Πώς να κολυμπήσετε και να βουτήξετε στο «Animal Crossing: New Horizons»

Το Animal Crossing: New Horizons έλαβε μια δωρεάν ενημέρωση που επιτρέπει στους παίκτες να κολυμπήσουν και να βουτήξουν για θαλάσσια πλάσματα για πρώτη φορά. Ως μέρος της πρώτης καλοκαιρινής ενημέρωσης, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν νέο νησιώτικο χαρακτήρα και να ξεκλειδώσετε συνταγές DIY με θέμα τις γοργόνες.

Ενημερώστε το παιχνίδι σας

Πριν ξεκινήσετε το Animal Crossing: New Horizons στο Nintendo Switch, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να πραγματοποιήσετε λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης λογισμικού, έκδοση 1.3.0. Χωρίς ενημέρωση, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο νέο περιεχόμενο καλοκαιρινής ενημέρωσης.

Επομένως, εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι για πρώτη φορά, η εφαρμογή εκκίνησης θα σας ειδοποιήσει αυτόματα ότι είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση λογισμικού.

  Πώς να λάβετε την κατάσταση αποστολής και προβολής για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail

Εάν χάσατε την ειδοποίηση αυτόματης ενημέρωσης, μεταβείτε στο εικονίδιο Animal Crossing: New Horizons στην αρχική οθόνη του Nintendo Switch και, στη συνέχεια, ανοίξτε το μενού “Επιλογές” πατώντας το κουμπί “+” στο δεξί χειριστήριο Joy-Con.

Θα δείτε το “Ver. 1.3.0” ή υψηλότερη στην επάνω αριστερή γωνία κάτω από το όνομα του παιχνιδιού, εάν έχετε ενημερώσει στην πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν όχι, επιλέξτε την καρτέλα «Ενημέρωση λογισμικού» και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Μέσω του Διαδικτύου» για να πραγματοποιήσετε λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης στο Nintendo Switch.

Πατήστε το φυσικό κουμπί “A” στο χειριστήριό σας για να υποβάλετε τυχόν αλλαγές.

Πού να ξεκλειδώσετε το κολύμπι και τις καταδύσεις

Αφού ενημερώσετε το παιχνίδι, ξεκινήστε το Animal Crossing: New Horizons και φύγετε από το σπίτι σας. Ελέγξτε το γραμματοκιβώτιό σας για να λάβετε μια ειδική επιστολή από τη Nintendo που περιέχει αναπνευστήρα. Το Nook Shop σάς έστειλε επίσης μια επιστολή για να σας ειδοποιήσει για νέα στοκ είδη “Νεωτερισμού” – όπως το Wetsuit! Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια στολή με ρίγες από τους Timmy and Tommy για 3.000 Bells.

  Τι σημαίνει "NGL" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στις βαθιές καταδύσεις, πρέπει πρώτα να αγοράσετε ένα Wetsuit από το Nook’s Cranny ή το περίπτερο Nook Shopping. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αντικείμενα στην εφαρμογή Nook Shopping.

Εάν προτιμάτε να αγοράσετε διαφορετική επιλογή, το Nook Inc. Snorkel μπορεί να εξαργυρωθεί για 500 εισιτήρια Nook Miles και το Nook Inc. Wetsuit μπορεί να εξαργυρωθεί για 800 Nook Miles Tickets. Εάν κάνετε μια παραγγελία για τα είδη Nook Inc. Novelty, θα σας ταχυδρομηθούν την επόμενη μέρα που θα συνδεθείτε στο παιχνίδι.

Ο Timmy θα σας δώσει ένα μικρό μάθημα για το πώς να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας στολή — να κολυμπήσετε, πατήστε γρήγορα το “A” στο χειριστήριο joy-con σας και εάν δείτε μια σκιά ή φυσαλίδες στο νερό, πατήστε “Y” για να βουτήξετε και επαναφέρετε το αντικείμενο στην επιφάνεια.

  Πώς να αλλάξετε άξονες γραφήματος στα Φύλλα Google

Κολύμπι στο Animal Crossing

Αφού εξοπλίσετε το Snorkel και το Wetsuit, κατευθυνθείτε προς την παραλία και πλησιάστε το νερό. Πατήστε “A” στο χειριστήριο joy-con και ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να βαδίζει στο νερό.

Για να κολυμπήσετε πιο γρήγορα, κρατήστε πατημένο το χειριστήριο D-Pad (το αριστερό joy-con) και πατήστε γρήγορα το “A” στο δεξί joy-con. Απλώς κρατώντας πατημένο το κουμπί “A” δεν θα μετακινηθεί ο χαρακτήρας σας.

Καταδύσεις στο Animal Crossing

Καθώς κολυμπάτε, μπορείτε να βουτήξετε κάτω από το νερό και να πιάσετε νέα θαλάσσια πλάσματα όπως αστέρια της θάλασσας, τα οποία μπορείτε να δωρίσετε στο μουσείο. Για να βουτήξετε, πατήστε το “Y” στο χειριστήριο joy-con για να βυθίσετε τον χαρακτήρα σας κάτω από το νερό. Μπορείτε να βουτήξετε οπουδήποτε στο νερό, αλλά για να βρείτε ένα αντικείμενο, αναζητήστε μια σκιά και φυσαλίδες πάνω από το νερό και μετά βουτήξτε για να το μαζέψετε.

Μια δεύτερη καλοκαιρινή ενημέρωση έρχεται τον Αύγουστο του 2020, αλλά η Nintendo δεν έχει αποκαλύψει τι θα περιέχει η ενημέρωση.