Πώς να λάβετε δωρεάν φαγητό και παράδοση στο DoorDash

Το DoorDash είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων κατά παραγγελία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η υπηρεσία είναι πολύ δημοφιλής και παρέχει γρήγορη και ασφαλή παράδοση από τα κοντινότερα και αγαπημένα σας εστιατόρια. Πολλές φορές, οι χρήστες αναζητούν τρόπους και μεθόδους για να λάβουν δωρεάν φαγητό και παράδοση στο DoorDash. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λάβετε δωρεάν φαγητό στο DoorDash και δωρεάν παράδοση 30 ημερών. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από διάφορες δωροκάρτες και άλλους διαδικτυακούς πόρους για να λάβουν μεγάλες εκπτώσεις στην πλατφόρμα DoorDash. Αν ψάχνετε πώς να αποκτήσετε δωρεάν φαγητό από το DoorDash, τότε ήρθατε στο σωστό μέρος. Στον παρακάτω οδηγό, θα συζητήσουμε μεθόδους για το πώς να αποκτήσετε δωρεάν φαγητό DoorDash και επίσης πώς να λάβετε δωρεάν παράδοση στις παραγγελίες σας.

Πώς να λάβετε δωρεάν φαγητό και παράδοση στο DoorDash

Ακολουθούν μερικές από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να μάθετε πώς να λαμβάνετε δωρεάν φαγητό και παράδοση στο DoorDash.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε το DoorDash Email Marketing

Όταν εγγράφεστε για έναν λογαριασμό DoorDash, ο ιστότοπος σας ρωτά εάν θέλετε να συμμετάσχετε στις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email. Η επιλογή του μάρκετινγκ μέσω email σάς παρέχει όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις και προσφορές από την πλατφόρμα DoorDash μέσω email. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν προσφορές για παραγγελίες φαγητού και προσφορές όπως αγοράστε ένα και λάβετε ένα δωρεάν ή δωρεάν δωρεάν τρόφιμα. Επομένως, προσέχετε πάντα αυτά τα μηνύματα μάρκετινγκ για να λαμβάνετε τα δωρεάν πιάτα σας από το DoorDash. Ειδικά κατά τις περιόδους των φεστιβάλ ή τις εθνικές γιορτές, οι εταιρείες προσφέρουν προσοδοφόρες προσφορές. Μερικές από τις σημαντικές διακοπές κατά τις οποίες τα καταστήματα εστίασης προσφέρουν εξαιρετικές προσφορές που συχνά περιλαμβάνουν δωρεάν φαγητό αναφέρονται παρακάτω.

  • Ημέρα Ντόνατ
  • Ημέρα παγωτού
  • Ημέρα Χάμπουργκερ
  • Ημέρα Σπαγγέτι
  • Ημέρα Πίτσας
  Πώς να αλλάξετε την ενέργεια με διπλό πάτημα στο Apple Pencil για iPad Pro

Μέθοδος 2: Ελέγξτε τη σελίδα προωθήσεων DoorDash

Τα συνεργαζόμενα εστιατόρια της DoorDash συχνά επινοούν προσοδοφόρες προσφορές και προσφορές για να προσελκύσουν νέους και περισσότερους πελάτες. Μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις προσφορές στα κοντινά σας εστιατόρια στο σελίδα προσφορών του ιστότοπου DoorDash για να λάβετε δωρεάν φαγητό στο DoorDash & δωρεάν παράδοση 30 ημερών. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα σημεία κατά τη χρήση μιας προσφοράς για να μάθετε πώς να λαμβάνετε δωρεάν φαγητό από το DoorDash και πώς να λαμβάνετε δωρεάν φαγητό και παράδοση στο DoorDash στον ιστότοπο DoorDash.

  • Συνήθως, οι χρήστες θα έπρεπε να πληρώσουν κάποιο χρηματικό ποσό πριν λάβουν ένα δωρεάν δωρεάν είδος φαγητού. Για παράδειγμα, μια προσφορά μπορεί να ακούγεται έτσι, για μια παραγγελία αξίας άνω των 30 $ λαμβάνετε μια δωρεάν είσοδο.
  • Επίσης, αναζητήστε δώρα και κληρώσεις στη σελίδα προσφορών του DoorDash, αυτός είναι συχνά ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε πώς να αποκτήσετε δωρεάν φαγητό DoorDash.

