Πώς να μάθετε αν κάποιος διαβάζει το μήνυμά σας στο Instagram

Κάθε νέος περνάει ένα σημαντικό μέρος της ημέρας του στο Instagram, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων και της συνομιλίας. Το Instagram σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε με τους ακολούθους, τους κοινούς και άλλους χρήστες του Instagram τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά. Περιλαμβάνεται η αποστολή προσωπικών μηνυμάτων σε οποιονδήποτε. Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε ή να σας ακολουθεί ο συγκεκριμένος χρήστης για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα προσωπικών μηνυμάτων της εφαρμογής και μόνο οι παραλήπτες μπορούν να δουν αυτά τα μηνύματα. Έτσι, αφού στείλετε ένα μήνυμα, ίσως θέλετε να μάθετε αν κάποιος διάβασε το μήνυμά σας στο Instagram. Επομένως, για να το μάθετε αυτό, συνεχίστε να διαβάζετε καθώς σας παρουσιάζουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα ξεκαθαρίσει όλες τις αμφιβολίες σας. Το άρθρο θα εξετάσει επίσης διάφορες πτυχές ανταλλαγής μηνυμάτων του Instagram, όπως το μήνυμα που επισημαίνεται ως αναγνωσμένο στο Instagram και την προεπισκόπηση των μηνυμάτων DM του Instagram.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να μάθετε αν κάποιος διαβάζει το μήνυμά σας στο Instagram

Θα μάθετε αν κάποιος διάβασε το μήνυμά σας στο Instagram ή όχι περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να μοιραστείτε την ιστορία κάποιου άλλου στο Instagram

Μπορώ να απενεργοποιήσω τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram;

Όχι, δεν υπάρχει πραγματικός ή άμεσος τρόπος απενεργοποίησης των αποδείξεων στο Instagram. Όταν λάβετε ένα άμεσο μήνυμα ή ένα αίτημα μηνύματος και επιλέξετε να το διαβάσετε, ο αποστολέας ειδοποιείται. Δεν υπάρχει καμία επίσημη λειτουργία που να σας επιτρέπει να αποκρύψετε τις αποδείξεις ανάγνωσης του Instagram.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Seen Off στο DM Instagram;

Όχι, στο Instagram, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης, αλλά μπορείτε να διαβάσετε μηνύματα κρυφά μεταβαίνοντας πρώτα στη λειτουργία πτήσης. Αλλά πρώτα, πρέπει να αποφύγετε να πατήσετε ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων, επειδή μόλις πατήσετε μια ειδοποίηση μηνύματος Instagram, το μήνυμα επισημαίνεται ως αναγνωσμένο και δεν υπάρχει τρόπος να αντιστρέψετε την ενέργεια. Η απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων Instagram Direct είναι ένας τρόπος για να αποφευχθεί αυτό.

Μπορείτε να διαβάσετε ένα μήνυμα στο Instagram χωρίς να το γνωρίζουν;

Όχι, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να το κάνετε, αλλά μπορείτε να διαβάσετε τα DM σας στο Instagram χωρίς να λάβετε απόδειξη ανάγνωσης εάν απενεργοποιήσετε τη σύνδεση του τηλεφώνου σας στο Διαδίκτυο.

  Πώς να δείτε τα ιδιωτικά προφίλ Instagram

Μπορεί κάποιος να δει αν διάβασα το μήνυμά του πολλές φορές;

Όχι, υπάρχει μόνο μία απόδειξη ανάγνωσης, η οποία εμφανίζεται όταν διαβάζετε το μήνυμα για πρώτη φορά.

Μπορείτε να δείτε πότε κάποιος διαβάζει το DM σας στο Instagram;

Ναί. Όταν κάποιος διαβάζει το DM σας στο Instagram, μπορείτε να δείτε κάτω από το συγκεκριμένο μήνυμα, πράγμα που σημαίνει ότι ο παραλήπτης έχει δει το μήνυμά σας.

Ένα μήνυμα επισημαίνεται ως αναγνωσμένο στο Instagram εάν το διαβάσετε μέσω ειδοποιήσεων;

Όχι, εάν διαβάσετε το μήνυμα μέσω της λίστας ειδοποιήσεων, δεν θα επισημανθεί ως αναγνωσμένο. Ωστόσο, εάν κάνετε κλικ κατά λάθος σε μια ειδοποίηση, θα ανοίξει η συνομιλία του Instagram και θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που έχει επισημανθεί ως αναγνωσμένο στο Instagram.

