Πώς να μάθετε αν κάποιος είναι στο Facebook Ραντεβού

Εάν πιστεύετε ότι οι μέθοδοι γνωριμιών OG για ερωτοτροπία και συναναστροφή δεν είναι για έναν σύγχρονο Ρωμαίο σαν εσάς, το ραντεβού στο Facebook μπορεί να είναι μια ιδανική επιλογή. Το Facebook που κυκλοφόρησε το 2019 σάς βοηθά να νικήσετε τα γεωγραφικά όρια και να συνδεθείτε με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να βρείτε το ιδανικό ραντεβού σας στον 21ο αιώνα. Σας φέρνουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας καθοδηγήσει για το πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί ραντεβού στο Facebook. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε αν κάποιος είναι σε ραντεβού στο Facebook.

Πώς να μάθετε αν κάποιος είναι στο Facebook Ραντεβού

Με μια τεράστια βάση χρηστών σε όλο τον κόσμο, το Facebook εμφανίζεται ως ο απόλυτος βασιλιάς όλων των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης. Σας βοηθά να συνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να τα παρακολουθήσετε να μεγαλώνουν μέσω φωτογραφιών, να διασκεδάζετε με ενδιαφέροντα βίντεο και να ενημερώνεστε για τα τελευταία κουτσομπολιά.

Ραντεβού στο Facebook: Πώς λειτουργεί;

Ένας κανονικός λογαριασμός Facebook είναι διαφορετικός από Ραντεβού στο Facebook λογαριασμό σε διάφορες πτυχές. Αν και η εφαρμογή αποκτά πρόσβαση σε δεδομένα από τον λογαριασμό σας στο Fb, δεν το αφήνει να επηρεάσει το προφίλ γνωριμιών σας με κανέναν τρόπο. Για παράδειγμα, οι χρήστες στη λίστα φίλων σας δεν μπορούν να γνωρίζουν πού βρίσκεται το προφίλ γνωριμιών σας.

Ομοίως, η μαγεία σας στις συνομιλίες παραμένει ξεχωριστή από τις συνομιλίες στο Facebook messenger. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το προφίλ σας στο Dating χωρίς να παρεμποδίζετε τις δραστηριότητες του κύριου λογαριασμού στο Facebook.

Με έναν λογαριασμό γνωριμιών στο Facebook, μπορείτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να βρείτε ημερομηνίες για να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα. Βρήκατε κάποιον ενδιαφέρον; Στείλτε τους ένα μήνυμα ή κάντε like στο προφίλ τους για να ξεκινήσουν τα πράγματα. Αν σας αρέσει και ο άλλος, συγχαρητήρια, είναι ταιριαστό!

  4 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τη νέα επιλογή «Αποθήκευση» στο Facebook

Ωστόσο, δεν θα ειδοποιηθείτε εάν κάποιος χάσει το ενδιαφέρον σας για εσάς. Με άλλα λόγια, η εφαρμογή δεν μπορεί να πει αν κάποιος σας απέκλεισε σε ραντεβού στο Facebook. Για να το ξέρετε αυτό, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με ποιους ταιριάζετε στην εφαρμογή.

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Facebook Dating

Είστε νέος στην εφαρμογή γνωριμιών και αναρωτιέστε τι ακριβώς κάνει; Αν ναι, εδώ είναι τα κορυφαία 5 πράγματα που προσφέρει το Facebook Dating:

  • Μπορείτε να μοιραστείτε αναρτήσεις στο Instagram ή άλλες φωτογραφίες στο κάτω μέρος του λογαριασμού σας.
  • Πατώντας το εικονίδιο καρδιάς στο προφίλ άλλου χρήστη του Fb Dating, μπορείτε να τον ενημερώσετε ότι σας αρέσει. Πατήστε στο X για να περάσετε το προφίλ και να δείτε το επόμενο άτομο.
  • Εάν σε κάποιον άλλο αρέσει το προφίλ σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση. Κάντε like στο προφίλ τους και μπείτε στο DM τους σαν αληθινός θαυμαστής.
  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες και τις αντιστοιχίες σας απλά πατώντας στην επιλογή Αντιστοιχίσεις στο επάνω μέρος.
  • Το Facebook Dating σάς επιτρέπει να απαντάτε σε τυχαίες ερωτήσεις για να βελτιώσετε τις πιθανές προτάσεις αντιστοίχισης.
  • Μπορείτε να συνδεθείτε με διάφορες επερχόμενες εκδηλώσεις και ομάδες για να βρείτε άλλους χρήστες με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Τρόποι για να μάθετε αν κάποιος είναι στο Facebook Ραντεβού

Χάνετε τα λογικά σας αμφιβάλλοντας για τον/την σύζυγό σας ή για κάποιον άλλο; Πιστεύετε ότι έχουν ενεργό προφίλ στο Facebook Dating; Αν ναι, αυτοί είναι οι 6 κορυφαίοι τρόποι για να ανακαλύψετε το μαύρο πρόβατο.