Μέθοδος 3: Αναφέρετε το DoorDash σε φίλους για να λάβετε πιστώσεις

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε πολλά στο DoorDash είναι να παραπέμψετε την εφαρμογή στην οικογένεια ή τους φίλους σας. Όταν κάποιος εγγραφεί στην πλατφόρμα DoorDash με τον κωδικό παραπομπής σας, δικαιούται διάφορες προσφορές και προσφορές που μπορεί να περιλαμβάνουν δωρεάν φαγητό ή ακόμα και εκπτώσεις.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε το Microsoft Rewards για να κερδίσετε δωροκάρτες DoorDash

Microsoft Rewards είναι ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από τη Microsoft. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι χρήστες λαμβάνουν διάφορες ανταμοιβές όταν χρησιμοποιούν λογισμικό και προϊόντα της Microsoft. Στους χρήστες δίνονται πόντοι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να επωφεληθούν από διάφορες ανταμοιβές. Για κάθε 19500 πόντους, μπορείτε να λάβετε μια δωροκάρτα $15 DoorDash. Οι υψηλότεροι πόντοι σας δίνουν καλύτερες τιμές. Υπάρχουν επίσης άλλοι τρόποι για να κερδίσετε δωροκάρτες DoorDash online. Υπάρχουν διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες, εταιρείες και εφαρμογές τρίτων που προσφέρουν δωροκάρτες DoorDash που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λάβετε δωρεάν φαγητό στο DoorDash και δωρεάν παράδοση 30 ημερών.

Μέθοδος 5: Ελέγξτε για Giveaways στα Social Media

Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης ένα από τα καλύτερα μέρη για να λάβετε προσφορές για να μάθετε πώς να λαμβάνετε δωρεάν φαγητό και παράδοση στο DoorDash. Πολλοί influencers μπορεί να συνεργαστούν με το DoorDash και να προσφέρουν δώρα στους ακόλουθούς τους. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτούς τους διαγωνισμούς δώρων για να κερδίσετε κουπόνια και να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν φαγητό από το DoorDash και πώς να αποκτήσετε δωρεάν φαγητό DoorDash.

  Τι σημαίνει «IRL» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν παράδοση στο DoorDash

Οι παρακάτω είναι μερικές από τις μεθόδους για να λάβετε δωρεάν παραδόσεις στις παραγγελίες σας στο DoorDash.

Μέθοδος 1: Λάβετε συνδρομή DashPass στο DoorDash

Το DashPass είναι μια υπηρεσία που εισήχθη από την πλατφόρμα DoorDash η οποία καθιστά τους χρήστες επιλέξιμους για δωρεάν παραδόσεις στις παραγγελίες τους, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε πώς να λαμβάνετε δωρεάν φαγητό και παράδοση στο DoorDash. Το DashPass είναι μια μηνιαία υπηρεσία που βασίζεται σε συνδρομή και απαιτεί από έναν χρήστη να εγγραφεί πριν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να λάβετε αυτήν την υπηρεσία δωρεάν, μπορείτε να εγγραφείτε για τον πρώτο δωρεάν μήνα και να την ακυρώσετε πριν από την ολοκλήρωση του μήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες μεθόδους για να ακυρώσετε την υπηρεσία DashPass ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για το DoorDash.

Επιλογή I: Ακύρωση DashPass στην εφαρμογή για κινητά

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να ακυρώσετε το DashPass στην εφαρμογή σας για κινητά.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή DoorDash στο τηλέφωνό σας.

2. Μεταβείτε στην επιλογή Λογαριασμός από την επάνω αριστερή γωνία.

3. Τώρα, εντοπίστε και πατήστε στην επιλογή Διαχείριση DashPass.

4. Εδώ, πατήστε την επιλογή Τέλος συνδρομής.

5. Στη σελίδα επιβεβαίωσης πατήστε ξανά το κουμπί Τέλος συνδρομής για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

Το DashPass είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να λάβετε δωρεάν φαγητό στο DoorDash και δωρεάν παράδοση 30 ημερών.

