Πώς να λάβετε βίντεο 3 λεπτών στο TikTok

Το TikTok είναι μια πλατφόρμα όπου δημιουργοί περιεχομένου, παράγοντες επιρροής, διασκεδαστές και πολλοί περισσότεροι άνθρωποι επιδεικνύουν τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους. Το TikTok έχει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως ζωντανή ροή βίντεο, παιχνίδι με άλλους δημιουργούς, Πρόγραμμα TikTok Creator Fund, ανταλλαγή μηνυμάτων εντός εφαρμογής και πολλά άλλα. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν στους δημιουργούς περιεχομένου να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους με πολλούς τρόπους. Το TikTok αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από το Instagram Reels, αλλά το ξεπερνά για πολλούς λόγους. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε βίντεο TikTok διάρκειας 3 λεπτών, διαβάστε αυτόν τον χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό μέχρι το τέλος. Θα σας διδάξει πώς να λαμβάνετε βίντεο 3 λεπτών στο TikTok και άλλα σχετικά με το ίδιο.

Πώς να λάβετε βίντεο 3 λεπτών στο TikTok

Ενώ το Instagram Reels προσφέρει έως και 90 δευτερόλεπτα βίντεο, το TikTok επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν βίντεο διάρκειας 180 δευτερολέπτων. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε στην εφαρμογή TikTok.

  Τι είναι το Instagram Reels και είναι ένας κλώνος TikTok;

Μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο με διάρκεια μεγαλύτερη των 60 δευτερολέπτων στο TikTok;

Ναι, η εφαρμογή έχει τρεις επιλογές διάρκειας βίντεο: 15 δευτερόλεπτα, 60 δευτερόλεπτα και 3 λεπτά. Τον Ιούλιο του 2021, το TikTok άρχισε να δοκιμάζει βίντεο διάρκειας 180 δευτερολέπτων στην πλατφόρμα λόγω της ιδεολογίας τους, δίνοντας στους δημιουργούς περιεχομένου περισσότερο χρόνο για να επιδείξουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους. Περπατώντας στο ίδιο μονοπάτι, το TikTok προσπαθεί τώρα να αυξήσει τον προσφερόμενο χρόνο πάνω από τρεις φορές, που είναι ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών.

Μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο άνω του 1 λεπτού στο TikTok;

Ναι, τον Ιούλιο του 2021, το TikTok παρουσίασε μια ενημέρωση που επέτρεπε στους δημιουργούς να δημοσιεύουν βίντεο διάρκειας άνω των 3 λεπτών. Επί του παρόντος, δοκιμάζουν βίντεο διάρκειας 10 λεπτών για περαιτέρω ανάπτυξη και προσέλκυση αναξιοποίητων περιοχών της αγοράς.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε βίντεο 3 λεπτών στο TikTok;

Ναι, υπάρχουν τρία διαφορετικά μήκη βίντεο διαθέσιμα στην εφαρμογή: 15 δευτερόλεπτα, 60 δευτερόλεπτα και 3 λεπτά. Το TikTok άρχισε να δοκιμάζει ταινίες διάρκειας 180 δευτερολέπτων στον ιστότοπο τον Ιούλιο του 2021. Ακολουθώντας την ίδια προσέγγιση, το TikTok προσπαθεί τώρα να προσφέρει βίντεο πάνω από τριπλάσια από τα 10 λεπτά.

Ποιος λαμβάνει βίντεο 3 λεπτών στο TikTok;

Μετά την ενημέρωση του Ιουλίου 2021, όλοι μπορούν να δημιουργήσουν και να ανεβάσουν βίντεο διάρκειας 3 λεπτών στην εφαρμογή TikTok. Εάν δεν μπορείτε να δείτε την επιλογή βίντεο 3 λεπτών ή δεν ξέρετε πώς να λαμβάνετε βίντεο 3 λεπτών στο TikTok, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

  Πώς να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας TikTok

Ποιο είναι το μέγιστο μήκος βίντεο TikTok;

Μετά την ανακοίνωση τον Φεβρουάριο σχετικά με την προσφορά βίντεο διάρκειας 10 λεπτών στους δημιουργούς, είναι προφανές ότι η μέγιστη διάρκεια ενός βίντεο TikTok είναι 10 λεπτά. Αν και αυτή η δυνατότητα δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει σε όλους, θα είναι σταδιακά διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες μετά το πέρας της φάσης δοκιμών.

