Πώς να λάβετε έναν αριθμό χαρακτήρων από το μενού περιβάλλοντος με δεξί κλικ στον Firefox


Τα πιο χρήσιμα εργαλεία είναι συχνά τα πιο απλά. Προκειμένη περίπτωση; Μετρητής χαρακτήρων. Είναι ένα πρόσθετο Firefox που μπορεί να μετρήσει τον αριθμό των χαρακτήρων στο επιλεγμένο κείμενο. Ο μετρητής λέξεων είναι συχνά μέρος εφαρμογών όπως οι επεξεργαστές κειμένου. Μπορείτε να βρείτε ένα στο MS Word και στα Έγγραφα Google. Το εργαλείο είναι προβλέψιμα χρήσιμο επειδή ένας χρήστης μπορεί να χρειαστεί να πληροί έναν συγκεκριμένο αριθμό λέξεων όταν εργάζεται σε ένα έγγραφο. Ακριβώς όπως τα όρια αριθμού λέξεων είναι συχνά σημαντικά κατά τη δημιουργία ενός εγγράφου, οι μετρήσεις χαρακτήρων είναι σημαντικές όταν δημοσιεύετε οτιδήποτε στο διαδίκτυο.

  Αυτόματη αντιγραφή επιλεγμένου κειμένου στο πρόχειρό σας [Firefox]

Εγκαταστήστε το Characters Counter και επισκεφτείτε οποιονδήποτε ιστότοπο. Επισημάνετε το κείμενο για το οποίο θέλετε να βρείτε τον αριθμό χαρακτήρων και κάντε δεξί κλικ σε αυτό. Στο μενού περιβάλλοντος, θα δείτε μια επιλογή που λέει “Χαρακτήρες:” ακολουθούμενη από τον αριθμό χαρακτήρων για το επιλεγμένο κείμενο.

Ο αριθμός των χαρακτήρων έχει σημασία επειδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιορίζουν τη διάρκεια ενός μηνύματος που μπορείτε να δημοσιεύσετε. Το Twitter είναι ένα προφανές παράδειγμα, αλλά το LinkedIn είναι επίσης αρκετά περιοριστικό από αυτή την άποψη.

Εάν χρειαστεί ποτέ να διασταυρώσετε τις αναρτήσεις μεταξύ ενός ιστότοπου κοινωνικών μέσων που είναι πιο γενναιόδωρος με τον αριθμό των λέξεων σε έναν που είναι πιο περιοριστικός, αυτό το εργαλείο θα σας φανεί απίστευτα χρήσιμο.

  Πώς να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον Firefox

Το Characters Counter δεν είναι μόνο χρήσιμο εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλές διαδικτυακές φόρμες που συμπληρώνετε συχνά έχουν όριο χαρακτήρων και παραμελούν να παρέχουν έναν τρόπο για να μετράτε χαρακτήρες. Ελλείψει ενός εργαλείου όπως το Characters Counter, πρέπει να καταφύγετε στη χρήση μιας εφαρμογής τρίτου μέρους στο ενδιάμεσο για να βρείτε τον αριθμό χαρακτήρων. Δεν είναι ο πιο βολικός τρόπος εργασίας.

Ο μετρητής χαρακτήρων είναι πιστός στο όνομά του, δηλαδή μετράει μόνο χαρακτήρες και δεν κάνει το παραπάνω μίλι για να σας δώσει τον αριθμό των λέξεων του επιλεγμένου κειμένου. Αυτό είναι πιθανόν κάτι που θα το έκανε ακόμη πιο χρήσιμο, αλλά όταν γράφετε/δημοσιεύετε στον Ιστό, ο αριθμός χαρακτήρων είναι η βασική μέτρηση που χρειάζεστε.

  Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε τα cookies στην έκδοση προγραμματιστή του Firefox

Εγκαταστήστε τους μετρητές χαρακτήρων για τον Firefox