Πώς να λάβετε ειδοποίηση στάσης λεωφορείου ή τρένου στο iPhone σας

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μια μεγάλη μετακίνηση με διαφορετικούς τρόπους. κάποιοι διαβάζουν, κάποιοι ακούνε podcast και άλλοι το κοιμούνται. Το μόνο πρόβλημα με τον ύπνο σε μια ιδιαίτερα μεγάλη διαδρομή είναι ότι μπορεί να χάσετε τη στάση σας. Το Transitnap είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που θα σας στέλνει μια ειδοποίηση στάσης λεωφορείου ή τρένου όταν πλησιάζει η ώρα να κατεβείτε από το λεωφορείο ή το τρένο. Πρέπει να πείτε στην εφαρμογή πού βρίσκεται που θέλετε να κατεβείτε και θα σας ξυπνήσει με ξυπνητήρι λίγο πριν έρθει η ώρα να κατεβείτε.

Ειδοποίηση στάσης λεωφορείου ή τρένου

Εγκαθιστώ Transitnap και πες του που θέλεις να κατέβεις. Η εφαρμογή δεν λειτουργεί με τα πραγματικά δρομολόγια λεωφορείων ή τρένων. Αντίθετα, επιλέγετε την τοποθεσία στην οποία θέλετε να φτάσετε από έναν χάρτη. Αυτό έχει μια προφανή παρενέργεια. τρένα και λεωφορεία δεν σας αφήνουν στην πόρτα κανενός καταστήματος. Θα πρέπει να βρείτε και να σημειώσετε το ακριβές σημείο όπου σταματά το λεωφορείο ή το τρένο για να περπατήσετε την υπόλοιπη διαδρομή προς τον προορισμό σας.

  Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Password Manager του προγράμματος περιήγησής σας

Μόλις επιλέξετε μια τοποθεσία, η εφαρμογή θα σας ρωτήσει πότε θέλετε να ειδοποιηθείτε ότι είναι ώρα να κατεβείτε από το λεωφορείο/τρένο. Υπολογίζει πότε θα σας ειδοποιήσει ανά απόσταση, επειδή η ώρα μπορεί να διαφέρει για τη δημόσια συγκοινωνία στις περισσότερες χώρες, εκτός από την Ιαπωνία. Εσείς επιλέγετε πόσο μακριά θα πρέπει να είστε όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι.

Το Transitnap μπορεί να σας δώσει και ηχητική και ηχητική ειδοποίηση και το ξυπνητήρι συνοδεύεται από ένα κουμπί αναβολής. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή η εφαρμογή απαιτεί πρόσβαση στην τοποθεσία σας και για να λειτουργεί όταν το τηλέφωνό σας κοιμάται, θα πρέπει να επιτρέπετε στην εφαρμογή να έχει πάντα πρόσβαση στην τοποθεσία σας. Εάν δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας ενώ εκτελείται στο παρασκήνιο, δεν θα μπορεί να σας ειδοποιήσει όταν πρόκειται να φτάσει η στάση σας.

  Πώς να αλλάξετε το Kerning στο Microsoft Word

Οι εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία σας στο παρασκήνιο εξαντλούν την μπαταρία σας, επομένως εάν δεν έχετε επαρκώς φορτισμένο τηλέφωνο, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια ειδική ειδοποίηση όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλή, π.χ. στο 20% ή 10% ή εάν πέσει το σήμα σας/το GPS δεν είναι διαθέσιμο, και θα σας ξυπνήσει.

Για Τουρίστες

Ενώ το Transitnap είναι εξαιρετικό για ύπνο στα μέσα μαζικής μεταφοράς, είναι επίσης χρήσιμο αν είστε τουρίστας. Είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε στους δρόμους μιας χώρας με την οποία δεν είστε εξοικειωμένοι, επομένως αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να θυμάστε πού να κατεβείτε.

  Το WhatsApp έχει αποκλειστεί στην Κίνα. Λύση στην εκτεταμένη λογοκρισία του Πεκίνου