Πώς να κλείσετε εφαρμογές Chromebook που δεν ανταποκρίνονται

Σε περίπτωση που μια εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται στο Chromebook σας, μπορείτε είτε να περιμένετε να δείτε αν ανταποκρίνεται είτε να την κλείσετε αναγκαστικά με τη Διαχείριση εργασιών του Chrome OS. Δείτε τι πρέπει να κάνετε εάν πρέπει να σκοτώσετε μια εφαρμογή που δεν ανταποκρίνεται.

Πώς να κλείσετε εφαρμογές που δεν ανταποκρίνονται

Αν και οι εφαρμογές που δεν ανταποκρίνονται εξαρχής δεν είναι τόσο συνηθισμένες στο Chrome OS, το λειτουργικό σύστημα δεν έχει ανοσία στο πρόβλημα. Και με περισσότερους τύπους εφαρμογών που είναι διαθέσιμοι στο Chrome OS από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα εκεί έξω—εφαρμογές ιστού, εφαρμογές Android και εφαρμογές Linux—αυτό δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για κάτι να πάει στραβά. Αν βρεθείτε σε αυτήν την κατάσταση, δείτε πώς να το χειριστείτε.

  Το GraphiTabs εμφανίζει Windows και καρτέλες σε δενδρική διάταξη για καλύτερη διαχείριση [Chrome]

Ενεργοποιήστε το Chrome, κάντε κλικ στο κουμπί μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα εργαλεία > Διαχείριση εργασιών ή πατήστε Search+Esc οπουδήποτε ενώ χρησιμοποιείτε το Chromebook σας.

Όταν ανοίξει η Διαχείριση εργασιών, θα δείτε ότι παρατίθεται κάθε εφαρμογή, επέκταση, καρτέλα και διεργασία που εκτελείται αυτήν τη στιγμή στο Chromebook σας. Εδώ μπορείτε να δείτε το ψηφιακό αποτύπωμα μιας διαδικασίας και να κλείσετε μη αυτόματα οτιδήποτε στο Chromebook σας με το απλό κλικ ενός κουμπιού.

Εντοπίστε τη διαδικασία που δεν ανταποκρίνεται, κάντε κλικ σε αυτήν και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Τερματισμός διαδικασίας».

  Πώς να απαλλαγείτε από κακόβουλες διαφημίσεις στο Chrome για iOS

Αυτό σκοτώνει την εφαρμογή αμέσως χωρίς καμία προειδοποίηση, αναγκάζοντας τη διαδικασία να σταματήσει.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μπορείτε να επανεκκινήσετε την εφαρμογή, ελπίζουμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Εάν εξακολουθεί να μην αποκρίνεται, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή, δοκιμάστε να το απεγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα από την κατάλληλη πηγή—το Play Store για εφαρμογές Android, το Chrome Web Store για εφαρμογές ιστού κ.λπ.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα μετά από αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη την πιο ενημερωμένη έκδοση του Chrome OS στο Chromebook σας. Μερικές φορές η ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση μπορεί να διορθώσει ορισμένα σφάλματα με άλλες εφαρμογές. Διαφορετικά, μπορεί να είναι καιρός να αρχίσετε να ψάχνετε για άλλο εργαλείο για τη δουλειά.

  Οι καλύτερες σημαίες Chrome για ενεργοποίηση για καλύτερη περιήγηση