Γιατί στάλθηκε το μήνυμά μου στο Instagram αλλά δεν εμφανίστηκε;

Τα σφάλματα στην προσωρινή μνήμη της εφαρμογής σας είναι μία από τις πιο σημαντικές και πιθανές αιτίες δυσλειτουργιών του Instagram DM, όπου το μήνυμά σας μπορεί να σταλεί αλλά να μην φαίνεται. Επίσης, αν στείλετε μηνύματα σε ένα άτομο που σας έχει αποκλείσει ή έχει απενεργοποιήσει τον χρήστη του Instagram, θα αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα.

Πώς κάνετε προεπισκόπηση των DM Instagram;

Η μέθοδος για την προεπισκόπηση των DM Instagram είναι να παρακολουθείτε την ειδοποίηση Instagram. Όταν η ειδοποίηση εμφανίζεται στην οθόνη του τηλεφώνου σας από το Εφαρμογή Instagram, σύρετε προς τα κάτω για να το διαβάσετε. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε κλικ σε αυτό. Τα εισερχόμενα μηνυμάτων ανοίγουν και η εμφανιζόμενη απόδειξη ενεργοποιείται όταν κάνετε κλικ σε αυτό.

  Διορθώστε το Σφάλμα Απαιτούμενης Σύνδεσης για τα σχόλια του Instagram

Πώς ξέρετε αν κάποιος άνοιξε το DM σας στο Instagram;

Το Instagram παρέχει άμεση ανατροφοδότηση όταν ένα μήνυμα διαβάζεται (ή τουλάχιστον εμφανίζεται) από τον παραλήπτη του. Εάν το μήνυμα είναι ιδιωτικό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Instagram στην εφαρμογή.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του messenger από την επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας Home Instagram.

3. Ανοίξτε την επιθυμητή συνομιλία που θέλετε να προβάλετε. Εάν ο παραλήπτης έχει δει το απεσταλμένο μήνυμά σας, μπορείτε να το δείτε κάτω από το συγκεκριμένο μήνυμα.

Πώς να μάθετε αν κάποιος διαβάζει το μήνυμά σας στο Instagram;

Μπορείτε να ελέγξετε την απόδειξη ανάγνωσης του μηνύματος. Εάν λέει “Είδα”, το άτομο έχει διαβάσει το μήνυμα.

Πώς μπορείτε να μάθετε την ακριβή ώρα που κάποιος διαβάζει το μήνυμά σας στο Instagram;

Αν και η ημερομηνία ενός μηνύματος μπορεί να βρεθεί στην αρχή μιας συνομιλίας τη συγκεκριμένη ημέρα, η ώρα δεν εμφανίζεται. Μεταβείτε στη συγκεκριμένη συνομιλία για να ανακαλύψετε τον ακριβή χρόνο των μηνυμάτων σας στο Instagram Messenger. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα αριστερά σε μια κενή περιοχή της οθόνης για να δείτε την ώρα.

Πώς να μάθετε εάν κάποιος αρνείται το DM σας στο Instagram;

Εάν ένα DM απορριφθεί, το Instagram δεν στέλνει ειδοποίηση.

Πώς να διαβάσετε τα μηνύματα του Instagram χωρίς να τα δείτε;

Το να διαβάζετε μηνύματα στο Instagram χωρίς να σας βλέπουν σημαίνει να παρακολουθείτε την ειδοποίηση Instagram. Όταν η ειδοποίηση εμφανιστεί στην οθόνη του τηλεφώνου σας, σύρετε προς τα κάτω για να τη διαβάσετε. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε κλικ σε αυτό. Παρόλο που το Instagram δεν επιτρέπει επίσημα στους χρήστες να απενεργοποιούν τις αποδείξεις που έχουν δει, μπορείτε να τις διαβάσετε μέσω ειδοποιήσεων, αιτημάτων μηνυμάτων, εισερχομένων email, εφαρμογών τρίτων ή κλείνοντας τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να μάθετε αν κάποιος διάβασε το μήνυμά σας στο Instagram. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.