Γιατί δεν έχω το βίντεο 3 λεπτών στο TikTok;

Τώρα που η δυνατότητα βίντεο 3 λεπτών έχει γίνει διαθέσιμη σε όλους, μπορεί να υπάρχει μόνο ένας λόγος που δεν τη διαθέτετε ακόμα. Μπορεί να χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής. Φροντίστε να ενημερώσετε το TikTok στην πιο πρόσφατη έκδοση για να αποκτήσετε πρόσβαση σε βίντεο 3 λεπτών. Υπάρχει περίπτωση. Θα δείτε επίσης την επιλογή των 10 λεπτών εάν ενημερώσετε την εφαρμογή σας τώρα, καθώς το TikTok βρίσκεται στη δοκιμαστική φάση της παροχής μιας δυνατότητας βίντεο διάρκειας 10 λεπτών.

Πώς φτιάχνετε μεγαλύτερα TikToks;

Το TikTok εργάζεται συνεχώς πάνω στο όραμά του για να επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν μεγαλύτερα βίντεο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εκφράζονται περισσότερο. Αναμένουν μια ώθηση στη δημιουργικότητα κατά τη διάρκεια της 10λεπτης φάσης δοκιμής βίντεο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για τον τρόπο δημιουργίας βίντεο TikTok διάρκειας 3 λεπτών:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας Android ή iOS.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Συν (+) από το κάτω μέρος της οθόνης σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το TikTok: Ένας οδηγός για αρχάριους

3. Πατήστε στην καρτέλα Κάμερα κάτω από το κουμπί λήψης, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Πάνω από το κουμπί λήψης, πατήστε την επιλογή 3m.

Τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή βίντεο με μέγιστη διάρκεια 3 λεπτών.

Πώς προσαρμόζετε τα δευτερόλεπτα στο TikTok;

Εάν είστε νέος στο TikTok ή ψάχνετε πώς να λαμβάνετε βίντεο 3 λεπτών στο TikTok, η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ. Ακολουθήστε τον βήμα προς βήμα οδηγό μας που δίνεται παρακάτω για να μάθετε πώς να προσαρμόζετε τα δευτερόλεπτα στο TikTok χωρίς καμία ταλαιπωρία:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στην κινητή συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Συν (+) > καρτέλα Κάμερα.

3. Επιλέξτε την επιθυμητή χρονική διάρκεια από τις διαθέσιμες επιλογές, όπως αναφέρεται παρακάτω:

Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε την εγγραφή ενός βίντεο, το οποίο θα είναι ίσο με το μήκος που έχετε επιλέξει.

Πώς μπορώ να αποκτήσω περισσότερο χρόνο στο TikTok;

Οι δημιουργοί στο TikTok είναι πάντα σε επιφυλακή για προκλήσεις και για έναν τρόπο να δοκιμάσουν το ταλέντο τους. Είτε παραμένετε μπροστά από τις τάσεις είτε ακόμα και δίνοντας μια νέα τροπή στις τάσεις. Αν βρεθείτε ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους, η επερχόμενη λειτουργία βίντεο διάρκειας 10 λεπτών θα είναι άλλη μια στοχαστική πρόκληση για εσάς. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να μάθετε πώς να λαμβάνετε βίντεο 3 λεπτών στο TikTok:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και πατήστε στο εικονίδιο Plus (+).

2. Πατήστε στην καρτέλα Κάμερα > 3m, όπως φαίνεται παρακάτω.

Τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός βίντεο που μπορεί να διαρκέσει έως και τρία λεπτά. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα εργαλεία όπως φίλτρα, βελτίωση κ.λπ., για να ομορφύνετε την ιστορία σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να λαμβάνετε βίντεο 3 λεπτών στο TikTok. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.