Επιλογή II: Ακύρωση του DashPass στον ιστότοπο

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να ακυρώσετε το DashPass από τον επίσημο ιστότοπο για να μάθετε πώς να λαμβάνετε δωρεάν φαγητό από το DoorDash, πώς να λαμβάνετε δωρεάν φαγητό DoorDash και δωρεάν παραδόσεις.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε το DoorDash.com και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στις επιλογές μενού από την επάνω αριστερή γωνία.

  Πώς να ενημερώσετε το HomePod mini ή το HomePod

3. Εδώ, πλοηγηθείτε και κάντε κλικ στο Manage DashPass.

4. Τώρα, εντοπίστε και κάντε κλικ στο Τέλος συνδρομής.

5. Κάντε ξανά κλικ στο End Subscription για να επιβεβαιώσετε το βήμα.

Μέθοδος 2: Ελέγξτε την ενότητα προσφορών στην εφαρμογή DoorDash

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή DoorDash για κινητά για να παραγγείλετε φαγητό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ενότητα προσφορών στην εφαρμογή για να μάθετε πώς να λαμβάνετε δωρεάν φαγητό και παράδοση στο DoorDash. Η ενότητα Προσφορές στην εφαρμογή είναι παρόμοια με τη σελίδα Προσφορές στον ιστότοπο. Σε αυτήν την ενότητα, θα δείτε όλες τις ειδικές προσφορές που είναι διαθέσιμες για εσάς. Μπορείτε να εντοπίσετε εάν τυχόν προσφορές σας καθιστούν κατάλληλους για δωρεάν φαγητό ή δωρεάν δωρεάν τρόφιμα στην παραγγελία σας.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή DoorDash στο τηλέφωνό σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

3. Στην αρχική σελίδα, εντοπίστε την επιλογή Προσφορές για εσάς και πατήστε σε αυτήν.

4. Πατήστε στο κουμπί Τύπος προσφοράς και, στη συνέχεια, επιλέξτε Έκπτωση.

5. Τώρα, πατήστε Προβολή αποτελεσμάτων.

6. Επιλέξτε την προσφορά έκπτωσης που είναι διαθέσιμη για εσάς.

Η ενότητα προσφορών στην εφαρμογή DoorDash είναι μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για να λάβετε δωρεάν φαγητό στο DoorDash και δωρεάν παράδοση 30 ημερών.

Μέθοδος 3: Βρείτε εστιατόρια που προσφέρουν δωρεάν παράδοση

Μία από τις μεθόδους που μπορείτε να δοκιμάσετε για να λάβετε δωρεάν παραδόσεις από το DoorDash είναι να αναζητήσετε εστιατόρια που προσφέρουν δωρεάν παραδόσεις. Διαφορετικά εστιατόρια χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνικές μάρκετινγκ για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Μερικά από τα εστιατόρια μπορούν να σας προσφέρουν δωρεάν παράδοση για συγκεκριμένες ποσότητες παραγγελιών.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε τον κωδικό παραπομπής

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες για να κερδίσετε κωδικούς παραπομπής για να λάβετε προσφορές για να μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε δωρεάν φαγητό από το DoorDash και πώς να αποκτήσετε δωρεάν φαγητό DoorDash. Οι κωδικοί παραπομπής είναι χρήσιμα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε προσοδοφόρες προσφορές στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας DoorDash.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Τι είναι η πλατφόρμα DoorDash;

Απ. Το DoorDash είναι μια υπηρεσία τροφίμων και ποτών με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Οι χρήστες του DoorDash μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία από τα εστιατόρια της γειτονιάς τους κατόπιν ζήτησης.

Ε2. Πώς να λάβετε εκπτώσεις στο DoorDash;

Απ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λάβετε εκπτώσεις στο DoorDash. Μερικοί από τους τρόπους είναι να λάβετε μια παραπομπή και μια δωροκάρτα.

Ε3. Το DoorDash προσφέρει δωρεάν παραδόσεις;

Απ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες δωροκάρτες και κουπόνια για να λάβετε δωρεάν παραδόσεις στην εφαρμογή DoorDash.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να μάθετε πώς να λαμβάνετε δωρεάν φαγητό και παράδοση στο DoorDash. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.