Μέθοδος 1: Γίνετε χρήστης γνωριμιών στο Fb

Αυτή είναι ίσως η πιο εύκολη και αποτελεσματική απάντηση για να μάθετε αν κάποιος είναι σε ραντεβού στο Facebook. Εγγραφείτε στο FB Dating club, δημιουργήστε ένα νέο προφίλ και συμπληρώστε τα χαρακτηριστικά του ιδανικού σας αγώνα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο smartphone σας και πατήστε στις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε Ραντεβού και Ξεκινήστε.

3. Στη συνέχεια, απαντήστε στις ερωτήσεις στην οθόνη σας και προσθέστε μια φωτογραφία προφίλ για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Σημείωση: Εάν είστε ήδη φίλοι μαζί τους στο Facebook, το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορείτε να τους βρείτε στην πλευρά Ραντεβού. Το Facebook ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι φίλοι είναι λιγότερο πιθανό να ταιριάζουν.

  Πώς να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε μιμίδια από το εσωτερικό του Facebook Messenger

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε το email τους

Πρέπει να αναρωτιέστε πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί ραντεβού στο Facebook χρησιμοποιώντας το email του. Λοιπόν, αυτή η μέθοδος είναι λίγο πονηρή, αλλά αξίζει να τη δοκιμάσετε:

1. Αναζητήστε στο facebook.com/dating/ στο smartphone σας και πατήστε την επιλογή Είσοδος.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email τους και πατήστε Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης.

3. Μόλις ανακατευθυνθείτε στην Εύρεση του λογαριασμού σας, πληκτρολογήστε ξανά τη διεύθυνση email και πατήστε Αναζήτηση.

Μέθοδος 3: Αναζήτηση στο όνομα χρήστη

Είναι ο σύντροφός σας μυστηριωδώς απόμακρος και αποστασιοποιημένος; Αν ναι, μπορεί να κρύβεται κάτι σχετικό πίσω από αυτό το μυστήριο. Οι άνθρωποι συχνά καταλήγουν να κάνουν σοβαρά λάθη κρύβοντας τα εγκλήματά τους και εδώ είναι που τα πράγματα πάνε στραβά. Η ψυχολογική και κοινωνική αναταραχή ξεκινά πολύ νωρίτερα από τις σωματικές διαφορές. Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα χειρισμού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί γνωριμίες στο Facebook αναζητώντας το όνομα χρήστη του.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook σε οποιοδήποτε smartphone και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook Dating.

2. Αντιγράψτε επικολλήστε το όνομα χρήστη στη γραμμή αναζήτησης Dating για να δείτε μια εκτενή λίστα πιθανών αποτελεσμάτων.

3. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ορισμένα φίλτρα, όπως ο χώρος εργασίας, η πόλη καταγωγής και το φύλο για να περιορίσετε την αναζήτηση.

Ίσως τα αστέρια είναι στο πλευρό σας και χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα χρήστη σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Μέθοδος 4: Ελέγξτε το ιστορικό περιήγησης

Το να εμπιστεύεσαι κάποιον με όλη σου την αγάπη και να εξακολουθείς να σε απατούν είναι ένα δύσκολο χάπι που πρέπει να καταπιείς. Όμως, η απομάκρυνση από την αλήθεια δεν κάνει καλό σε κανέναν. Εάν το άτομο παίζει εύκολα και έχει ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις του, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε από τις ειδοποιήσεις.

Αντίθετα, εάν οι ειδοποιήσεις είναι απενεργοποιημένες, θα πρέπει να σκάψετε πιο βαθιά και να ψάξετε περισσότερο για να πιάσετε κάτι πολύτιμο. Μια άλλη εναλλακτική είναι να κοιτάξετε στο ιστορικό περιήγησής τους και να δείτε τι έκαναν όλο αυτό το διάστημα.

