ εσείς δεν μπορείτε, τότε είναι σίγουρο ότι το άτομο σας έχει περιορίσει από το να δείτε την ιστορία του. Αν ψάχνετε πώς να μάθετε αν κάποιος σας περιόρισε στο Instagram DM, τότε μπορείτε να το ελέγξετε από:

  • Απευθείας αποστολή μηνυμάτων στον χρήστη.

  • Εάν δεν έχουν απαντήσει στο μήνυμά σας και είναι ταυτόχρονα ενεργοί στη ροή τους, τότε υπάρχει πιθανότητα να σας έχουν περιορίσει.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους περιορισμένους και απεριόριστους λογαριασμούς στο Instagram από τη σελίδα βοήθειας του Instagram.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να γνωρίζετε εάν κάποιος σας περιόρισε στην ιστορία του Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.