Μέθοδος 5: Μιλήστε με τους συνεργάτες σας

Η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός είναι τα θεμέλια κάθε σχέσης. Μπλέκεις με το ένα και σίγουρα θα χάσεις τα άλλα δύο. Επομένως, προτού γίνετε γνώστες της τεχνολογίας και προσπαθήσετε να χακάρετε τους λογαριασμούς τους, προσπαθήστε να κάνετε μια ειρηνική διαπραγμάτευση.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στο Facebook Messenger

Η καλή επικοινωνία εκτιμάται πάντα και πηγαίνει πολύ μακριά από οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, δίνει την ευκαιρία να ξαναχτίσετε ό,τι έχει σπάσει στη σχέση και να το κάνετε να διαρκέσει περισσότερο. Έτσι, αν υποπτεύεστε ότι ο σύζυγός σας έχει λογαριασμό στο Facebook Dating, κάντε την αντιπαράθεση εύκολη μιλώντας του.

Μέθοδος 6: Χρησιμοποιήστε Finders τρίτων

Εάν θέλετε αυτό το κυνήγι της εύρεσης του ιδανικού ερωτικού σας ταίριου να είναι λιγότερο απαιτητικό και πιο αποδοτικό στο χρόνο, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Τα εργαλεία τρίτων μπορούν να τροφοδοτήσουν την αναζήτησή σας με τις πλήρως ανεπτυγμένες δυνατότητες και την αφοσίωσή τους. Δεδομένου ότι δεν σπαταλούν όλοι το χρόνο τους δημιουργώντας ψεύτικα προφίλ, αυτή είναι μια καλύτερη εναλλακτική.

Για να μάθετε αν κάποιος είναι σε ραντεβού στο Facebook, πρέπει να έχετε βασικές πληροφορίες για αυτόν. Μπορεί να περιλαμβάνει το πλήρες όνομά τους, το φύλο, την ημερομηνία γέννησής τους, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου κ.λπ. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακά εργαλεία εύρεσης ατόμων, όπως το Spokeo για να βρείτε μια βελόνα στο σανό. Συνεχώς αναζητούν και κοσκινίζουν δισεκατομμύρια εγγραφές για να βγάζουν αξιόπιστες απαντήσεις αναζήτησης κάθε φορά.

Εάν ενδιαφέρεστε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο Spokeo ιστοσελίδα στον φορητό υπολογιστή σας.

2. Εισαγάγετε το πλήρες όνομα και κάντε κλικ στο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.

3. Πληκτρολογήστε την πόλη και την πολιτεία για να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

Ως εκ τούτου, αυτοί είναι οι τρόποι για το πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί ραντεβού στο Facebook.

Δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Facebook Ραντεβού;

Πολλοί άνθρωποι έχουν συχνά την εντύπωση ότι μόλις γίνει ένας αγώνας στο Facebook, πηγαίνουν στον βωμό του γάμου. Ευτυχώς, δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα στον πραγματικό κόσμο. Αντίθετα, τα άτομα σε εφαρμογές γνωριμιών αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό ποσοστό απόρριψης είτε πήγατε ραντεβού είτε μιλούσατε μαζί τους όλη τη νύχτα.

Έτσι, αν αναρωτιέστε επίσης πώς να μάθετε αν κάποιος σας ξεχώρισε στα ραντεβού στο Facebook, αυτή είναι η πιο σύντομη απάντηση. Εάν ένας χρήστης γνωριμιών στο Facebook δεν ταίριαξε στην εφαρμογή, η συνομιλία σας με τον συγκεκριμένο χρήστη θα μετακινηθεί αυτόματα σε μια άλλη ενότητα που ονομάζεται απενεργοποιημένη συνομιλία.

***

Όλες οι προαναφερθείσες μέθοδοι είναι εύχρηστες και είναι εύκολο να γνωρίζετε εάν κάποιος είναι στο Facebook Dating. Το καλύτερο μέρος της ύπαρξής τους είναι ότι είναι αποτελεσματικοί και κάνουν πράγματα χωρίς να ξοδέψουν δεκάρα. Μέχρι τώρα, πρέπει να έχετε σίγουρα επιλέξει το αγαπημένο σας από αυτά, οπότε ενημερώστε μας για αυτό στα σχόλια. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να διαβάσετε στη συνέχεια και μοιραστείτε μαζί τις προτάσεις σας.